Prospector8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού βγήκε το demo, γιατι να μην το παιξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 για το demo του FIFA 15 λέω βρε, αφου μιλάω για τον ανταγωνισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 demo απο που κατεβαζουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Demo dates for Europe will be announced shortly, Konami said. There's no demo for PC users, unfortunately. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 καλα αυτη η konami για τον π@ο μιλαμε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Νο demo. No problem..... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο και μονο επειδη η Κοναμι εμας τους πισι γιουζερς μας εχει ..σμενους θα επρεπε να την εχουμε παρατησει πρωτοι ηδη!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε Κάρελλεν, το πρό βασίστηκε στις κονσόλες. Εγώ μόνο για το προ πήρα και ps1 και ps2. Όταν βγήκε για pc, δεν πήρα ps3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Aκουω παλι παραπονα για το γκειμπλει απο τους κονσολαδες.....οποτε και για το πισι δεν ειμαι αισιοδοξος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσα ισα το αντίθετο γράφουν εδώ στο insomnia! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 σε αλλο ελληνικο φορουμ... ειδικα για τις πασες....οχι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Για τις πάσες κάτι άκουσα, άκουσα όμως ότι αν το έχεις σε manual είναι δύσκολες, αλλιώς όχι. Έχει 1,5 μηνα ακόμη μέχρι να βγεί, θα στρώσει δεν μπορεί. Αυτή τη φορά θαβγάλουν κάτι ολοκληρωμενο εξ αρχής πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 τι εγεινε λεει βγαινει το '15; εγω σα χτες πηρα το 14! εχω μια ερωτηση. Επαιζα πριν λιγο με καποιον με χαμηλο ratng © και ενο δε κολλουσε καθολου το παιχνιδι οταν εκανα το 3-2 στο '85 αρχησε να κολλαει. Σκεφτηκα οτι κανει cheat και οτι θα εκανε diisconnect και ετσι πατησα το παυσε εγω και περιμενα να του σπασω λιγο τα νευρα για να κανει disconnect και να παρω τους ποντους. Τελικα εκανε και τους πηρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γινει ιin game το disconnect με cheat δε παιρνει κανεις ποντους ενο αν το κανει ο αλλος ενο ειμαι στο pause τους παιρνω εγω; Η μου ετυχε τυχαια τωρα; Να ξερω να το κανω συνεχεια αν δω και αρχηζει να κολλαει οταν χανει ο αλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μακάρι να γίνεται αυτό που λες! Θα το δοκιμάσω κ εγώ και θα δούμε Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Minimum requirements Windows 7 SP1 / Vista SP2 Intel Core 2 Duo @ 1.8GHz (AMD Athlon II X2 240 or equivalent processor) 1GB RAM Nvidia GeForce 7800/ATI Radeon X1300/Intel HD Graphics 2000 DirectX 9.0c video card with 512MB 8GB HDD space Recommended requirements Windows 7 SP1 / Vista SP2 Intel Core i3 530 (AMD Phenom II X4 925 or equivalent processor) 2GB RAM Nvidia GeForce 7950/ATI Radeon HD 2400/Intel HD Graphics 3000 DirectX 9.0c video card with 1024MB 8GB HDD space Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα