Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα αναβαθμιση καποια κομματια του υπολογιστη μου

Η συνθεση ειναι

cpu: intel core i5 4570

m/b: asrock b85 killer

ram: 2x4 adata 1600mhz

hdd: 1 tb seagate baracuda (sata3)

case: coolermaster

ολα τα παραπανω ειναι τα νεα κομματια

τα παλια που κρατησα ειναι:

gpu : evga 9800gtx+

hdd: 640gb western digital (sata2)

psu: thermaltake 700watt

τη νεα συνθεση την εχω 2.5 μηνες χωρις το παραμικρο προβλημα

χθες το μεσημερι και ενω ημουν στο web ο υπολογιστης εκανε επανεκινηση μονος του και με το που ξαναφορτωσε τα windows ξαναεκανε επανεκινηση...

μου εβγαλε τις επιλογες για επιδορθωση οπου με προετρεψε να παω σε παλαιοτερο σημειο επαναφορας.περιμενα 20 λεπτα στα οποια δεν καταφερε να βρει σημειο επαναφορας( φυσικα εχω ρυθμισει τον υπολογιστει να κραταει αυτοματα σημεια επαναφορας).

με τα πολλα καταφερα να μπω στα windows και να τον επαναφερω σε σημειο επαναφορας της προηγουμενης εβδομαδας. μετα απο μια ωρα λειτουργιας εκανε παλι επανεκινηση.

μπηκα στο bios και ενω ημουν στο bios setup εκανε και παλι επανεκινηση!!!

Να γραψω εδω οτι δεν ειναι επανεκινηση οπως οταν παταμε το κουμπι reset.

Ο υπολογιστης κλεινει και μεσα σε 1-2 δευτερολεπτα ξανα ανοιγει.Δηλαδη ακουγεται ο ηχος του κλεισιματος του υπολογιστη και μετα στα καπακια ανοιγει κ παλι

Τι μπορει να φταει; τι πρεπει να κοιταξω;;;

Δημοσ.

Μπορεί το τροφοδοτικό να είναι στα τελευταία του αφού είναι παλιό ή να μην ακουμπάει καλά η ψήκτρα και να υπέρ θερμαίνεται και γενικά αν τον ανοίξεις ψάξε όλα τα καλώδια και βύσματα για να σιγουρευτείς ότι πατάνε σωστά.

Αφού το κάνει και μέσα στο bios δεν είναι από τον δίσκο όπου πήγε το μυαλό μου αρχικά(εκτός και αν βραχυκυκλώνει η πλακέτα του που σχεδόν αποκλείεται).

Δημοσ.

Το εβαλα να κανει τεστ με το memtest και ενω ειχε κανει 2 passes χωρις λαθη εκλεισε μονος του και μετα απο 2 δευτερολεπτα εκανε επανεκκινιση...το τεστ εγινε πριν την εναρξη των windows 7

μετα απο αυτο κανει συνεχεια το ιδιο πραγμα. Κλεισιμο κ επανεκκινιση ειτε στο bios ειτε στα windows ειτε κατα την διαρκεια του loading...

Απο θερμοκρασιες δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. 40 βαθμοι ειναι ο cpu

Αλλο τροφοδοτικο ή μητρικη δεν εχω για να τεσταρω, οποτε τι κανω;

Δημοσ.

Αλλο τροφοδοτικο ή μητρικη δεν εχω για να τεσταρω, οποτε τι κανω;

Ή το πας σε τεχνικό

ή βρίσκεις δανικό κάποιο τροφοδοτικό 

ή αγοράζεις ένα τροφ.

Εμένα μου το έκανε αυτό, κάθε 2-3 δεύτερα άνοιγε έκλεινε και ήταν τροφοδοτικό. 

Δημοσ.

Μπορείς να ειναι οτιδήποτε οποτε πρέπει να ψάξεις για αρχή τα παραπάνω που ειπε ο TheELF

Δημοσ.

Εγω θα το ανεβαζα και θα επαιζα λιγο με καποιο linux live cd να βεβαιωθω οτι ειναι hardware πρωτα.

Δημοσ.

Εγω θα το ανεβαζα και θα επαιζα λιγο με καποιο linux live cd να βεβαιωθω οτι ειναι hardware πρωτα.

Αφού το κάνει ακόμα και μέσα στο bios...πόσο παραπάνω να σιγουρευτεί ότι είναι από το hardware;;

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον χθες με το ιδιο hardware και ενω εκανα memtest86 με το livecd εκλεινε και ξανα ανοιγε συνεχεια ο υπολογιστης

εβγαλα και την καρτα γραφικων δοκιμασα με την ενσωματωμενη-παλι τα ιδια. δοκιμασα το καθε dimm ξεχωριστα και σε διαφορετικα slots και παλι επαννεκινηση κλπ

και στο bios παλι

σημερα το πρωι δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο (450 watt turbo-x) και 4 ωρες που το ειχα να κανει memtest εκανε 7 passes χωρις λαθη και στις μνημες και χωρις επανεκκινησεις. τωρα ειμαι εδω και καμια ωρα στα windows χωρις προβληματα. Λογικα το psu πρεπει να ειναι το προβλημα

οι μνημες δεν ειναι σιγουρα

ο επεξεργαστης δεν ξεπερασε τους 50 βαθμους οπως το ειδα απο το bios ( το ειδα αμεσως μετα απο το memtest)

υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ειναι η μητρικη σωστα;;

παντως ετσι οπως την κοιταξα ολες οι συνδεσεις και οι πυκνωτες ειναι οκ

Δημοσ.

υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ειναι η μητρικη σωστα;;

Περίπτωση (πολύ μικρή)υπάρχει να έχει αρπάξει λίγο η μητρική αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις.

Δημοσ.

Περίπτωση (πολύ μικρή)υπάρχει να έχει αρπάξει λίγο η μητρική αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις.

Το προσεχες μελλον θα την ελεγξει απο μονο του......... :P

Δημοσ.

τι ακριβως να εχει αρπαξει η μητρικη;;; :unsure:

εκανα stress test με το prime95 για 3 ωρες χωρις κανενα προβλημα

ο υπολογιστης δουλευει απροβληματιστα απο το πρωι με το τροφοδοτικο turbo-x...

το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο πρεπει αυριο να το γυρισω πισω...

να συνεχισω τα τεστ ή να παρω το "ρισκο" και να αγορασω καινουριο τροφοδοτικο;

αυτο το τροφοδοτικο :

http://www.skroutz.gr/s/2614959/Corsair-VS-Series-VS650.html?keyphrase=corsair+vs+650

αξιζει;;;

Δημοσ.

Ετσι οπως εχουν τα πραγματα κατα 99% το τροφοδοτικο ηταν φιλε. Εγω θα παιρνα καινουργιο 

Απο επιλογες κοιτα το xfx 550 και το thermaltake 630 που ειναι και modular.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...