MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 To συμπερασμα της επιστημονικης κοινοτητας του insomnia διαφωνει μαζι σας κυριοι. Οι green ειναι γτπ και αναξιοπιστοι. Το ειδε ο ενας σε τιτλο τοπικ και ο αλλος στο pc του μπατζανακη του μπαρμπα του. Και τελος παντων εσεις με τα εριστικα screenshot του 100% health σε green μετα απο 3 χρονια χρησης, να ξερετε οτι σας προσμενουν bad sectors. Πολλα bad sectors Το λεει και ο τιτλος του τοπικ στο ινσομνια, το λεει και ο μπαρμπας της γειτονισας που εχασε τη δισκογραφια του Παντελιδη σε mp3 απο τον green του. 3
giorginho Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εδω και 3-4 χρονια προσωπικα δεν ειχα θεμα με καποιον απο τους 5 "πρασινους" που εχω (1,5-2.0ΤΒ). Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ. Παντως γιατι εχετε τρεξει να προδικασετε ακυρα για 3ΤΒ στα 85 ευρω? Μια χαρα τιμουλα ειναι.
karasardelis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Είχα και έχω συνολικά 9 (10 τώρα) WD Green σε λειτουργία 24Χ7Χ365 σε RAID... λειτουργούσαν ασταμάτητα για περίπου δύο χρόνια και μέσα σε ένα διάστημα μερικών μηνών "εχασα" εφτά από αυτούς από bad sectors με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να ξαναστήσω όλο το RAID από την αρχή με όλη την ταλαιπωρία που αυτό συνεπάγεται. Αν τους αγόραζα τώρα θα έπαιρνα πάλι WD γιατί έχουν το καλύτερο support από όλους τους άλλους (RMA στην Ευρώπη και μάλιστα με Advanced RMA - σου στέλνουν νέο δίσκο πριν ακόμα λάβουν τον δικό σου τον χαλασμένο). Δεν θα έπαιρνα όμως Green αλλά RED ή SE για μεγαλύτερη αξιοπιστία - αξίζουν την διαφορά χρημάτων. Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι από τους 7 χαλασμένους δίσκους η WD μου αντικατέστησε τους 6 (ήταν και οι 6 οριακά εντός εγγύησης) χωρίς να ζητήσει κανένα επιπλέον αποδεικτικό από την πλευρά μου παρά μόνο την καταχώρηση που έκανα στο RMA Portal λίγο πριν τους στείλω για αντικατάσταση.... άριστο support Για του λόγου το αληθές... Υ.Γ. Από το Advanced RMA έλαβα και μερικούς καινούριους EZRX που δεν μου άρεσαν καθόλου και μου δημιουργούν προβλήματα... οι παλαιότεροι που έχω και είναι EARS είναι πολύ καλύτεροι και σταθερότεροι... Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τον δίσκο 5 (EZRX) ο οποίος κάνει μόνος του Reset. Το ίδιο έχουν κάνει και οι άλλοι δύο EZRX που έχω και μόνο αυτοί... Η σειρά είναι από κάτω προς τα πάνω. Επόμενο βήμα είναι να τους βγάλω από το RAID και να δοκιμάσω σε αυτούς το wdidle3 μήπως και σταματήσουν να το κάνουν... 2
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εχω και εγω εναν green που ειναι και ο μοναδικος μου δισκος. wd green αγορασμενος 26-5-2011(σε λιγες μερες κλεινει τα 3 χρονια του) ζητα δωρο απο τον αγιο βασιλη εναν ssd να βαλεις τα windows... 1
masteripper Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Παιδιά στους σκληρούς Δίσκους δεν υπάρχει ούτε "μπέσα" ούτε μπορείς να κάνεις καμμιά πρόβλεψη...... Παράδειγμα εγώ: Είχα 1 δίσκο τότε 250GB....δούλεψε κάνα μήνα και μια ωραία πρωια γειά σας....επιστροφή στο e-shop έρχεται καινούργιος..σφραγισμένος...τον αφήνω στο συρτάρι για καμμια βδομάδα γιατι δεν προλάβαινα να τον περάσω...τον περνάω DOA...η τσαντίλα του Αιώνος....παραγγέλνω επιτόπου απο Πλαίσιο Δίσκο WD με τα ίδια χαρακτηριστικά...έρχεται DOA....παίρνω το αυτοκίνητο κατεβαίνω Θεσσαλονίκη και τον αντικαθιστώ και επιτόπου τον δοκιμάζω....μετά δούλεψε σαν το σκυλί..... Άλλο παράδειγμα...σχετικά πρόσφατα...αγοράζω τον Toshiba 3TB του e-shop....Νύχτα τον περνάω στο HTPC....αψογος...στο Sentinel 100% ..Αφήνω το σύστημα ανοικτό όλη νύκτα να αντιγράφει....το πρωι όλα μια χαρούλα....κλείνω το HTPC....Πάω δουλειά ...γυρνάω...ανοίγω το HTPC ....αιωνία του η μνήμη....οι κεφαλές χορεύαν σάμπα....επιστροφή....ο αντικαταστάτης φαίνεται να δουλεύει..... Οπότε ούτε άκρη μπορείς να βγάλεις ούτε τίποτα.....απλώς το περνάς στο σύστημα και κάνεις την προσευχή σου....και ίσως σαν καλή τακτική τον φουλάρεις με ότι έχεις και δεν έχεις για να μην κάθεται και "τεμπελιάζει" ...
paularas Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 επειδή πολλά ακούγονται για τους green, μέσα σε 1 χρόνο πήρα 3 σκληρούς. 2 seagate για λειτουργικό / παιχνίδια και 1 green μόνο ως μουλάρι για αποθήκευση πραγμάτων που δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ. τελικά κάηκαν οι seagate (πέθαναν βασικά) και έμεινα με τον green. το αποτέλεσμα είναι αυτό για τους άπιστους θωμάδες. τώρα είναι τύχη ο δικός μου? ίσως μιας και δεν είναι λογικό να αντέχει τόσο. αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δουλεύει τέλεια ακόμα και τώρα
qspock Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εχω 4 Green. Οι 3 τρεχουν λειτουργικα (2 XP media center 1 win7), ο άλλος 1 ως αποθηκη. Οι 3 είναι EADS (δηλαδή με το παλιο file system) και μονον ο ενας είναι EARS - 64Μb cash. Δεν εχω κανενα πρόβλημα εδώ και 3-4 χρονια περιπου ΑΛΛΑ εχω κανει την -γνωστη- μετατροπή για το παρκάρισμα της κεφαλης σε ολους... Δηλαδη να μην είναι στο default που τους μειωνει τη ζωη κατά πολύ. Επισης εχω 2 εξωτερικούς Green (elements) οι οποιοι δουλευουν μια χαρα εδώ και 4-5 χρονια ως αποθηκη. Αυτά για τους Green από εμενα.
tarantino2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Η αλήθεια είναι πώς κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τους μηχανικούς σκληρούς δίσκους..κυρίως τα τελευταία χρόνια. Έχουν πεθάνει στα χέρια μου ούκ ολίγες φορές πολλοί από αυτούς που δέν θέλω να αναφερθώ μιάς και ανέφεραν ανάλογες εμπειρίες άλλοι συμφορουμίτες σε προηγούμενα πόστς. Αυτό που φαντάζομαι πως συμβαίνει είναι πως υπάρχει πολύ κονόμα για τους κατασκευαστές και στην προσπαθειά για όλο και περισσότερο κέρδος έχουν οριοθετήσει απόλυτα τον χρόνο ζωής που θα πεθάνει ένας σκληρός που σου είναι και μου είναι τόσο απαραίτητος. Είναι μια καλοστημένη μηχανή παραγωγής κέρδους με εμάς τα θύματα, τους τροφοδότες αυτού του συστήματος. Δέν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Ελέγχουν την παραγωγή και βγάζουν και ένα πολύ μικρό ποσοστό "αθανάτων σκληρών" που είναι το άλλοθί τους για να μπορούμε όλοι να έχουμε έναν φίλο φίλου που έχει έναν σκληρό που τον έχει χρόνια σε συνεχή λειτουργία και δεν του έχει πάθει τίποτα κτλ. ..και η ζωή συνεχίζεται..
darkdog Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 10000 start stop counts έιναι πολλά για 2 χρόνια ? μου βγάζει health 100 % και performance σε έναν seagate to hard disk sentinel!
leo06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 10000 start stop counts έιναι πολλά για 2 χρόνια ? μου βγάζει health 100 % και performance σε έναν seagate to hard disk sentinel! στον δικό μου με 14700 ώρες είναι 4738
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Να μαι και εγώ Ο πρώτος αγοράστηκε τον 2/10 και είχε 3ετης εγγύηση.Ακόμα δεν του έχω κάνει την ρύθμιση κεφαλών γιατί είναι σχεδόν γεμάτος και σκέφτομαι μην γίνει καμιά στραβή. Ο EARX έχει 2ετή εγγύηση (8/14 λήγει) και σε PC έχει δουλέψει λιγότερο. Στην αρχή για κανα 8μηνο τον είχα βάλει στο media player.Του έχει γίνει ή ρύθμιση για τις κεφαλές. O 3TB EZRX συμπλήρωσε μια εβδομάδα λειτουργίας-σκληρών τεστ πρωτού χρησιμοποιηθεί.Είναι άδειος γιατί σκέφτομαι αν θα τον χωρίσω ή όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα