Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Green 3TB - 85€ @tresar.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στον δικό μου με 14700 ώρες είναι 4738

εμένα με περίπου 16500 είναι 10000 αλλά είναι μονίμως ανοιχτό το pc και τον χρησιμοποιώ για torrent .

Δημοσ.

Οι ώρες λειτουργίας δεν είναι χαρακτηριστικό της αξιοπιστίας ενός δίσκου αν δεν ληφθεί παράλληλα υπόψιν και η χρήση που γίνεται σε αυτόν. Εμένα π.χ. βγάλανε δύο χρόνια αλλά τους είχα λυώσει (seed πάνω από 1000 torrents 24X7 και όλα τα shares στο οικιακό δίκτυο). Αν απλά κάθεται και τον έχουμε για backup πιθανώς θα αντέξει πολύ περισσότερο... Το βασικότερο είναι η εγγύηση για μένα που παρέχεται από την WD στην ευρώπη (ενώ η Seagate δεν έχει Advanced RMA για ευρώπη - http://support.seagate.com/customer/en-GB/warranty_validation.jsp?form=1)

Δημοσ.

επισης βασικο ειναι η θερμοκρασια που δουλευουν (ψυξη στο κουτι) και η ποιοτητα του τροφοδοτικου.

• Moderators
Δημοσ.

Το βασικοτερο (για να ειμαστε και 100% οντοπικ) είναι το τι θα διαβασουμε - γραψετε αυριο που είναι Δευτερα και τελειωνει "ένα ωραιο και αποδοτικο Π-Σ-Κ". ;)

Δημοσ.

Ειναι παντως απο τις ελαχιστες φορες σε θεμα προσφορας, που δεν εχει γινει πατιρντι με: "παραγγειλα εναν, πηρα 2, παρε, μην παρεις , ασε κατι και για μενα" και ο καθενας να παραγγελνει 2-3 και το σημαντικοτερο, δεν εχει γινει flame war για το αν ειναι ή οχι προσφορα ή απατη

Αποπροσανατολιστηκε ο κοσμος με αλλα αυτην την φορα, αν δλδ η σειρα green ειναι καλη ή όχι

Θελω να δω αυριο τι θα παιξει :P

Sent from my Mobile using Insomnia

Δημοσ.

^

Επειδη δεν ειναι και τοσο προσφορα να βγαζει ματι δεν πεσανε οι παραγγελιες τυπου "παρηγγειλα 1 για μενα, 2 για τον αδερφο μου, 5 για το μπατζανακη μου (ολοι για μεταπωληση)".

Απ'τη στιγμη που δεν παιζει θεμα μεταπωλησης λοιπον, δε θα αρχισει και το αστειο με τις μηνυσεις, τα ΙΝΚΑ κλπ ακομα κι αν δεν παραλαβουν οσοι παρηγγειλαν.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πώς κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τους μηχανικούς σκληρούς δίσκους..κυρίως τα τελευταία χρόνια. Έχουν πεθάνει στα χέρια μου ούκ ολίγες φορές πολλοί από αυτούς που δέν θέλω να αναφερθώ μιάς και ανέφεραν ανάλογες εμπειρίες άλλοι συμφορουμίτες σε προηγούμενα πόστς.

Αυτό που φαντάζομαι πως συμβαίνει είναι πως υπάρχει πολύ κονόμα για τους κατασκευαστές και στην προσπαθειά για όλο και περισσότερο κέρδος έχουν οριοθετήσει απόλυτα τον χρόνο ζωής που θα πεθάνει ένας σκληρός που σου είναι και μου είναι τόσο απαραίτητος.

Είναι μια καλοστημένη μηχανή παραγωγής κέρδους με εμάς τα θύματα, τους τροφοδότες αυτού του συστήματος. Δέν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Ελέγχουν την παραγωγή και βγάζουν και ένα πολύ μικρό ποσοστό "αθανάτων σκληρών" που είναι το άλλοθί τους για να μπορούμε όλοι να έχουμε έναν φίλο φίλου που έχει έναν σκληρό που τον έχει χρόνια σε συνεχή λειτουργία και δεν του έχει πάθει τίποτα κτλ.

..και η ζωή συνεχίζεται. 

ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ... ΓΙΑ seagate  δεν γνωριζω αλλά για  WD   υπάρχουν κατά σειρα  ακριβώτερα μοντέλλα για  περισσοτερη αξιοπιστια.... πχ  Blue > Black >Red (enterprise  servers NAS).

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ  σε  Ταιλανδη χτυπηθηκε  η παραγώγη δίσκων κυρίως Seagate (ισως και WD  δεν νομιζω να εχει εργοστασια εκει...) ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ 3ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ..... Ακομη και οι EADS  (2008) ειχαν 3ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Τωρα οπως σωστα αναφερθηκε απο τους υπολοιπους χρηστες  ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ  και η υποστηριξη.... στην οποια η WD  είναι καλύτερη...

Και για να κλεισω με προσωπική εμπειρια  που βέβαια δεν αποτελεί και στατιστικο δεδομενο..προχθες .....ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ,,,ΜΕ 60000+ bad sectors 5-10% health ;oxi ενας green .....αλλά ένας ...WD enterprise ( ΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...)  Ενταξει αντικατασταθηκε ..αλλά χτυπησδε το λειτουργικο χάθηκαν και καποια αρχεια.... οπότε για μένα το  πέρνω black /enterpise και ησυχασα δεν ισχυει... Θεωρητικά καλύτερα να έπερνα με τα ιδια λεφτα ΔΥΟ  GREEN  >RAID1  και να ήμουν οκ!!!!   

Δημοσ.

τον  enterprise   τον ειχα παρει πριν 3 χρονια.... τοτε οι ssd  ήταν ακομη ακριβοί. σε  σχέση με την χωρητικότητα τους... τώρα έχουν πέσει κάπως οι τιμες.. τωρα θα το δω... Πσντως το καλο με τους SSD   είναι οτι άνοιξε μια μονοπωλιακη ΑΓΟΡΑ (SEAGATE-WD) και μπηκαν δυναμικα και αλλοι παικτες  στο παιγνιδι  και καπως ζοριζουν τους μεγαλους σε μικρες χωρητικοτητες

Δημοσ.

Οι λόγοι πέρα από την διχογνωμία αν είναι δεν είναι καλός ο green, είναι ότι το θέμα άνοιξε λίγο πριν κλείσει το μαγαζί το οποίο θα άνοιγε Δευτέρα, το ότι για κάποιους (για εμένα σίγουρα) το μαγαζί είναι άγνωστο και την αναφορά που έκανε ο matrixxx για έξοδα αποστολής που αγγίζουν τα 10Ε.

Όποιος πήρε ας αναφέρει πόσα χρεώθηκε για αποστολή σημειώνοντας αν είναι Αθήνα ή επαρχία.

Δημοσ.

Τον κατέβασαν από την ιστοσελίδα τους!

Υπάρχει κανείς που να παρήγγειλε ώστε να μας πει αν είχε ενημέρωση από το κατάστημα?

Δημοσ.

Τον κατέβασαν από την ιστοσελίδα τους!

Υπάρχει κανείς που να παρήγγειλε ώστε να μας πει αν είχε ενημέρωση από το κατάστημα?

Απο οτι φαινεται μαλλον δεν τον πηρε καποιος.....αλλα αν ειναι ετσι η προσφορα μαλλον θα ηταν ψευτικη ωστε ενα νεο καταστημα να γινει γνωστο πιο γρηγορα (? με αρνητικα σχολια.....) και να τοπαρει σε σκρουτσομαγαζα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...