Federacion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν βρήκα demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Θείος ή αγορά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Here we go again: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 σε τι ανάλυση παίζεις; εγώ είμαι 1680χ1050 και μου βγάζει τελικη ανάλυση 8/5 που υποτίθεται ότι είναι ότι πρέπει για το μονιτορ (16/10) παρόλαυτα έχω letterbox... πόσο εκνευριστικό... ισως για αυτο :/ 1920χ1080 ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εντάξει κάποια μόντα θα βγεί άμεσα δεν μπορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 10 keys κοστιζει απο τους φιλους μας τους ρωσους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 10 keys κοστιζει απο τους φιλους μας τους ρωσους Για ποσα ευρα μιλαμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει πληρη υποστηριξη αναλυσεων ελεος στο 2014 ζουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ΡΕ μάγκες το demo που θα το βρούμε με έχει φάει η ανυπομονησία να παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά μια πρώτη γεύση για το παιχνίδι.Πρώτον, γράφω αυτό το κείμενο με τον τραγούδι που postαρε ο psycho, να παίζει πίσω από τον ήχο των πλήκτρων που πατάω.Λοιπόν. Αρκετά ενθουσιασμένος έως τώρα. Τελείωσα το training. ΈΤσι για να ξαναθυμηθώ τα προπέρσινα Μερικές ερωτήσεις.Πρώτον, έχουνε βάλει konami cup και Konami League ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ LEAGUE ΕΧΟΥΝΕ MINIMUM 14 ΟΜΑΔΕΣ??? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Κάνω κάτι λάθος εγώ ή το έχετε όλοι έτσι? Αν ισχυεί αυτό, μιλάμε για πολύ πεντόβλακες στην Konami. Που θα βρω άλλους 13 φίλους εγώ να παίξω ένα πρωταθληματάκι? Και πόσο θα κρατήσει? 3 Χρόνια?? LOl.... Μεγάλο foul.Δεύτερον, πως βγαίνω από το παιχνίδι αφού μπω? Στο κεντρικό μενού δεν βρίσκω κάπου exit ???Αυτά για αρχή. Περισσότερα σύντομα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει εισοδο των ομαδων η κατι παει λαθος...Με πεταει κατευθειαν στην σεντρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Edit για αυτό που ρώτησα.To Exit Button βρίσκεται στα Extras κάτω δεξιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zafitolis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 τα γραφικά μια από τα ίδια η βλέπω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 τα γραφικά μια από τα ίδια η βλέπω λάθος? καθολου λαθος δεν κανεις...Το ειχε πει η konami! Τοσο στην φτωχεια εχει πεσει η κοναμι..?Cutscenes ενδιαμεσα των φασεων δεν εχει ετσι και αλλιως και τωρα εβγαλαν και την εισοδο των ομαδων?Να βγαλουν και τα replay αν ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 από άποψη gameplay/online πολύ καλό, τώρα τα γραφικά οκ δεν είναι τα γραφικά του φιφα αλλά δεν είναι και χάλια μέσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα