gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Συγγνώμη αν ποστάρω σε λάθος σεκτιον Αλλά αγόρασα κινητό σήμερα από γνωστό σκρουτζοναγαζο και θα ήθελα να δω μέσω ιμει αν το κινητό είναι κλεμμένο η χρησιμοποιημένο? Γνωρίζει κανείς κανένα αξιόλογο σιτε να ελέγξω το ιμει? Ευχαριστώ.
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπήκα Εκεί,έβαλα το ιμει και μου βγάζει άλλο κινητό από αυτό που έχω....Τι παίζει ρε παιδιά?
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 LOL απο ποιο καταστημα εκανες αγορα εαν επιτρεπεται?
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Από το καιζερστορε...το ίδιο ιμει που έχει στην απόδειξη πάντως έχει και στη μπαταρία Αλλά και στις πληροφορίες του κινητού μέσα....Μήπως το σιτε είναι ότι να ναι?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Από το καιζερστορε...το ίδιο ιμει που έχει στην απόδειξη πάντως έχει και στη μπαταρία Αλλά και στις πληροφορίες του κινητού μέσα....Μήπως το σιτε είναι ότι να ναι? Τo site ειναι οκ για δες και εδω https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr&i=353166058027998
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τo site ειναι οκ για δες και εδω https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr&i=353166058027998 τιποτα και παλι ρε παιδια !! στο www.imei.info μου βγαζει αλλο κινητο εντελως απο οτι εχω και στο αλλο site μου βγαζει ''Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.'' τι παιζει τωρα? Μου πουλησαν μαιμου?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για βάλτο δίπλα, αν την δαγκώσει τότε να ανησυχείς
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για βάλτο δίπλα, αν την δαγκώσει τότε να ανησυχείς θα γελασω σε λιγο φελλέ... κοροιδευεις εις βαρος της αγνοιας μου , μπραβο. Καμια σοβαρη απαντηση?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 τιποτα και παλι ρε παιδια !! στο www.imei.info μου βγαζει αλλο κινητο εντελως απο οτι εχω και στο αλλο site μου βγαζει ''Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.'' τι παιζει τωρα? Μου πουλησαν μαιμου? θα γελασω σε λιγο φελλέ... κοροιδευεις εις βαρος της αγνοιας μου , μπραβο. Καμια σοβαρη απαντηση? Απλα εσυ το ανέφερες και εγω το οπτικοποίησα, μην τρελαίνεσαι., εξ αλλου τι αλλο να σου πούμε αφου εχει ανύπαρκτο ιμει, πήγαινε το πισω
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εχω αγχωθει , αυτο ειναι ολο....και αν δεν μου το αλλαξουν ? το doa δεν καλυπτει αλλαγη κινητου λογω ΙΜΕΙ ... τι θα τους πω δλδ? Εψαξα στο ιντερνετ το ΙΜΕΙ και δεν υπαρχει ? πφφφ
Ntenteras Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ναι ακριβώς αυτό θα τους πεις. Ποιο κινητό πήρες; Πάντως είναι καλό μαγαζί, κάποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει.
gamerMisfitz1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 το Motorola moto g....ουτε 3 ωρες δεν το εχω....τι να πω
mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εμενα παντως μου το βγαζει κανονικα το κινητο..μαρκα μοντελο...λιγο στην ραμ μου τα χαλαει , λεει οτι εχω 32γιγα..αν και ισως να αναφερει τις μεγιστες τιμες ... αλλα εμενα δεν ηταν απο σκρουτζομαγαζο... επισης καλο θα ηταν να κατεβαζε κανα προγραμμα απο αυτα που κανουν benchmarks που αναφερουν πληροφοριες για την συσκευη , specs και τετοια.. μιας και ειναι "παραεισαγωγη" ισως υπαρχει γενικοτερα θεμα με τα ιμει αυτων των συσκευων χωρις να σημαινει οτι ειναι μαιμουδες.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Απλα το πας πισω και βλεπεις.Το kaizerstore οντως ειναι μια χαρα καταστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα