liopyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω κάτι.. έχει τύχει σε κάποιον ενω παιζει να μην μπορεί να δει κοντά στο κόρνερ επειδή υπάρχει ενα δοκάρι και εμποδίζει την κάμερα; Το χω συναντήσει πανω απο 10 φορες... Και καταντά σπαστικο . Έχουν βάλει γήπεδο ελληνικού πρωταθλήματος και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Με τι κάμερα παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Απο patch ενα καλο που εχω βαλει το Pesgalaxy4.0...Πληρες και χωρις προβλημα οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις του..Φυσικα υπαρχουν και αλλα 2-3 πολυ καλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Έχουν βάλει γήπεδο ελληνικού πρωταθλήματος και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Με τι κάμερα παίζεις; με την κλασική και εδώ η φώτο που το πάγωσα λίγο είναι σαν να είναι με πειρατική κάμερα και να πέφτει πάνω σε σίδερο κερκίδας. κάποιες φορές αυτό στα κόρνερ κοντά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σαν bug φαίνεται, δεν το έχω ξαναδεί. Στο κάνει σε όλα τα γήπεδα ή σε συγκεκριμένα; Έχεις σκαλίσει τπτ custom αναλύσεις για να μην φαίνονται οι πάνω-κάτω μπάρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σαν bug φαίνεται, δεν το έχω ξαναδεί. Στο κάνει σε όλα τα γήπεδα ή σε συγκεκριμένα; Έχεις σκαλίσει τπτ custom αναλύσεις για να μην φαίνονται οι πάνω-κάτω μπάρες; όλα στο default είναι. οι μπάρες φαίνονται κανονικά, από κάτω και βιντεάκι βάσει του οποίου είναι σαν να το καναν επίτηδες https://onedrive.live.com/?cid=61ffe7547e2ab580&id=61FFE7547E2AB580%21342&ithint=video,mp4&authkey=!AHj62HKttves4Jg Στο στάδιο της Βαρσοβίας μου το κάνει αυτό. το να παίζω exhibition games ok, αλλά αν είμαι online δεν μπορώ να αλλάζω το γήπεδο αφού είναι συνήθως τυχαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Επίσης άλλο ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν είμαι στο my Club - Κύπελλο με σύνδεση πολλές φορές κλείνει τελείως το παιχνίδι από μόνο του. - crasharισμα χωρίς να βγάλει κάποιο σφάλμα ή κάτι άλλο.. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εκανα νεα εγκατασταση απο το αγορασμενο dvd και οταν παει να συνδεθει λεει Δεδομενα ζωντανη υλοποιηση δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αν σβησω το φακελο δεδομενων απο το my documents δουλευει αλλα μετα οταν το ξανανοιγω τα ιδια δοκιμασα αυτο και φτιαχνει αλλα και παλι αλλο προβλημα επαιξα 3 παιχνιδια και στο δευτερο ημιχρονο κοπηκε και στα 3 και λεει οτι εχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εχω ενα προβλημα. Οταν παει να αρχησει το δευτερο ημιχρονο, μερικες φορες μου χει τυχει 4-5 φορες μεχρι τωρα η εικονα χανετε και βλεπω μονο μαυρο ενο εχω ηχο κανονικα. Αυτο συμβαινει με το που πατησω να αρχησει το δευτερο ημιχρονο και στο σημειο που κανει ρεφρεση και συνηθος δειχνει τη σεντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 σημερα ειπα να ξεκινησω το my club και εχω απογοητευτει πολυ . ολο βγαινει το σημα της κακης συνδεσης και με πεταει εξω λεγοντας μου οτι επεσε η συνδεση ... περα οτι κολαει πολυ.. ειναι προβλημα του My club ? η γινεται κκατι σημερα ? καταταξη δεν δοκιμαζω να παιξω διοτι εχω 900 + βαθμους και δεν θελω να τους χασω απο κακες συνδεσεις .. η σημερα κατι δεν παει καλα , η στο my club εχουν αλλους σερβερ που ειναι χαλια . η οι χακερς πανε και ερχονται ( στα 5 ματσ ενα τελειωσα παντως ) περριτο να πω πως απο αα ευγεινεια επεσα b και με προειδοποιει για c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σε όσους κοβετε το σήμα και εγκαταλείπεται ο αγώνας μήπως συνδέονται με ,wifi? Όταν παίζω στο myclub ,με άλλο χρήστη 8 στις 10 έχω αποσύνδεση, όταν το είχα δοκιμάσει ,wired δεν είχα τέτοιο θέμα. Βέβαια παντα μπορεί να τύχει για κάποιο λογο να κολλάει το ίντερνετ το δικο μας ή οι servers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Οχι με καλωδιο παιζω Θελει καποιες αλλες ρυθμισεις στο ρουτερ μηπως? Η κατασταση ειναι απελπιστικη Δε βλεπω να ξαναγοραζω τιποτα Οταν το ειχα παρει απο το θειο επαιζα μια χαρα Μετα παραπονουνται για πειρατεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σε εμενα καθε τοσο αποδυναμωνεται το σημα οταν παιζω με αλλους..!Με ping στα 17 δεν ειναι δικο μου το προβλημα αλλα της Konami!Στα τσακιδια λοιπον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 χθεσ και εμενα συνεχεια επευτε , ενω εδω και ενα μηνα παιζω καλα ... τελικα το ιδιο ισχυει και στα φιλικα απο χθες οποτε και στην καταταξη πιστευω... προσωπικα εχ να αγορασω προ απο το 2008 , πηρα φερος .. αλλα η κατασταση ειναι τραγικη .. απο το 2028 παλι θα ξανα αγορασω παιχνιδι τις κοναμι , ( αν υπαρχε μεχρι τοτε γιατι τα παραπονα για τα παιχνιδια της εχουν αυξηθει παρα πολυ τα τελευταια χρονια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 θελω να αρχισω το Pro στο pc αλλα τα σχολια βλεπω δεν ειναι και τοσο καλα...Το fifa ειναι καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ναι ειναι μακραν καλυτερο απο το Pro πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα