toykaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 αμα λετε οτι δεν μπορειται να παιξετε Online σας πεταει το ενα το αλλο...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Η κατασταση εινια τραγικη πλεον διακοπτει καθε παιχνιδι Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα του θειου μου επαιζε μια χαρα και ειπα να το αγορασω κι εγω Εκανα αυτο το τραγικο λαθος το οποιο δε θα το ξανακανω ποτε πια Πως μπορω να ζητησω τα λεφτα μου πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλά και στο ps4 που το έχω, το online του είναι απαράδεκτο. ΄Ενα απλό ranking match πας να παίξεις με κανένα μλκα και δεν κάνει λιγότερο από 5 λεπτά να βρει (αν βρει) αντίπαλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Pes=παιχνιδομηχανες....εμας τους pcακιδες μας εχεις κλασμενους η ΚΟΝΑΜΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Η κατασταση εινια τραγικη πλεον διακοπτει καθε παιχνιδι Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα του θειου μου επαιζε μια χαρα και ειπα να το αγορασω κι εγω Εκανα αυτο το τραγικο λαθος το οποιο δε θα το ξανακανω ποτε πια Πως μπορω να ζητησω τα λεφτα μου πισω? παλι καλα δλδ που δεν το τσιμπησα και εγω; γτ μετα τον θειο και τν εγκαταλειψη του στο online κομματι ελεγα να το τισμπησω..αλλα με αυτα που διαβασα...noway.. να ζητησεις τα λευτα πισω; hahahahhaha that was a joke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γιατί όχι? Μου πουλάς κάτι που δεν λειτουργεί καθόλου. Δεν είναι απάτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 γιατι στους ορους που αγοραζεις το παιχνιδι δεν σε καλυπτει για refund σε περιπτωση που εχουν θεμα οι servers ή ειναι κακογραμμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Α οκ τότε. Σορυ αλλά μην ξαναπεριμενουν αγορά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 τοσο χαλια ρε μαγκες το online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 απλα δεν μπορεις να παιξεις ουτε εναν αγωνα ολοκληρο το διακοπτει και το χανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το οτι αργει να σου βρει αντιπαλο ειναι μεγαλη αληθεια αλλα αποσυνδεση μου εχει κανει 1 μονο φορα και μαλλον εφταιγε η συνδεση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 τι συνδεση εχετε?γιατι εγω με τον οτε γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα,ενω η κοπελα μου που εχει hol εχουμε μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα και σε Ping Ομως, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλα μιλάμε το game ειναι για κλωτσιες στο online, εκτος οτι το κλεψιμο απο τα φουστακια παει συννεφο γκαμιετε και η φολοκοναμι..... Σημερα μαλιστα μου συνεβει το εξης απίστευτο, ενω εδω και 15 με 20 αγωνες δεν ειχα κάνει ουτε μία αποσυνδεση και ειμουν στην Β αποδοση καλης συμπεριφορας... ξαφνικα μου βγάζει οτι οι αποσυνδέσεις μου αυξήθηκαν και με εριξε στο C, οχαχαχαχα, δεν μπορουσα να το πιστεψω, ολοκλήρωσα κανονικα τον τελευταίο αγωνα και με εριξε στο C, ολοκλήρωσα δλδ 20 περίπου αγωνες και με εριξε στο C. Μια εξήγηση δίνω, ή εχουν στειλει fake παραπονα στην ΚΟΝΑΜΙ για να με μπαναρει στο c, ή εχει πέσει το hacking του αιώνα, ή τα εχουν παιξει οι server. To τραγελαφικο βεβαια ειναι οτι στους τελευταιους 8 αγωνες που επαιξα είχαν ξεσκιστει ολοι στο κλέψιμο και ημουν στο αμην να τους παρατησω στην μέση, άλλα μετα ελεγα οχι θα συνεχίσεις για να ανέβεις Α κατηγορια συμπεριφοράς, βεβαια τα νευρα μου ειχαν γινει τσαταλια άλλα εκανα υπομονη, πηρα μόνο μία νικη 4 ισοπαλιες και 3 ηττες στους τελευταίους 8 αγώνες και ολα αυτα απ το cheating. EΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ONLINE PES, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Από συνήθεια πια, βάζω ν ακούω την ραδιοφωνική ελληνοφρένεια και παίζω μηχανικά, άλλωστε δεν σώζετε πια το Online... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 λετε να ειναι αυτος ο νεος ανταγωνιστης? το 3ο ποδοσφαιρακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα