Federacion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το έχει και ο ξάδερφός μου αυτό το θέμα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει σε ορισμένους και σε άλλους καθόλου. Δυστυχώς δεν το προσέχει η ΚΟΝΑΜΙ το ονλαιν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, ασχολειται κανεις με patches-modding του παιχνιδιου? Εχω περασει το PESGalaxy 4.5 και προσπαθησα να αλλαξω μερικα kits. Το θεμα ειναι οτι, ενω τα αλλαζω, οταν μπαινω στο game, εχει τα default kits του παιχνιδιου, ουτε καν αυτα του patch. Εγω κανω το εξης: Extract το kits.cpk απ τον φακελο download, extract το cpk που εχω κατεβασει, και αντικατασταση των αρχειων απο τους φακελους team και texture του δικου μου cpk, στους αντιστοιχους φακελους του kits.cpk. Μετα κανω compile το kits.cpk και αντικατασταση στον φακελο download. Τελος, κανω update το dpfilelist. Εχει κανεις καμια ιδεα? Εχω postαρει και στο forum του pesgalaxy αλλα δε βλεπω φως.. http://pesgalaxy.com/index.php/Thread/4755-Failing-to-import-new-kits/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εχει βαλει κανεις κανεναν patch που να περιλαμβανει τις εως τωρα μεταγραφες και να ειναι αρκετα καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για δες αυτο: Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2015 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezio13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπερα αγορασα το Pro 15 και ενω εχω συνδεδεμενο το usb joystick κανοντας οτι μπορεσα να δω στο youtube δεν μπορεσα να παιξω με το χειριστηριο..Τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Στον φάκελο του παιχνιδιού έχει ένα .exe που λέει settings. Εκεί ρυθμίζεις το gamepad, πριν μπεις στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezio13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δεν το βρισκω.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezio13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) αυτα ειναι στον φακελο του παιχνιδιου Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από ezio13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 θελει κανενας να παιξουμε κανα ματσ στο ιντερνετ ? ητε my club ητε με απλες ομαδες? εχω βαρεθει τους ιδιους και τους ιδιους . αν θελει κανεις ας μου στειλε πρωσοπικο μυνημα το steam του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelosxatz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 παιδια εσβησα το παιχνιδι και το ξαναεκανα εγκατασταση και δεν μου βγαζει πλεον αναλυση 1980x..Η μεγαλυτερη αναλυση ειναι 1366x κατι δεν θυμαμαι ακριβως..ξερετε μηπως για ποιο λογο..?ευχαριστωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεξι κλικ στο settings.exe του παιχνιδου -> compatibility -> check το 'disable....dpi settings' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelosxatz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεξι κλικ στο settings.exe του παιχνιδου -> compatibility -> check το 'disable....dpi settings' Αδερφε να σαι καλα!ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να παίξω online με κάποιον φίλο. Δηλαδή πως μπορώ αφού φτιάξω αίθουσα (lobby) φιλικού, να τον προσκαλέσω εκεί και να παίξουμε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πας στο λομπι φιλικών, διαλέγεις σέρβερ, ο ελληνικός είναι ο EL, μπαίνεις EL1, EL2,EL3 σε όποιον θες φτιάχνεις δωμάτιο, βάλε κι έναν απλό κωδικό τύπου "7788" καλεσε τον φίλο σου μπαίνει μέσα βάζει τον κωδικό και μετά σα να είστε σπίτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τέλος online υποστήριξης για το PES 2015 Σήμερα καθώς πήγα να συνεχίσω την online διοργάνωση στην οποία συμμετέχω εδώ και 1,5 χρόνο, είδα το εξής μήνυμα στο κομμάτι του online game του pes 2015 ''The online service for Pro Evolution Soccer 2015 will be terminated on 25/08/2016 4:00 (UTC). We would like to thank you for your loyal support.'' Γνωρίζατε ότι συμβαίνει αυτό; Δεν είναι λίγο νωρίς για απόσυρση της online πλατφόρμας για το συγκεκριμένο pro? Το ζήτημα είναι πως το pro με ενδιαφέρει κυρίως online και όχι τόσο στα υπόλοιπα modes,και τώρα ξέμεινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα