Brut3r Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομε να φτιάξω ένα Mid-Range Gaming PC και έχω το παρακάτω δίλημμα, να αγοράσω την ASUS GTX 780 (περίπου 430€) σε συνδυασμό με τον i3 3.6Ghz (περίπου 170€) ή να βάλω μια κάρτα γραφικών γύρο στα 300€ και ένα καλύτερο επεξεργαστή i7 3.9 (330€). Χρηματικά οι δύο αυτές συνθέσεις βγαίνουν πάνω κάτω το ίδιο, το θέμα είναι ποια από τις δύο θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στο Gaming (ps4). Ευχαριστώ!
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομε να φτιάξω ένα Mid-Range Gaming PC και έχω το παρακάτω δίλημμα, να αγοράσω την ASUS GTX 780 (περίπου 430€) σε συνδυασμό με τον i3 3.6Ghz (περίπου 170€) ή να βάλω μια κάρτα γραφικών γύρο στα 300€ και ένα καλύτερο επεξεργαστή i7 3.9 (330€). Χρηματικά οι δύο αυτές συνθέσεις βγαίνουν πάνω κάτω το ίδιο, το θέμα είναι ποια από τις δύο θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στο Gaming (ps4). Ευχαριστώ! Στα 170 παιρνεις αυτον http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4570-320ghz-lga1150-box-p-PER.558400 μακραν καλητερος απο τον i3
Brut3r Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Γνωρίζοντας εξ αρχής ότι το ποιο σημαντικό εξάρτημα σε ένα Gaming PC είναι η κάρτα γραφικών και ακολούθως ο επεξεργαστής, επίσης θα ήθελα να ρωτήσω που είναι η χρυσή τομή σε όλο αυτό θα μπορούσε κάποιος π.χ να χρησιμοποιήσει την TITAN η την gtx780 με έναν i3 επεξεργαστή; Ποία κατά την γνώμη σας είναι η σωστή ισορροπία σε αυτό το θέμα;
prozete Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η 780 ειναι για mid range gaming???? http://www.skroutz.gr/s/3739633/Asus-GeForce-GTX780-3GB-DirectCU-II-OC.html440€ https://www.skroutz.gr/s/3404982/Intel-Core-i5-4670-Box.html190€ 630€ κ μονο mid ranged δε θα εισαι 1
Millennium Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και μητρική και μια ψύκτρα.Γενικά ο TS τα λέει μπερδεμένα (ή τρολλάρει), καλό είναι να συμπληρώσει τη φόρμα να πει τα μοντέλα που έχει τώρα (τροφοδοτικό σίγουρα,οθόνη κλπ) και αν θα κάνει OC ή SLI/CF. 1
rowain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ^+1 Ts για να σου φύγει το δίλημμα: Με i3 όχι δεν μπορείς να βάλεις μια GTX780..Θα πάει χαμένη..Και συμπλήρωσε τη φόρμα για να πάρεις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτά που ζητάς (αν το σκέφτεσαι στα σοβαρά να στήσεις ένα μηχάνημα) 1
umbrella co. Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Mid range η gtx 780 μαζι με τον ι3 για να της κανει αερα οταν ζεσταινεται...μαλιστα. Γραψε μας οτι παιζεις και σε 1280 x 1024 να μας αποτελειωσεις τωρα TS. Και το ps4 που κολλαει? 2
Brut3r Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 χαχαχαχ... Όχι δεν trollaro, λοιπόν έχετε δίκιο θα τα πάρω από την αρχή γιατί σας μπέρδεψα. Καταρχάς δεν έχω ακόμα μηχάνημα οπότε δεν μπορώ να βάλω κάτι στην υπογραφή μου. Δεύτερον δεν θέλω να ασχοληθώ με OC. Τώρα το βασικό ερώτιμα για να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα κ χωρίς να σας μπερδεύω με αριθμούς και νούμερα, αν αγοράσω μια πολύ καλή κάρτα όπως π.χ. η GTX 780 (για να μπορώ να παίζω συνχρονα παιχνίδια που βγήκαν η θα βγουν στο κοντινό μέλλον στο PS4) και την βάλω μαζί με έναν φτωχικό επεξεργαστή θα έχω καλά αποτελέσματα στον τομέα των γραφικών; Η θα ήταν προτιμότερο να αγοράσω μια ποιο φθηνή κάρτα και ένα καλύτερο επεξεργαστή; Πότε θα έχω καλύτερες επιδώσεις; Και ποια θεωρείται την καλύτερή ισορροπία ανάμεσα σε Κάρτα Γραφικών και Επεξεργαστή; Δύσκολα ερωτήματα θέλουν εμπειρία από gamers...
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν μιλάς για παιχνίδια που βγήκαν ή θα βγουν στο κοντινό μέλλον στο PS4.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ι5 4440 και 760 και δεν χρειάζεται να είσαι σε κανένα δίλημμα,από εκεί και πέρα αν νομίζεις ότι έχεις παραπάνω χρήματα πας σε 770 αυτό αν θέσουμε ως όριο τους 4 πυρήνες και την μικρή διάφορα στην τιμή από έναν i3 που ακόμα κ αυτός σηκώνει την 770.
Brut3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εδώ βάζω ακόμα δύο ερωτήματα, πόσα παιχνίδια μπορούν να αξιοποιήσουν 4ης Πυρήνες; Και τελικά σε έναν επεξεργαστή που προορίζετε για Gaming τι είναι ποιο σημαντικό; η συχνότητα λειτουργίας ή οι πυρήνες; *** (Φίλε SakafliaC εννοώ ότι με ενδιαφέρουν καινούργοι τίτλοι παιχνιδιών.)
selianx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εδώ βάζω ακόμα δύο ερωτήματα, πόσα παιχνίδια μπορούν να αξιοποιήσουν 4ης Πυρήνες; Και τελικά σε έναν επεξεργαστή που προορίζετε για Gaming τι είναι ποιο σημαντικό; η συχνότητα λειτουργίας ή οι πυρήνες; *** (Φίλε SakafliaC εννοώ ότι με ενδιαφέρουν καινούργοι τίτλοι παιχνιδιών.) Τα περισσότερα παιχνίδια που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε multiplayer χρησιμοποιούν >2 cores. Και όταν εννοούμε gaming, μη ξεχνάς ότι από πίσω τρέχει και OS, κάποια Apps που ίσως χρησιμοποιείς και ίσως και καρτέλες στο Chrome μαζί με ένα πρόγραμμα για μουσική. Οι 4 πυρήνες κατ'εμέ είναι must για gaming pc. Στο μέλλον λέγετε ότι τα παιχνίδια θα αξιοποιούν μέχρι και 8 πυρήνες, καλύτερα δε θα είναι αν θα είσαι με έναν 4πύρηνο αντί για 2πύρηνο; Επίσης, εφόσον πας για 780, αυτό σημαίνει ότι κοιτάς για ultra settings, AA AF και ιστορίες, το i3 θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί με αποτέλεσμα να έχεις το λεγόμενο bottleneck, σε αρκετές περιπτώσεις, ιδίως multiplayer. Και η συχνότητα και ο αριθμός πυρήνων είναι σημαντικοί, και μη ξεχνάς ότι αν πχ εσύ παίζεις παιχνίδι που αξιοποιεί 2 πυρήνες, τότε απενεργοποιούνται οι άλλοι 2 και δίνει καλύτερα ρολόγια στους 2 ενεργούς. Το καλύτερο είναι να πας σε i5-4430 τουλάχιστον, αλλά θα συμφωνήσω με τον Millenium, γράψε μια εδώ από κάτω τι έχεις και τι δεν έχεις βάσει της φόρμας που σου παρέθεσε, για να έχεις μια ολοκληρωμένη απάντηση.
Brut3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Φίλε Selianx ακόμα δεν έχω τίποτα, αυτό το νήμα έχει ως στόχο να μου καθαρίσει λίγο τις σκέψεις ώστε να προβώ στην καλύτερη αγορά για αυτό που θέλω να κάνω. Και εδώ είναι που θέλω την εμπειρία σας.. Άρα μέχρι στιγμής κρατάμε ότι οι πυρήνες είναι κάτι βασικό.. Σε αυτή την περίπτωση προκύπτει το εξής ερώτημα, 4ης Πυρήνες με ένα Tread ο καθένας η 2ο Πυρήνες με 2ο Tread ο καθένας. Εδώ να σημειώσω ότι οι i7 ναι μεν είναι τετραπύρηνοι αλλά με 2 Tread ανά Πυρήνα όπως και οι i3 δύο Πυρήνες 2Tread σε κάθε Πυρήνα, οι i5 από την άλλη 4ης Πυρήνες με 1 Thread ο καθένας τους.
prozete Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Συμπλήρωσε τη φόρμα κ πίστεψε με τα παιδια θα σου κάνουν τη συνθεση κομμένη κ ραμμένη στις απαιτήσεις κ το budget σου. Ένα σύστημα δεν ειναι μονο η cpu και η καρτα γραφικών. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να έχεις τη πλήρη εικόνα, σύμφωνα πάντα με λεφτά που διαθέτεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα