Ntenteras Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλά το site δεν είναι και 100% έγκυρο, και εμένα μου βγάζει λίγο διαφορετικό μοντέλο.
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) καλεσα μολις τωρα και μου πε οτι τα σιτε δεν ειναι αξιοπιστα αλλα και οτι το ΙΜΕΙ ειναι μια χαρα....δυστυχως η αντιπροσωπεια της μοτορολα δεν σηκωνει τηλεφωνα....η εγγυηση χωρις ΙΜΕΙ δεν υπαρχει ετσι? Επισης μου πε οτι μηπως το μοτο g ειναι καινουργιο κινητο , γι αυτο δεν δειχνει το ΙΜΕΙ.... ξαναπηρα τλφ και μου ειπε να το παω παλι πισω και να παρω τα χρηματα μου πισω...πειραζει που το εχω ανοιξει ηδη το κινητο ? Πως μπορω να σβησω τις επαφες μου που ηδη εχω περασει και καποια αλλα πραγματα? σε αυτο το σιτε http://imei-number.com/imei-number-lookup/το αναγνωριζει παντως...τι γινεται ρε @@.... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από gamerMisfitz1
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) φίλε gameρ μη βιάζεσαι γιατί ίσως κάνεις λαμακία και μετά θα το μετανοιώσεις. Το imei.info όντως δεν είναι 100% αξιόπιστο, ειδικά για καινουργια μοντέλα κινητών. Επισης το moto g ειναι πολύ καινουργιο και με χαμηλό κόστος οποτε θεωρώ απιθανο το ενδεχόμενο να αγόρασες κινεζια-κλώνο. Στην ανάγκη περιμενε μέχρι τη δευτερα, πάρε στη samsung motorola (στα υποψη οτι οι εταιρείες δουλευουν 9-17 και οχι ωράρια καταστηματων - 19:00) και πες τους το imei. Αν το εχουν στη βάση τους, τοτε σιγουρα δεν ειναι κλώνος. Εναλλακτικά πάε το κινητό, πήγαινε στο σε κατάστημα κινητό και πες του να σου πουν τη γνώμη τους αν ειναι αυθεντικό ή οχι. Το αν είναι κλεμμένο, θα το ξέρει μόνο το service της samsung motorola και μόνο στην περιπτωση που ο ιδιοκτήτης του, το εχει δηλώσει κλεμμένο. Για το αν ειναι χρησιμοποιημένο (άρα και πιθανόν κλεμμένο) αυτό μπορείς να το καταλάβεις απο τη συσκευασία. Αν η συσκευασία ήταν ανοιγμένη/πειραγμένη και αν το Moto g ήρθε σεταρισμένο τοτε πολύ πιθανόν να ήταν χρησιμοποιημένο (αλλα οχι αναγκαία κλεμμένο). Αν το άνοιξες μόνος σου, μύριζε ζελατινίλα (χαρακτηριστική μυρωδιά καινουργιου) και σε έβαλε να σετάρεις λογαριασμό είναι πολύ δυσκολο να ειναι χρησιμοποιημένο. Το kaishop προφανώς κουράστηκε να ακουει απορίες και ανακρίβιες, οπότε από το να μπει στον κόπο να σου πει τα παραπάνω και να σε πείσει για αυτά (εσύ εχεις σαν επιχείρημα οτι το imei.info βγαλει αλλο μοντέλο, κανενα αλλο επιχείρημα) ειπε να το πάρει πίσω. Το αν το δεχτεί ανοιγμένο και χρησιμοποιημένο (!!!) ειναι αλλο θέμα. Θεωρείται απο τα καλά μαγαζία και (γνώμη μου) αν ήθελε να κάνει μαλαγανια, θα την έκανε με ακριβότερα κινητά για να εχει μεγιστο κέρδος. Edit: Μολις βρήκα και ενα παλιοτερο σου θέμα σχετικά με την «καινουργήλα» κινητού ( http://www.insomnia.gr/topic/506180-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BE%CF%89-scroutz/ ). Οταν ανοιξες το Moto g πρόσεξες αυτά που σου ειχαν πει τα παιδια; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2014 από arc
Grey Warden Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Σιγά μην είναι μαιμού το Moto G και από αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο. Όταν λες οτι σου βγάζει άλλο μοντέλο, ποιό μοντέλο σου βγάζει; Αν θες γράψε μας τι σου βγάζει μπας και βγάλουμε καμια άκρη.
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 φίλε gameρ μη βιάζεσαι γιατί ίσως κάνεις λαμακία και μετά θα το μετανοιώσεις. Το imei.info όντως δεν είναι 100% αξιόπιστο, ειδικά για καινουργια μοντέλα κινητών. Επισης το moto g ειναι πολύ καινουργιο και με χαμηλό κόστος οποτε θεωρώ απιθανο το ενδεχόμενο να αγόρασες κινεζια-κλώνο. Στην ανάγκη περιμενε μέχρι τη δευτερα, πάρε στη samsung (στα υποψη οτι οι εταιρείες δουλευουν 9-17 και οχι ωράρια καταστηματων - 19:00) και πες τους το imei. Αν το εχουν στη βάση τους, τοτε σιγουρα δεν ειναι κλώνος. Εναλλακτικά πάε το κινητό, πήγαινε στο σε κατάστημα κινητό και πες του να σου πουν τη γνώμη τους αν ειναι αυθεντικό ή οχι. Το αν είναι κλεμμένο, θα το ξέρει μόνο το service της samsung και μόνο στην περιπτωση που ο ιδιοκτήτης του, το εχει δηλώσει κλεμμένο. Για το αν ειναι χρησιμοποιημένο (άρα και πιθανόν κλεμμένο) αυτό μπορείς να το καταλάβεις απο τη συσκευασία. Αν η συσκευασία ήταν ανοιγμένη/πειραγμένη και αν το Moto g ήρθε σεταρισμένο τοτε πολύ πιθανόν να ήταν χρησιμοποιημένο (αλλα οχι αναγκαία κλεμμένο). Αν το άνοιξες μόνος σου, μύριζε ζελατινίλα (χαρακτηριστική μυρωδιά καινουργιου) και σε έβαλε να σετάρεις λογαριασμό είναι πολύ δυσκολο να ειναι χρησιμοποιημένο. Το kaishop προφανώς κουράστηκε να ακουει απορίες και ανακρίβιες, οπότε από το να μπει στον κόπο να σου πει τα παραπάνω και να σε πείσει για αυτά (εσύ εχεις σαν επιχείρημα οτι το imei.info βγαλει αλλο μοντέλο, κανενα αλλο επιχείρημα) ειπε να το πάρει πίσω. Το αν το δεχτεί ανοιγμένο και χρησιμοποιημένο (!!!) ειναι αλλο θέμα. Θεωρείται απο τα καλά μαγαζία και (γνώμη μου) αν ήθελε να κάνει μαλαγανια, θα την έκανε με ακριβότερα κινητά για να εχει μεγιστο κέρδος. Edit: Μολις βρήκα και ενα παλιοτερο σου θέμα σχετικά με την «καινουργήλα» κινητού ( http://www.insomnia.gr/topic/506180-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BE%CF%89-scroutz/ ). Οταν ανοιξες το Moto g πρόσεξες αυτά που σου ειχαν πει τα παιδια; το κινητο ηταν ολοκαινουργιo σε ζελατινα , κλειστο , με ζελατινες μπρος - πισω , απο την αρχη εγκατασταση κτλπ , οποτε χρησιμοποιημενο δεν ηταν στα σιγουρα. Θα παρω τλφ την samsung την δευτερα...δεν τα βαζω με το μαγαζι , προς θεου . απλα το ολο θεμα με το ΙΜΕΙ με ανησυχησε καπως πιο πολυ για την εγγυηση !!! Σιγά μην είναι μαιμού το Moto G και από αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο. Όταν λες οτι σου βγάζει άλλο μοντέλο, ποιό μοντέλο σου βγάζει; Αν θες γράψε μας τι σου βγάζει μπας και βγάλουμε καμια άκρη. Μπηκα και δοκιμασα 3 site 1ο) imei.info , εβαλα το ιμει του κινητου και μου βγαζει ενα Νοκια 1650 παμπαλαιο , 2ο) σε δευτερο σιτε , βαζω ιμει και μου λεει ''Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.'' και στο 3ο σιτε http://imei-number.com/imei-number-lookup/μου το βγαζει κανονικα. Ηθελα μονο να δω μεσω ΙΜΕΙ αν οντως ειναι απο ευρωπαικη αντιπροσωπεια ωστε να μην χασω την εγγυηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μια απορια, η κυρια Samsung τι δουλεια εχει με την Motorola ??
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μια απορια, η κυρια Samsung τι δουλεια εχει με την Motorola ?? Λαθάκι .... κανείς δεν είναι «ασφαλτος» που ειπε και η θεα (λέμε τώρα)
Ntenteras Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Περίμενε να ρωτήσεις την Δευτέρα στα γραφεία της Motorola. Μην το πας πίσω. 99% δεν έχει θέμα. Όποιος έχει moto get ας κάνει και αυτός μια δοκιμή να μας πει τι του βγάζει.
hammerd Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 τι ακριβως περνας απο αυτο που σου βγαζει οταν πατας *#06# ? το λεω γιατι εμενα ειναι της μορφης 000000000000000 / 00 οπου φανταζομαι δεν περνας και το /00 ???? αν το περνας δεν στο αναγνωριζει...μονο τα πρωτα 15 ψηφια πρεπει...
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 τι ακριβως περνας απο αυτο που σου βγαζει οταν πατας *#06# ? το λεω γιατι εμενα ειναι της μορφης 000000000000000 / 00 οπου φανταζομαι δεν περνας και το /00 ???? αν το περνας δεν στο αναγνωριζει...μονο τα πρωτα 15 ψηφια πρεπει... τι εννοεις??? Πατησα *#06# στο τλφ και μου εβγαλε το ΙΜΕΙ του κινητου ολοιδιο οπως ειναι στην μπαταρια κτλπ κτλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα