Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<p>Λιγο καλυτερο απο περισυ ειναι,επαιξα το demo πριν καιρο στο ps4 αλλα δεν τρελλαθηκα. </p>

Επειδή το έπαιξα και γω έχει πολλές διάφορες προς το καλύτερο και για μένα είναι καλύτερο από το fifa χωρίς όμως να είμαι ιδιαίτερα αντικειμενική γνώμη μιας και είμαι φαν του παιχνιδιού και δν μπορώ να παίξω fifa ακόμα και αν το 14 ήταν καλύτερο από το προ όπως και το 13

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις την δικιά σ άποψη το πιο είναι καλύτερο θα δείξει στην πορεία αλλά εμάς τους gamers τι μας ενδιαφέρει να διασκεδάζουμε θέλουμε και ας είναι και το χειρότερο παιχνίδι τ κόσμου!!!άμα σ αρέσει παίζεις

• Like 2

Μάγκες γράψτε λάθος και χίλια συγγνώμη το demo κυκλοφορεί 13/11 και όχι 11 απλά μάλλον θα το μπέρδεψα!!τζάμπα ή χαρά αλλά και πάλι συγγνώμη!πάντως είδα πληροφοριακά ότι έχει ήδη αρχίσει η ανάπτυξη του patch του wehellas σύμφωνα με το football manager δλδ τα ratings των παικτών!!ελπίζουμε να βγει ωραία γτ πιστεύω σε όλους αρέσει αυτό το patch μιας και είναι μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια από το ελληνικό community από την στιγμή που είναι και δωρεάν.

Αξιόλογη προσπάθεια οκ, αλλά έχει πέσει η ποιότητα.

Στο pes 6 είχανε κάνει παπαδες:

συνθήματα για πολλές ομάδες, εξαιρετική δουλειά στα γήπεδα, μπανερς και πανιά ρεαλιστικότατα.

Τώρα τα τελευταία χρονάκια, δν υπάρχει και ανταγωνισμός, και βγαίνουν κάπως πρόχειρα και λίγα...

Εμένα τα συνθήματα σε παλιά patch του wehellas με κουράζανε, ή μάλλον με αποσυντονίζανε επειδή ήταν επαναλαμβανόμενα.

Και τα ξένα/default επαναλαμβανόμενα είναι, αλλά μάλλον δεν δίνω σημασία και περνάνε απαρατήρητα.

Τα πανιά και τα banners στα γήπεδα οκ, καλοδεχούμενα.

Και μια αγιά σοφιά, γιατί κανονική δε νομίζω να την δούμε ποτέ. :P

Καμια σχεση πολυ καλυτερο το προ φετος απο περυσι κ πολυβκαλυτερο gameplay με μεγαλυτερη ελευθεριαβκινησεων απο οτι το αυτοματοποιημενο κλασικο φιφα...ο βασιλιας ξανανεβηκε στο θρονο του

• Like 1

Παιδιά εγώ το παίζω στο PS3 του φίλου μου. Να μου πεις, δεν έχει σχέση το PS3 με το PC. Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Αυτό που ξέρω έγώ με σιγουριά (για τα δικά μου γούστα) είναι πολύ καλό! Μου αρέσει το gameplay.
Οι κινήσεις τον παικτών, θυμίζουνε Pro.
Δεν μπορείς να περάσεις όλη την ομάδα ούτε υπάρχει η "περίεργη" επιτάχυνση του 14.
Τα σουτ πολύ ωραία.
Οι λόμπες έχουνε βελτιωθεί αισθητά!!!
Τα γραφικά δεν τα κρίνω γιατί ήτανε στο ps3....
Οι πάσες καλές.
Οι άμυνες έχουνε τα προβληματάκια τους αλλά εως εκεί.

Γενικώς έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Το περίμενα άλλωστε....
Όπως είχα πει....

http://www.insomnia.gr/topic/527955-pro-evolution-soccer-2015/?p=53176370

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...