Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι 80 χωρίς είναι και πάλι υπερβολή. Δες αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλάξε και πάστα για καλό και για κακό.

Ματσάκι οπότε βρω λίγο χρόνο!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

80-85 πανε και σε αλλα games.ειχα αλλαξει πριν κανενα χρονο περιπου :/ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τσεκάρε το airflow του κουτιού σου ή άνοιξε το τώρα το καλοκαίρι.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

ok αν και διαβαζω σε ξενα φορουμ πως ειναι φυσιολογικες τετοιες θερμοκρασιες..

εννοοω για 80-85 full load

Σήμερα επαιξα στο pc 9 παιχνιδια online στα 4 με πεταξε και στα άλλα δυο εκανα cheat οι αλλοι και εχασα, και τα άλλα 3 τα πηρα απο αποσυνδεση του αντιπαλου, δεν επαιξα κανενα ολοκληρωμενο παιχνιδι για να ευχαριστηθώ. Ολα αυτα εγιναν στο γρηγορο παιχνιδι και εχω συνδεση οτε, με λιγα λόγια μιλαμε για ανυπαρκτο online.

Πως θα ξαναπαω να παρω αυθεντικο το pes 2016 με αυτα που ειδα φετος μπορει να μου πει κανεις?

• Like 1

Σήμερα επαιξα στο pc 9 παιχνιδια online στα 4 με πεταξε και στα άλλα δυο εκανα cheat οι αλλοι και εχασα, και τα άλλα 3 τα πηρα απο αποσυνδεση του αντιπαλου, δεν επαιξα κανενα ολοκληρωμενο παιχνιδι για να ευχαριστηθώ. Ολα αυτα εγιναν στο γρηγορο παιχνιδι και εχω συνδεση οτε, με λιγα λόγια μιλαμε για ανυπαρκτο online.
Πως θα ξαναπαω να παρω αυθεντικο το pes 2016 με αυτα που ειδα φετος μπορει να μου πει κανεις?

δεν θα πας απλα :) εγω ελεγα να το παρω αυθεντικο το pes 15 αλλα με αυτα που διαβαζω και παθαινω και εγω στο online κομματι

να πανε να χεστουν...θα παραμεινω με την εκδοση του θειου και θα παιζω online !~

btw θα ξαναβγαλει η konami pes ? γτ αν δεν κανω λαθος θα επικεντρωθει στις consoles :/

υπαρχει κανενας τροπος ωστε να κανουμε online εμεις custom tournament?

να φτιαξουμε τουρνουα και να μαζευτουμε απο το insomnia καμια 10αρια + ατομα να κανουμε πρωταθληματακι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μετα το τελευταιο update πριν 3 μερες μου εβγαλε σφαλμα, παιζω κανονικα online άλλα δεν μου εχει ενημερωμενα τα στατιστικα των παικτων. Οπότε παιζω συνέχεια με πρασινους παικτες. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο?

Μετα το τελευταιο update πριν 3 μερες μου εβγαλε σφαλμα, παιζω κανονικα online άλλα δεν μου εχει ενημερωμενα τα στατιστικα των παικτων. Οπότε παιζω συνέχεια με πρασινους παικτες. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο?

τα ιδια και σε μενα,αλλα δν νομιζω ναχει θεμα

• Like 1

Ειναι απολυτα λογικη κινηση η καταργηση του live update. Η σεζον τελειωσε οπωτε κανεις δεν μπορει να φανταστει ποια ειναι η φορμα ενος παικτη οταν αυτος δεν παιζει.

• Like 1

παιδες θα κανονισουμε να μπουμε ολοι μαζι να παιξουμε;

εχει την λειτουργια χορος αναμονης ομαδικου παιχνιδιου που μπορουμε να παιξουμε μεχρι και 22 παιχτες!

τι λετε;

• Like 1

Εγω εκανα και το update οπου μετα πρεπει να σβησεις ενα αρχειο για να παιξει και μπηκα να παιξω αλλα και παλι οι αγωνες δεν ολοκληρωνονταν

Οποτε εδωσα 16ε και πηρα το FIFA 15 και αντε γεια για παντα PRO

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...