Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Δυστυχως εχω χασει το password του ρουτερ κ τωρα θελω να βαλω ενα καινουργιο κ κατω απο το username δεν εχω το pass.μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να εμφανιζει τους αστερισκους?

Δημοσ.

Τι σχέση εχει το ενα με το αλλο; Βγάλε το παλιό, βάλε τι καινούριο. Τέλος.

Το καινούριο εχει δικούς του κωδικούς που θα αναφέρονται στις οδηγίες.

Το μόνο που μπορει να χρειαστείς απο το παλιό ειναι τα στοιχεία της σύνδεσης αν πχ βρίσκεσαι στον ΟΤΕ.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

φιλε μου το username το εχω γιατι το γραφει τον κωδικο δεν εχω κ αναφερομαι στο interface του router

Δημοσ.

Δεν πολυ κατάλαβα, αλλά αν δεν άλλαξες ποτέ κωδικούς για να μπεις στο interface του router συνήθως είναι

Username admin

Password admin

Δημοσ.

Μπαίνεις δηλαδή στο ρουτερ αλλα δεν θυμάσαι τον παλιό κωδικό για να τον πληκτρολογήσει ώστε να τον αλλάξεις; Σωστά κατάλαβα;

Αφού εχει αστερακια σημαίνει οτι ειναι αποθηκευμένος στον browser. Οποτε πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες τον απο εκεί.

Εναλλακτικά δοκίμασε και ΑΥΤΟ το προγραμματακι μήπως και καταφέρεις κατι.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Στον Firefox, Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Αποθηκευμένοι κωδικοί.

Στον Chrome, Ρυθμίσεις > Εμφάνιση Σύνθετων Ρυθμίσεων > Διαχείριση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης

Δημοσ.

Εαν δεν έβγαλες άκρη, μπορείς να κάνεις μέσα απο το ρουτερ, reset στις default ρυθμίσεις και θα έχεις τα αρχικά username/password!

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Δυστυχως εχω χασει το password του ρουτερ κ τωρα θελω να βαλω ενα καινουργιο κ κατω απο το username δεν εχω το pass.μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να εμφανιζει τους αστερισκους?

αν θες να εμφανισεις αστερακια πατας δεξι κλικ στο πεδιο με τον κωδικο(εκει που εχει τα αστερακια ) επιθεωρηση στοιχειου και εκει που γραφει password το αλλαζεις και γραφεις text .... και σου εμφανιζει τον κωδικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...