Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Σε αναγκαζουν να παρεις το καινουριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Σφαλμα στο ανοιγμα του Pro evolutionΓεια σας παιδια!!Παω να ανοιξω το Pro evolution soccer 2015 και μου βγαινει αυτο εδω: https://snag.gy/cGMn5O.jpg .Τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ανοίγεις Steam. Βρίσκεις στο pes 2017. Δεξί κλικ, ιδιότητες. Verify integrity of files. Πατάς και περιμένεις. Ότι πατσακια έχεις στο προ θα χαθούν. Δεν θα χάσεις save και πρόοδο online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Θεμα με ανοιγμα θυρας για PES 2015 Γεια σας παιδια!! Θελω να παιξω PES 2015. Ανοιγω θυρα στο ρουτερ και TCP και UDP.Στο firewall εχουν δημιουργηθει κανονες αυτοματα κατα την εγκατασταση(TCP και UDP με τσεκαρισμενη την επιλογη "για ολες τις θυρες"). Μπαινω στο παιχνιδι, επιλεγω "συνδεση με διακομιστη" και μου βγαζει "Βεβαιωθειτε για τις σωστες παραμετρους δικτυου". Στη συνεχεια μπαινω στο https://www.canyouseeme.org/ να τσεκαρω την θυρα αλλα μου βγαζει πως δεν την βλεπει. Τις θυρες τις συμβουλευτηκα απο εδω . Εχω win 10 home και κανονικα λογαριασμο στο Steam. Καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Νομίζω έχουν κλείσει οι servers του από το 2016. Εδώ έκλεισαν πριν κάτι μήνες οι servers του 2019. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μπορω να παιξω offline? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggelis7172 είπε Μπορω να παιξω offline? οffline γιατι να μη μπορείς? έχουν κλείσει οι servers του παιχνιδιού από το 2016 απλώς PES 2015 Servers Will Be Terminated Soon, Here's Exactly When Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε οffline γιατι να μη μπορείς? έχουν κλείσει οι servers του παιχνιδιού από το 2016 απλώς PES 2015 Servers Will Be Terminated Soon, Here's Exactly When Επιλεγω γρηγορο παιχνιδι και μου βγαζει "Βεβαιωθειτε οτι οι παραμετροι δικτυου ειναι σωστες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Θα ηθελα να ρωτησω:ποια ειναι το τελευταιο χρονολογικα fifa και pes που μπορω να το παιξω χωρις internet και να τα εχω νομιμα?(οχι σπασμενα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα