dinhio Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Παιδια υπαρχει πουθενα κανενα σαιτ με τις ερωτησεις που κανουν λιγο πριν την εξεταση στα πρακτικα!Γιατι με ρωτησαν μια κουφη για τα τζαμια πως ξεθαμπωνουν,,,απαντησα μεν αλλα με κομπλαραν,,,με αποτελεσμα να μου σβηνει συνεχεια!Αν ειναι δυνατον δηλαδη..ουτε 5 μετρα δεν εκανα!!Περισσοτερο βασικα ηταν το υφακι του πολυ σοβαρου και πολυ ψαρωτικο...Το θεμα ειναι οτι ξαναδινω την αλλη παρασκευη για αυτο αμα εχετε καμια συμβουλη για να ξεμπερδευω...Ευχαριστω!
mphxths Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 πως ξεθαμπωνουν τα τζαμια ? να υποθεσω χειμωνα που εχει διαφορα θερμοκρασιας μεσα-εξω επειδη παιζει θερμανση μεσα... ε αυτο που κανω εγω ειναι να ανοιξω λιγο τα πλαινα , να γυρισω το a/c στο κρυο , να το γυρισω στο mode που ριχνει αερα απο τις γρυλιες που ειναι στην βαση του παρπριζ και το βαζω στο φουλ .... εεε σε 30 δευτερα εχει ξοθολωσει το συμπαν ολο. γενικοτερα η λογικη ειναι να ισορροπησει η θερμοκρασια μεσα-εξω...και χωρις το a/c , αν απλα ανοιξεις τα τζαμια ωστε να μπει κρυος αερας μεσα να ριξει την θερμοκρασια..παλι θα γινει δουλεια..απλα πιο αργα.
Pa0ki Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 με τις ερωτησεις που κανουν λιγο πριν την εξεταση στα πρακτικα! Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να διαβάσεις και να προετοιμαστείς, κάτι δηλαδή επιπλέον από το βιβλίο που διάβασες για τη θεωρία Υποτίθεται σου κάνουν ερωτήσεις αντίστοιχες με αυτές του βιβλίου και πιο πολύ τυπικά, οπότε ρίξε του μια ματιά την προηγούμενη μέρα Να είσαι χαλαρός γιατί από το άγχος σου κόπηκες Υπάρχουν πολλά site με τεστάκια θεωρίας, googlαρε
dinhio Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Εγω 10 μαθηματα ειχα κανει ολα κι ολα...πριν δεν ειχα καμια επαφη,που να ξερω πως ξεθαμπωνουν τα τζαμια!Αν και ειχα απαντησει..μου λεει ετσι θα ξεθαμπωσει σε 5 λεπτα τα τζαμια εμεις θελουμε αμεσως κυριε και να εχω 2 λεπταν παλευω με τα κουμπια!!Συγνωμη αλλα εχει τετοιες ερωτησεις στο βιβλιο??
Antwni Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Η υγρασία προκαλεί το θάμπωμα.Για αυτό βλέπεις μερικές φορές το πρωί και είναι θαμπωμένα. Ανοίγεις το ζεστό αέρα (να ρίχνει μόνο στο παμπριζ εννοείται) και ξεθαμπώνουν. Τέτοιες ερωτήσεις δεν έκαναν ούτε σε εμένα πάντως. Εμείς όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο ελέγχαμε αν είναι όλα οκ.Πατάς λίγο γκάζι και έβλεπες ότι μαρσάρεσει το αυτοκίνητο, πατάς φρένο και βλέπεις ότι υπάρχει αντίσταση...ότι το τιμόνι δεν έχει τζόγο (και μάλιστα από το άγχος μου εγώ είπα "το τιμόνι δεν τζογάρει" ) και άλλα τέτοια... 1
Pa0ki Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο στο βιβλίο, νομίζω όμως ότι δε μπορεί να σε κόψει για ερώτηση Του λες δε θυμάμαι και πας παρακάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα