tassoskatsi Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος την διαδικασία για έκδοση αδείας κυκλοφορίας και παραλαβή πινακίδων. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται? Τι παράβολα? και που πρέπει να πάω? Αφορά αγορά νέας μηχανής 250cc Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 δεν θα τα κάνει η εταιρεία από όπου θα αγοράσεις την μηχανή όλα αυτά; Εγώ όταν αγόρασα δεν έκανα τίποτα, μου δώσαν στην αρχή κάτι προσωρινά και λίγες μέρες μετά πήγα και πήρα άδεια, πινακίδα κλπ από αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassoskatsi Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν θα τα κάνει η εταιρεία από όπου θα αγοράσεις την μηχανή όλα αυτά; Εγώ όταν αγόρασα δεν έκανα τίποτα, μου δώσαν στην αρχή κάτι προσωρινά και λίγες μέρες μετά πήγα και πήρα άδεια, πινακίδα κλπ από αυτούς. Το κάνει αλλά μου ζητάει 70 ευρώ, τώρα που το ψάχνω θέλει 22 ευρώ το σήμα και 9 το παράβολο. Γιατί να τους τα χαρίσω? Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Στο τοπικό μηχανολογικό γίνεται η διαδικασία. Από τον έμπορο θα πάρεις τιμολόγιο πώλησης, 2 πιστοποιητικά τελωνείου, έγκριση τύπου, πιστοποιητικό συμμόρφωσης. Από την τράπεζα θα πάρεις παράβολο 9€ για τέλη αδείας. Από το μηχανολογικό θα πάρεις και θα συμπληρώσεις την αίτηση έκδοσης αδείας, υπεύθυνη δήλωση για το μόνιμο της κατοικίας, και αν δεν κάνω λάθος εκεί θα πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας. Όσο για το κόστος, δεν νομίζω να είναι τίποτα άλλο από τα 9+22€. Καλύτερα να πας από το μηχανολογικό για να πάρεις την αίτηση που γράφει πάνω όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassoskatsi Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στο τοπικό μηχανολογικό γίνεται η διαδικασία. Από τον έμπορο θα πάρεις τιμολόγιο πώλησης, 2 πιστοποιητικά τελωνείου, έγκριση τύπου, πιστοποιητικό συμμόρφωσης. Από την τράπεζα θα πάρεις παράβολο 9€ για τέλη αδείας. Από το μηχανολογικό θα πάρεις και θα συμπληρώσεις την αίτηση έκδοσης αδείας, υπεύθυνη δήλωση για το μόνιμο της κατοικίας, και αν δεν κάνω λάθος εκεί θα πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας. Όσο για το κόστος, δεν νομίζω να είναι τίποτα άλλο από τα 9+22€. Καλύτερα να πας από το μηχανολογικό για να πάρεις την αίτηση που γράφει πάνω όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Σ' ευχαριστώ πολύ θα πάω και θα στείλω λεπτομέρειες αν χρειαστούν γιατί νομίζω ότι με κάλυψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα