Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις εξετασεις για διπλωμα οδηγησης αν ξερεις ηδη να οδηγας χωρις να πας σε σχολη πληρωνοντας μονο τα παραβολα? 

Οταν εδωσα για διπλωμα μηχανης δεν χρειαστηκε να παω σε σχολη και να πληρωσω δασκαλο.Διαφοροποιειται η κατασταση για το αμαξι?

Δημοσ.

Αν γινόταν αυτό δεν θα πήγαινε κανείς σε σχολή

Τα μαθήματα είτε τα κάνεις είτε όχι θα τα πληρώσεις

Δημοσ.

Κάποιο μάθαμε απευθείας στο δάσκαλο! :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου λες δηλαδη οτι  ολοι ξερουν να οδηγουν και αν μπορουσαν δεν θα πηγαιναν? δεν στεκει αυτο.

Προσωπικα εδωσα για διπλωμα μηχανης χωρις να παω σε σχολη,θελω να ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το αυτοκινητο

Δημοσ.

Μου λες δηλαδη οτι  ολοι ξερουν να οδηγουν και αν μπορουσαν δεν θα πηγαιναν? δεν στεκει αυτο.

Προσωπικα εδωσα για διπλωμα μηχανης χωρις να παω σε σχολη,θελω να ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το αυτοκινητο

Όχι τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά. Αν έχεις κανένα φίλο σου δάσκαλο οδήγησης και μπορεί να σε καλύψει σε παραστατικά και με αποδείξεις κτλ οκ μπορεί και να γίνεται, αλλιώς γιοκ. 

Στην τελική πρέπει να ναι κάποιος δάσκαλος μαζί σου όταν δίνεις.

Δημοσ.

Μπορείς να μιλήσεις με τη σχολή και να μην πας για μάθημα.

Τα μαθήματα θα τα πληρώσεις όπως και να χει. 

Δημοσ.

Μπορούσες μέχρι πριν 12-13 χρόνια περίπου με το παλιό σύστημα, τότε που έδινες μόνο «τα σήματα» και δε σου μέτραγε κανείς πόσα μαθήματα έκανες, μόνο το παράβολο ήταν υποχρεωτικό. Ύστερα το σύστημα άλλαξε, προστέθηκε ένα βιβλίο θεωρίας και κάποιος αριθμός μαθημάτων έγινε υποχρεωτικός, οπότε το ελάχιστο απαιτούμενο κόστος για το δίπλωμα ανέβηκε.

Δημοσ.

νομιζω στην εξεταση της οδηγησης , πρεπει να χεις δασκαλο μαζι σου ο οποιος πρεπει να "δειξει" οτι εχει πληρωθει για τα Χ υποχρεωτικα μαθηματα.

Αν εσυ δεν τον πληρωσεις για αυτα τα μαθηματα , λιγο χλωμο ο αλλος να κοψει αποδειξεις χωρις να τα χει παρει τα λεφτα...μονο οπως ειπε ενας φιλος αν εχεις κανα γνωστο και μπορει να κανει αυτη την ιστορια χωρις να πληρωθει....

Δημοσ.

Κάποιο μάθαμε απευθείας στο δάσκαλο! :P

Και γω :-)

Σου λέω ότι θα προτιμούσαν να μάθουν από τον πατέρα/αδερφό/φίλο/οποιονδήποτε(άντρα φυσικά :P) παρά να δώσουν 500-800€ στο δάσκαλο για 25 45λεπτα μαθήματα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις εξετασεις για διπλωμα οδηγησης αν ξερεις ηδη να οδηγας χωρις να πας σε σχολη πληρωνοντας μονο τα παραβολα? 

Οταν εδωσα για διπλωμα μηχανης δεν χρειαστηκε να παω σε σχολη και να πληρωσω δασκαλο.Διαφοροποιειται η κατασταση για το αμαξι?

Πότε ακριβώς έδωσες για δίπλωμα μηχανής? Το 2000 που έδωσα εγώ για μηχανή(Α) ήταν υποχρεωτικό να πας να δώσεις εξετάσεις με δάσκαλο, και από την επόμενη χρονιά αν θυμάμαι καλά έγιναν υποχρεωτικά τα μαθήματα σε θεωρία και οδήγηση.

Και στις εξετάσεις για αυτοκίνητο το ίδιο ακριβώς συμβαίνει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πότε ακριβώς έδωσες για δίπλωμα μηχανής? Το 2000 που έδωσα εγώ για μηχανή(Α) ήταν υποχρεωτικό να πας να δώσεις εξετάσεις με δάσκαλο, και από την επόμενη χρονιά αν θυμάμαι καλά έγιναν υποχρεωτικά τα μαθήματα σε θεωρία και οδήγηση.

Και στις εξετάσεις για αυτοκίνητο το ίδιο ακριβώς συμβαίνει.

Πριν 2 χρονια ακριβως,ουτε μαθηματα εκανα σε δασκαλο ουτε τιποτα,μονο τα παραβολα πληρωσα

Δημοσ.

Πριν 2 χρονια ακριβως,ουτε μαθηματα εκανα σε δασκαλο ουτε τιποτα,μονο τα παραβολα πληρωσα

Μήπως λες για το 50άρι?

Δημοσ.

Σίγουρα κάτι δεν λες σωστά.

Δημοσ.

Για δίπλωμα μηχανής είπε, αν εννοούσε μοτοποδήλατο... τότε και εγώ να λέω δίπλωμα μηχανής και να εννοώ δίπλωμα τρακτέρ.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...