Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Reinforce the DLC strategy.. Μάλιστα.. -_-Δε λέει να μάθει η Crapcom..

Όλοι το κάνουνε. Γιατι να μην το κανει και αυτη;

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή, δεν μου 'ρχεται άλλη εταιρία που να σου δίνει το "πραγματικό" ending σε DLC και μάλιστα σε δύο επεισόδια (Asura's Wrath), ή να αγοράζεις DLC το οποίο βρίσκεται ήδη στο δισκάκι.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που λενε οτι οι αγαπημενοι σας ηρωες/games της capcom θα γινουνε spinoffs σε παιχνιδια που απευθυνονται στις casual γυναικες το ειδατε? :D

το αλλο που λεει οτι θα φτιαχνουν πολυ περισσοτερα εσωτερικα project ωστε να αποκτησουν αισθηση και εμπειρια στο καλο αρμεγμα?

αντε να δουμε τι καλουδια θα μας φερει το deep down στο ps4, που το ονοματιζουν και συγκεκριμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Ας αφησει τις στρατηγικες!!!και να κατσει να βγαλει κανα σωστο παιχνιδι της προκοπης(αληθεια για το 2014 εκτος απο το αδιαφορο για εμενα deep down)εχει τιποτε αλλο να μας δωσει η κραπκομ?

Δημοσ.

χαχαχα έχει τουλάχιστον 10 χρόνια που κράζω την crapcom π3τραν δεν θα ξεκινήσω τώρα. είναι η πιο μισητή εταιρία απο ιαπωνία πλευρά με διαφορά. 

κατάστρεψε το breath of fire.... το πήγε στα mobile, άσχετα απο τα Dlc για μένα εκεί πέθανε τελείως σαν εταιρία,δεν αγοράζω οτιδήποτε capcom ποτέ ξανά(αν και είμαι φαν απο τα sf ) ,με αυτή την κίνηση εμένα με ξενέρωσε όσο δεν πάει.λεφτά αυτοί απο μένα δεν ξαναβλέπουν ποτέ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...