Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε τι ανάλυση παίζεις;

εγώ είμαι 1680χ1050 και μου βγάζει τελικη ανάλυση 8/5 που υποτίθεται ότι είναι ότι πρέπει για το μονιτορ (16/10)

παρόλαυτα έχω letterbox... πόσο εκνευριστικό...

ισως για αυτο :/ 1920χ1080 ειμαι

Δημοσ.

Παιδιά μια πρώτη γεύση για το παιχνίδι.
Πρώτον, γράφω αυτό το κείμενο με τον τραγούδι που postαρε ο psycho, να παίζει πίσω από τον ήχο των πλήκτρων που πατάω.

Λοιπόν. Αρκετά ενθουσιασμένος έως τώρα. Τελείωσα το training. ΈΤσι για να ξαναθυμηθώ τα προπέρσινα :)

Μερικές ερωτήσεις.
Πρώτον, έχουνε βάλει konami cup και Konami League ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ LEAGUE ΕΧΟΥΝΕ MINIMUM 14 ΟΜΑΔΕΣ??? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Κάνω κάτι λάθος εγώ ή το έχετε όλοι έτσι? Αν ισχυεί αυτό, μιλάμε για πολύ πεντόβλακες στην Konami. Που θα βρω άλλους 13 φίλους εγώ να παίξω ένα πρωταθληματάκι? Και πόσο θα κρατήσει? 3 Χρόνια?? LOl.... Μεγάλο foul.
Δεύτερον, πως βγαίνω από το παιχνίδι αφού μπω? Στο κεντρικό μενού δεν βρίσκω κάπου exit :P???

Αυτά για αρχή. Περισσότερα σύντομα!!!

Δημοσ.

τα γραφικά μια από τα ίδια η βλέπω λάθος?

καθολου λαθος δεν κανεις...Το ειχε πει η konami!

Τοσο στην φτωχεια εχει πεσει η κοναμι..?Cutscenes ενδιαμεσα των φασεων δεν εχει ετσι και αλλιως και τωρα εβγαλαν και την εισοδο των ομαδων?Να βγαλουν και τα replay αν ειναι!

Δημοσ.

από άποψη gameplay/online πολύ καλό, τώρα τα γραφικά οκ δεν είναι τα γραφικά του φιφα αλλά δεν είναι και χάλια μέσα στο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...