euxoulhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οι 80 χωρίς είναι και πάλι υπερβολή. Δες αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλάξε και πάστα για καλό και για κακό. Ματσάκι οπότε βρω λίγο χρόνο! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 80-85 πανε και σε αλλα games.ειχα αλλαξει πριν κανενα χρονο περιπου :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τσεκάρε το airflow του κουτιού σου ή άνοιξε το τώρα το καλοκαίρι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τσεκάρε το airflow του κουτιού σου ή άνοιξε το τώρα το καλοκαίρι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ok αν και διαβαζω σε ξενα φορουμ πως ειναι φυσιολογικες τετοιες θερμοκρασιες.. εννοοω για 80-85 full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σήμερα επαιξα στο pc 9 παιχνιδια online στα 4 με πεταξε και στα άλλα δυο εκανα cheat οι αλλοι και εχασα, και τα άλλα 3 τα πηρα απο αποσυνδεση του αντιπαλου, δεν επαιξα κανενα ολοκληρωμενο παιχνιδι για να ευχαριστηθώ. Ολα αυτα εγιναν στο γρηγορο παιχνιδι και εχω συνδεση οτε, με λιγα λόγια μιλαμε για ανυπαρκτο online. Πως θα ξαναπαω να παρω αυθεντικο το pes 2016 με αυτα που ειδα φετος μπορει να μου πει κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σήμερα επαιξα στο pc 9 παιχνιδια online στα 4 με πεταξε και στα άλλα δυο εκανα cheat οι αλλοι και εχασα, και τα άλλα 3 τα πηρα απο αποσυνδεση του αντιπαλου, δεν επαιξα κανενα ολοκληρωμενο παιχνιδι για να ευχαριστηθώ. Ολα αυτα εγιναν στο γρηγορο παιχνιδι και εχω συνδεση οτε, με λιγα λόγια μιλαμε για ανυπαρκτο online. Πως θα ξαναπαω να παρω αυθεντικο το pes 2016 με αυτα που ειδα φετος μπορει να μου πει κανεις? δεν θα πας απλα εγω ελεγα να το παρω αυθεντικο το pes 15 αλλα με αυτα που διαβαζω και παθαινω και εγω στο online κομματι να πανε να χεστουν...θα παραμεινω με την εκδοση του θειου και θα παιζω online !~ btw θα ξαναβγαλει η konami pes ? γτ αν δεν κανω λαθος θα επικεντρωθει στις consoles :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 και εγω θελω να παρω το 2015 αλλα με αυτα που λετε που να το παρω...ολο χαλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 το ανταλλασω με το fifa για οποιον θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 <p>το ανταλλασω με το fifa για οποιον θελει</p> Χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 υπαρχει κανενας τροπος ωστε να κανουμε online εμεις custom tournament? να φτιαξουμε τουρνουα και να μαζευτουμε απο το insomnia καμια 10αρια + ατομα να κανουμε πρωταθληματακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μετα το τελευταιο update πριν 3 μερες μου εβγαλε σφαλμα, παιζω κανονικα online άλλα δεν μου εχει ενημερωμενα τα στατιστικα των παικτων. Οπότε παιζω συνέχεια με πρασινους παικτες. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μετα το τελευταιο update πριν 3 μερες μου εβγαλε σφαλμα, παιζω κανονικα online άλλα δεν μου εχει ενημερωμενα τα στατιστικα των παικτων. Οπότε παιζω συνέχεια με πρασινους παικτες. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? τα ιδια και σε μενα,αλλα δν νομιζω ναχει θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μετα το τελευταιο update πριν 3 μερες μου εβγαλε σφαλμα, παιζω κανονικα online άλλα δεν μου εχει ενημερωμενα τα στατιστικα των παικτων. Οπότε παιζω συνέχεια με πρασινους παικτες. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Ειναι απολυτα λογικη κινηση η καταργηση του live update. Η σεζον τελειωσε οπωτε κανεις δεν μπορει να φανταστει ποια ειναι η φορμα ενος παικτη οταν αυτος δεν παιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 παιδες θα κανονισουμε να μπουμε ολοι μαζι να παιξουμε; εχει την λειτουργια χορος αναμονης ομαδικου παιχνιδιου που μπορουμε να παιξουμε μεχρι και 22 παιχτες! τι λετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εγω εκανα και το update οπου μετα πρεπει να σβησεις ενα αρχειο για να παιξει και μπηκα να παιξω αλλα και παλι οι αγωνες δεν ολοκληρωνονταν Οποτε εδωσα 16ε και πηρα το FIFA 15 και αντε γεια για παντα PRO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα