Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 προ δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 προ δεν είναι; Τσου! ειναι ενας τυπος που εχει φτιαξει το δικο του ποδοσφαιρακι και το δουλευει συνεχεια. Απλα οκ στα γραφικα και στις αδειες υστερει αφου δεν εχει τα μεσα. Το gameplay ομως φαινεται πολλα υποσχομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μπορεί κανείς να το δοκιμάσει κάπου; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 www.properlydecent.com ΑΛΛΑ σημερα δεν μου την ανοιγει τη σελιδα....δεν ξερω γιατι. Εχουμε κανα νεο για το προ16? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 www.properlydecent.com ΑΛΛΑ σημερα δεν μου την ανοιγει τη σελιδα....δεν ξερω γιατι. Εχουμε κανα νεο για το προ16? Κάθε χρόνο περιμένουμε το επομενο προ, πολα υποσχεμενο απ τον 5 μηνα του χρόνου και στο τέλος τρώμε την φόλα, βαρεθηκα ποια, δεν μπορει ενα παιχνιδι που ειναι μόνο για το online να εχει επι σειρα ετων ανυπαρκτο online, να παν να πνίγουνε οι άσχετοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τι μόνο για το online, 10 χρόνια σερί μόνο master league λιώνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Η ταφοπλακα του ηταν φετος Δεν μπορω να ολοκληρωσω ουτε ενα παιχνιδι ουτε φιλικο ουτε τιποτα Να φταιει η συνδεση μου ? Να παρω τη φορτθνετ ? ή το φιφα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Η ταφοπλακα του ηταν φετος Δεν μπορω να ολοκληρωσω ουτε ενα παιχνιδι ουτε φιλικο ουτε τιποτα Να φταιει η συνδεση μου ? Να παρω τη φορτθνετ ? ή το φιφα? περιμενε τα ντεμο 16... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ουτε καν θα το κατεβασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ξανα καταφεραν να περασουν τν ασφαλεια των σερβερς της κοναμι στο online κομματι... παλι θα ξαναπαιξουμε online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 θα ελεγα οτι για καθε ποδοσφαιροφιλο gamer που τον ενδιαφερει το ονλαιν μερος, το φιφα ειναι μονοδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν μπορώ να παίξω ΦΙΦΑ νοιώθω ότι δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lam13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Φτιάξανε τον σέρβερ?εγώ το σταματησα εδώ και μηνες μονο και μονο επειδή ο αντιπαλος με ενα alt+tab χάλασε το παιχνιδι και μου έγραφε η σύνδεση με τον διακομιστή χάθηκε.το ΦΙΦΑ ουτε εγώ το προτιμαω αλλά αμα δεν έχει τέτοια χίλιες φορες να μάθω αυτό του χρόνου... είμαι σε άλλο θέμα απλα θέλω νακανω μια ερώτηση έπαιξαν ΦΙΦΑ 15 στο ps3 και ο παίχτης κλέβει την μπάλα με τρεξιμο+x στον υπολογιστη δεν το είδα το ίδιο...με το ενα κουμπί απλώνει το ποδι,με το άλλο τον έχει απο κοντά.λίγο περίεργο ειναι και με χαλασε..μήπως έχω κανει καμια λαλακια εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ρε παιδια εχω ενα προβλημα οταν παιζω αμυνα. Δε ξερω τι settings να βαλω ετσι ωστε το βελακι να μενει πανω στον αμυντικο που θελω. Πρεπει να παταω το κουμπι να αλλαζει το βελακι κανα 2-3 φορες μεχρι να παει πανω σ'αυτον που θελω και παλι μετα δε μενει εκει. Εχω δοκιμασει manual και auto και δε βλεπω διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να με διαφωτίσετε, έχω χρόνια να παίξω pro και γενικά δεν παίζω τέτοια games, το τελευταίο που έπαιζα ήταν νομίζω το pro 2010 (μπορεί και παλιότερο) και λόγο του ότι μόνο pro έπαιζα θέλω να αγοράσω ένα πρόσφατο. το 2015 πιστεύετε αξίζει; θυμάμαι για το 14 έλεγαν ότι δεν βγήκε τόσο καλό αλλά για το 15 βλέπω καλύτερες κριτικές. τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα