stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Επειδη πηρες εσυ εναν και σου βγηκε καλος θες να πεις οτι ειναι οκ ε;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Επειδη πηρες εσυ εναν και σου βγηκε καλος θες να πεις οτι ειναι οκ ε;;Και πολυ αργησε αυτο το επιχειρημα... Το προβλημα ειναι οτι αυτη τη λογικη την ακολουθεις εσυ κι οχι εγω. Λιγο πιο πανω ειπες οτι επειδη εσενα σου χαλασανε δυο green ειναι αναξιοπιστοι ολοι.
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ε ναι με την ιδια λογικη που πηρες 1 green και ειναι ολοι κομπλε.σου προειπα φιλε μου υπαρχουν ολοκληρα topic και παααρα πολυ χρηστες που λενε οτι εχουν θεμα.τωρα τα πολλα λογια ειναι φτωχια.μην υπερασπιζεσαι κατι που δεν αξιζει.δες το και μονος σου.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 2 green ειναι σε καδο ηδη. 1 δικος μου 2tb και ενος φιλου 1tb επειδη χτυπαγε μετα απο 1 χρονο. Ενα σπαστικο τακ τακ τακ οταν εγραφε.και μην πω πανω απο 15 ιστοριες για green. Και απο τοτε μονο blue και black με 5 ετη εγγυηση.λιγο θορυβο παραπανω και τελος η ιστορια Ο Black ξεκινάει από τα 168Ε http://www.skroutz.gr/s/4075536/Western-Digital-Caviar-Black-3TB-WD3003FZEX.html Δηλ. με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 Green.Και το μόνο που αξίξει (γι αυτό και έχει τόσο) είναι η 5ετης εγγύηση.Δεν σημαίνει όμως ότι ο black δεν θα χαλάσει.Με τα ίδια λοιπόν λεφτά εγώ θα πάρω 2 Green (3TB) ,τον δεύτερο backup του πρώτου ενώ εσύ χωρίς δεύτερο για backup δεν διασφαλίζεις τα δεδομένα σου.
dobro Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το τοπικ που μου παραθετεις περιλαμβανει μια διαδικασια για να προστατεψεις τα μηχανικα του μερη, καθως εχει μια λειτουργια που τελικως τα κουραζει. Ακολουθεις την διαδικασια και εισαι οκ σε 2 λεπτα. Εσυ απλως διαβασες τον τιτλο και συμπερανες οτι χαλανε. λαθος,οταν αγοραζεις κατι καινουργιο ,θελεις να είναι καλο και χωρις προβληματα.....δεν θα πρεπει να κανεις καμια ενεργεια περεταιρω γι'αυτο.Εχοντας πεταξει και εγω πρασινους.....μπορω να πω οτι μια ακριβοτερη αγορα δισκου(black) για αποθηκη....είναι τελικα οικονομικοτερη 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ε ναι με την ιδια λογικη που πηρες 1 green και ειναι κομπλε.σου προειπα φιλε μου υπαρχουν ολοκληρα topic και παααρα πολυ χρηστες που λενε οτι εχουν θεμα.Καταρχην δεν πηρα green.Δευτερον, οταν εγραφες οτι ειναι αναξιοπιστοι δεν ειχες δει καν το τοπικ, αρα το εγραψες κρινοντας εξ´ιδιων, επειδη σου καηκαν δυο υποτιθεται. Τριτον, το τοπικ στο οποιο αναφερεσαι δεν το διαβασες καν, αλλα εμεινες σε εναν αστοχο τιτλο και μου τον παραθετεις ως επιχειρημα. Στο οποιο δεν χρειαζεται καν να απαντησω, αλλα το εκανα στο προηγουμενο ποστ και το προσπερασες. Τεταρτον, εγραψα και πιο πανω οτι οι green οντως ειχαν ελατωματα , τα οποια εδω και 1 χρονο εχουν βελτιωθει εως εξαλειφθει. Κι αυτο το προσπερασες. Κι εμεινες στην καραμελα οτι χαλανε.. Τεσπα για τους υπολοιπους, ας κρατησουν αυτο το τεταρτον, γιατι ειναι και το μονο επιχειρημα που γραφτηκε εδω μεσα και δε βασιζεται στο τι επαθε ο δισκος του ξαδερφου της πρωην γκομενας.
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ο Black ξεκινάει από τα 168Ε http://www.skroutz.gr/s/4075536/Western-Digital-Caviar-Black-3TB-WD3003FZEX.html Δηλ. με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 Green.Και το μόνο που αξίξει (γι αυτό και έχει τόσο) είναι η 5ετης εγγύηση.Δεν σημαίνει όμως ότι ο black δεν θα χαλάσει.Με τα ίδια λοιπόν λεφτά εγώ θα πάρω 2 Green (3TB) ,τον δεύτερο backup του πρώτου ενώ εσύ χωρίς δεύτερο για backup δεν διασφαλίζεις τα δεδομένα σου. Ρε φιλε λεμε οτι χαλαει στις περισσοτερες περιπτωσεις ο green και ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BACKUP δεν κανει και θα τους κανεις για backup;;; και εκτος αυτου το θεμα ειναι να πληρωσεις 1 φορα κατι που εχει βγει αξιοπιστο στην μεγαλυτερη μεριδα του κοινου. Τωρα δεν ειπα οτι δεν χαλαει ο black απλα ειναι αξιοπιστος. Δες κριτικες και τι λεει το αγοραστικο κοινο και μετα πες.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 λαθος,οταν αγοραζεις κατι καινουργιο ,θελεις να είναι καλο και χωρις προβληματα.....δεν θα πρεπει να κανεις καμια ενεργεια περεταιρω γι'αυτο.Εχοντας πεταξει και εγω πρασινους.....μπορω να πω οτι μια ακριβοτερη αγορα δισκου(black) για αποθηκη....είναι τελικα οικονομικοτερη Όπως έχω ξαναπεί, η αρνητική εμπειρία εξαρτάται και από την χρήση που για τον καθένα είναι αρνητική.Αν εγώ πετάω τον σκληρό σε μια τσάντα και τον πάω στο σπίτι του κολλητού μου για αντιγραφή κάθε 3 και λίγο ε δεν φταίει αν τα παίξει ο δίσκος.Έχω 2 WD Green 2 TB (o πρώτος κλείνει 3,5 χρόνια χρήσης, ο δεύτερος 1,5 χρόνο).Δεν έχω κανένα θέμα.Αλλά οι δίσκοι είναι μέσα στο case, και όποτε πέφτει καθάρισμα πιάνονται και μετακινούνται με πολύ προσεγμένες κινήσεις. Ρε φιλε λεμε οτι χαλαει στις περισσοτερες περιπτωσεις ο green και ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BACKUP δεν κανει και θα τους κανεις για backup;;; και εκτος αυτου το θεμα ειναι να πληρωσεις 1 φορα κατι που εχει βγει αξιοπιστο στην μεγαλυτερη μεριδα του κοινου. Τωρα δεν ειπα οτι δεν χαλαει ο black απλα ειναι αξιοπιστος. Δες κριτικες και τι λεει το αγοραστικο κοινο και μετα πες. Για να σου χαλάσουν και οι 2 δίσκοι πρέπει να είσια πολύ γκαντέμης. Έχω και 1 ΤΒ Black,αλλά δεν θα ξανάπαιρνα τόσο ακριβό σκληρό όταν υπάρχουν φτηνότεροι.
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καταρχην δεν πηρα green. Δευτερον, οταν εγραφες οτι ειναι αναξιοπιστοι δεν ειχες δει καν το τοπικ, αρα το εγραψες κρινοντας εξ´ιδιων, επειδη σου καηκαν δυο υποτιθεται. Τριτον, το τοπικ στο οποιο αναφερεσαι δεν το διαβασες καν, αλλα εμεινες σε εναν αστοχο τιτλο και μου τον παραθετεις ως επιχειρημα. Τεταρτον, εγραψα και πιο πανω οτι οι green οντως ειχαν ελατωματα , τα οποια εδω και 1 χρονο εχουν βελτιωθει εως εξαλειφθει. Αυτο το τεταρτον κρατα το, γιατι ειναι και το μονο επιχειρημα που γραφτηκε εδω μεσα και δε βασιζεται στο τι επαθε ο δισκος του ξαδερφου της γκομενας. Καλα δεν βγαζουμε ακρη φιλε.παρε οτι θες. Και δεν θα κατσω να γραψω ολοκληρο κειμενο για green.μιλησα σαν παθων και οπως εχω δει και ακουσει και προσπαθησα να αποτρεψω καποιον απο κοπο και ταλαιπωρια.θες GREEN;; παρε green και τελος. Όπως έχω ξαναπεί, η αρνητική εμπειρία εξαρτάται και από την χρήση που για τον καθένα είναι αρνητική.Αν εγώ πετάω τον σκληρό σε μια τσάντα και τον πάω στο σπίτι του κολλητού μου για αντιγραφή κάθε 3 και λίγο ε δεν φταίει αν τα παίξει ο δίσκος.Έχω 2 WD Green 2 TB (o πρώτος κλείνει 3,5 χρόνια χρήσης, ο δεύτερος 1,5 χρόνο).Δεν έχω κανένα θέμα.Αλλά οι δίσκοι είναι μέσα στο case, και όποτε πέφτει καθάρισμα πιάνονται και μετακινούνται με πολύ προσεγμένες κινήσεις. Για να σου χαλάσουν και οι 2 δίσκοι πρέπει να είσια πολύ γκαντέμης. Έχω και 1 ΤΒ Black,αλλά δεν θα ξανάπαιρνα τόσο ακριβό σκληρό όταν υπάρχουν φτηνότεροι. Παρε φθηνοτερο και οτι πληρωσεις περνεις να θυμασαι.
takjar Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Έχω αγοράσει πάρα πολλούς δίσκους τύπου green, συνολικά έχω περίπου 20TB αθροιστικά σε δίσκους. 2 Western Digital Caviar Green WD15EARS 3 Western Digital Caviar Green WD20EARS 2 Western Digital Caviar Green WD10EARS 2 Seagate Barracuda Green ST31500541AS 2 Western Digital AV-GP WD20EVDS Αλλά πολλοί green με τα χρόνια (2+) βγάζουν bad sectors και είτε τους πετάς, είτε πειραματίζεσαι (moi) Προσωπικά έναν 1.5tb της WD και έναν 1.5tb της seagate που μου έβγαλαν κοκκινάδια στο HDD Guardian, τους έβαλα σε κουτιά και τους συνέδεσα με smart TVs για PVR (δεν με νοιάζει να χάσω μερικά γραψήματα που και που) Από κει και πέρα ότι άλλο μου βγάζει bad sector το διαχειρίζομαι ανάλογα την σοβαρότητα των δεδομένων που έχει και την όρεξη που έχω για πειραματισμούς. Ωραία μαγνητάκια έχουν μέσα οι δίσκοι Μπορείτε να τους δείτε και εν λειτουργία εάν είσαστε προσεκτικοί όταν τους ανοίγετε. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για temp disk, αχρήστων κλπ Τώρα τελευταία όμως παίρνω μόνο 3tb WD RED, δεν μου έχει χτυπήσει κανείς ακόμα. Βλέπουμε.... Στην τελική σου βγαίνει πιο φτηνά ένας RED από έναν Green. 1
dobro Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 στο πρασινο .....για προσθεσετε και τα μελλοντικα 36€ περιπου για την πλακετα.... 2
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ειναι που εχω θεμα μονο εγω και μερικοι γνωστοι μου με τους green...... Τι να πεις...μεσα σε 2 λεπτα βγηκανε στην φορα τα bad sectors και τα θεματα που βγαζουν μετα απο καιρο....( πες παλι οτι ειμαστε λιγοι που εχουμε θεμα με green...) δεν ασχολουμε αλλο.οποιος θελει ας πληρωσει green να παρει...καδοι και μετα απο 2 χρονια θα υπαρχουν (green recycling) καλο απογευμα 3
dobro Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 και τη δευτερα που θα ανοιξει το μαγαζι και αρχισουν τα ακυρωτικα μυνηματα.....μην στεναχωρηθειτε,απλα κανατε οικονομια και γλιτωσατε τα ευρω σας και μελλοντικα νευρα 1
doctorC Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παιδια επειδη εγω το ξεκίνησα λέγοντας οτι ο δισκος υστερει στ ταχυτητα.. να προσθεσω την εμπειρια μου απο τους green συνολικα ( απο τους παλιους EVDS μεχρι τος EZRX ) οπου ειναι ΘΕΤΙΚΗ .. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΨΥΞΗ ΚΑΙ UPS στα PC..... Να πω (μην πέσει γελιο...) τους έχω αποκλεστεικα και σε NAS που ομως ουσιαστικά λειτουργούν ώς storage.... ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ παλιες σειρες AACS EVDS κτλ σκυλια.. (ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ..) !!! Οι πιο νέοι ( με το νεο format) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ εχω ακουσει ότι βγάζουν προβλήματα δεν εχω πολλους όμως τέτοιους... Εχω και 3ΤΒ EURS EZRX ΧΩΡΊς ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ... Γενικά απο μιά μικρή έρευνα που έκανα στο διαδύκτιο ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟΥΣ platters που έχουν και αυξημένη πυκνοτητα δεδομενων .....
salonika91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εχω και εγω εναν green που ειναι και ο μοναδικος μου δισκος. wd green αγορασμενος 26-5-2011(σε λιγες μερες κλεινει τα 3 χρονια του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα