Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπορεις να δωσεις εξετασεις για διπλωμα οδηγησης αν ξερεις ηδη να οδηγας χωρις να πας σε σχολη πληρωνοντας μονο τα παραβολα? Οταν εδωσα για διπλωμα μηχανης δεν χρειαστηκε να παω σε σχολη και να πληρωσω δασκαλο.Διαφοροποιειται η κατασταση για το αμαξι?
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αν γινόταν αυτό δεν θα πήγαινε κανείς σε σχολή Τα μαθήματα είτε τα κάνεις είτε όχι θα τα πληρώσεις
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αν γινόταν αυτό δεν θα πήγαινε κανείς σε σχολή Τα μαθήματα είτε τα κάνεις είτε όχι θα τα πληρώσεις Κάποιο μάθαμε απευθείας στο δάσκαλο!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αν γινόταν αυτό δεν θα πήγαινε κανείς σε σχολή Τα μαθήματα είτε τα κάνεις είτε όχι θα τα πληρώσεις Μου λες δηλαδη οτι ολοι ξερουν να οδηγουν και αν μπορουσαν δεν θα πηγαιναν? δεν στεκει αυτο. Προσωπικα εδωσα για διπλωμα μηχανης χωρις να παω σε σχολη,θελω να ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το αυτοκινητο
katiepie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μου λες δηλαδη οτι ολοι ξερουν να οδηγουν και αν μπορουσαν δεν θα πηγαιναν? δεν στεκει αυτο. Προσωπικα εδωσα για διπλωμα μηχανης χωρις να παω σε σχολη,θελω να ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το αυτοκινητο Όχι τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά. Αν έχεις κανένα φίλο σου δάσκαλο οδήγησης και μπορεί να σε καλύψει σε παραστατικά και με αποδείξεις κτλ οκ μπορεί και να γίνεται, αλλιώς γιοκ. Στην τελική πρέπει να ναι κάποιος δάσκαλος μαζί σου όταν δίνεις.
NickTG Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπορείς να μιλήσεις με τη σχολή και να μην πας για μάθημα. Τα μαθήματα θα τα πληρώσεις όπως και να χει.
PCharon Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπορούσες μέχρι πριν 12-13 χρόνια περίπου με το παλιό σύστημα, τότε που έδινες μόνο «τα σήματα» και δε σου μέτραγε κανείς πόσα μαθήματα έκανες, μόνο το παράβολο ήταν υποχρεωτικό. Ύστερα το σύστημα άλλαξε, προστέθηκε ένα βιβλίο θεωρίας και κάποιος αριθμός μαθημάτων έγινε υποχρεωτικός, οπότε το ελάχιστο απαιτούμενο κόστος για το δίπλωμα ανέβηκε.
mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 νομιζω στην εξεταση της οδηγησης , πρεπει να χεις δασκαλο μαζι σου ο οποιος πρεπει να "δειξει" οτι εχει πληρωθει για τα Χ υποχρεωτικα μαθηματα. Αν εσυ δεν τον πληρωσεις για αυτα τα μαθηματα , λιγο χλωμο ο αλλος να κοψει αποδειξεις χωρις να τα χει παρει τα λεφτα...μονο οπως ειπε ενας φιλος αν εχεις κανα γνωστο και μπορει να κανει αυτη την ιστορια χωρις να πληρωθει....
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Κάποιο μάθαμε απευθείας στο δάσκαλο! Και γω Μου λες δηλαδη οτι ολοι ξερουν να οδηγουν και αν μπορουσαν δεν θα πηγαιναν? δεν στεκει αυτο. Προσωπικα εδωσα για διπλωμα μηχανης χωρις να παω σε σχολη,θελω να ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το αυτοκινητο Σου λέω ότι θα προτιμούσαν να μάθουν από τον πατέρα/αδερφό/φίλο/οποιονδήποτε(άντρα φυσικά ) παρά να δώσουν 500-800€ στο δάσκαλο για 25 45λεπτα μαθήματα 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπορεις να δωσεις εξετασεις για διπλωμα οδηγησης αν ξερεις ηδη να οδηγας χωρις να πας σε σχολη πληρωνοντας μονο τα παραβολα? Οταν εδωσα για διπλωμα μηχανης δεν χρειαστηκε να παω σε σχολη και να πληρωσω δασκαλο.Διαφοροποιειται η κατασταση για το αμαξι? Πότε ακριβώς έδωσες για δίπλωμα μηχανής? Το 2000 που έδωσα εγώ για μηχανή(Α) ήταν υποχρεωτικό να πας να δώσεις εξετάσεις με δάσκαλο, και από την επόμενη χρονιά αν θυμάμαι καλά έγιναν υποχρεωτικά τα μαθήματα σε θεωρία και οδήγηση. Και στις εξετάσεις για αυτοκίνητο το ίδιο ακριβώς συμβαίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πότε ακριβώς έδωσες για δίπλωμα μηχανής? Το 2000 που έδωσα εγώ για μηχανή(Α) ήταν υποχρεωτικό να πας να δώσεις εξετάσεις με δάσκαλο, και από την επόμενη χρονιά αν θυμάμαι καλά έγιναν υποχρεωτικά τα μαθήματα σε θεωρία και οδήγηση. Και στις εξετάσεις για αυτοκίνητο το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Πριν 2 χρονια ακριβως,ουτε μαθηματα εκανα σε δασκαλο ουτε τιποτα,μονο τα παραβολα πληρωσα
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πριν 2 χρονια ακριβως,ουτε μαθηματα εκανα σε δασκαλο ουτε τιποτα,μονο τα παραβολα πληρωσα Μήπως λες για το 50άρι?
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πριν 2 χρονια ακριβως,ουτε μαθηματα εκανα σε δασκαλο ουτε τιποτα,μονο τα παραβολα πληρωσα Σίγουρα κάτι δεν λες σωστά.
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για δίπλωμα μηχανής είπε, αν εννοούσε μοτοποδήλατο... τότε και εγώ να λέω δίπλωμα μηχανής και να εννοώ δίπλωμα τρακτέρ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα