Federacion Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πολύ καλύτερο το 15 από το 14, το Online σε πολλούς είναι μια κόλαση, σε μένα όχι τόσο, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα. Προσωπικά το 15 είναι μακράν το καλύτερο προ από την εποχή του pes6. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν μπορώ να παίξω ΦΙΦΑ νοιώθω ότι δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρό.. Αρκετα που πρεπει να γινουν ή να αλλαξουν σιγουρα...ομως καμια σχεση με ποδοσφαιρο? υπερβολικο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 To fifa και εγω που το επαιξα δυο φορες το βρηκα παρα πολυ κακο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πάρα μα πάρα πολύ... μιλάω πάντα για PC. Ρε γμτ δεν μπορεί να κάνει η 2k ένα ποδοσφαιράκι; Το ΝΒΑ2K είναι απίστευτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τα ποδοσφαιράκια αυτή τη στιγμή έχουν βαλτώσει. Δεν υπάρχει ένας πραγματικός εξομοιωτής ποδοσφαίρου. Πριν από 10 χρόνια τα σημερινά FIFA/PRO θα εντυπωσίαζαν, σήμερα όχι. Χρειάζεται είτε ένας νέος παίχτης στο χώρο ή επανασχεδιασμός τους από το 0 με γνώμονα το ρεαλισμό. Αρκετά με τα fast forward, τις σουρεαλιστικές καταστάσεις και τα σουτ-φωτοβολίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τα ποδοσφαιράκια δεν γίνεται να περάσουν σε εντελώς ρεαλιστικό επίπεδο, ειδικά στην ταχύτητα, γιατί έχουν ένα αξεπέραστο εμπόδιο: Κάθε παιχνίδι μπορεί να κρατήσει ~10 λεπτά. Ακόμα και αν έβγαζαν ένα sim ποδοσφαιράκι, ποιος θα καθόταν να παίξει 45λεπτα ημίχρονα με νορμάλ ταχύτητα, δημιουργία φάσεων κλπ; Αναγκαστικά όλα γίνονται γρηγορότερα ώστε να μην λήγουν όλα τα παιχνίδια 0-0 με 0 φάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν έχεις άδικο, αλλά αν έβγαινε sim ποδοσφαιράκι θα το τιμούσαμε όλοι να είσαι σίγουρος. Φαντάσου: 45 λεπτά και λίγο λες.On line πρωτάθλημα εθνικό με εβδομαδιαίο ματς και ευρωπαϊκό αν έχεις υποχρεώσεις. Σύνδεση των στατιστικών και της κατάστασης τους με την πραγματικότητα... Άνετα όλοι θα το δοκιμάζαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως με το ζόρι προλαβαίνω να παρακολουθήσω πραγματικό ποδόσφαιρο, και δεν είμαι και ιδιαίτερα πολυάσχολος τύπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το φετινο Προ ειναι οτι πιο κοντα σε ρεαλιστικο εχω δει...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συμφωνώ αν και πιστεύω ότι η έκδοση για PS4 είναι μακράν η καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Επειδη το φορουμ ειναι για πισι εγω να δεχτω οτι ΚΑΙ τα 2 ποδοσφαιρακια ειναι μετρια λοιπον. Ομως και δεν νομιζω να διαφωνισει καποιος (περαν του gameplay οπου εντελει ειναι υποκειμενικο ποιο απο τα 2 προτιμαει ο καθενας μας) εκει που υπερτερει το φιφα ειναι το ονλαιν. * επαιζα PES απο το 5 μεχρι και το 10 (επιστροφη στο προ 13 αλλα ομολογω ειμαι απο εκεινους που δεν αντεξαν). Γενικα θελω να πιστευω οτι η αποψη μου πανω στο θεμα ποδοσφαιρακι ειναι υποκειμενικα αντικειμενικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ρε παιδες οσοι εχετε amd gpu..και χρησιμοποιειτε sweetfx,σας ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια στην καρτα; εμενα με το sweetfx ενεργοποιημενο και αυτοματο το fan της καρτας δουλευει στο φουλ...και πιανει 101 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πολλά λες. Είχα δεν έχω πια αmd αλλά είναι υπερβολικό το νούμερο. Χωρίς το εφέ τι θερμοκρασίες έχεις; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πολλά λες. Είχα δεν έχω πια αmd αλλά είναι υπερβολικό το νούμερο. Χωρίς το εφέ τι θερμοκρασίες έχεις; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App με sweetfx λεω για 101 βαθμους...χωρις sweetfx γυρω στους 80 βαθμους btw ποτε θα ξαναπαμε ματσακι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οι 80 χωρίς είναι και πάλι υπερβολή. Δες αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλάξε και πάστα για καλό και για κακό. Ματσάκι οπότε βρω λίγο χρόνο! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα