Jason 93 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχει ένας φίλος πάρει το pes2015 σε dvd και κάνει κανονικά εγκατάσταση από το dvd και μετά κάνει το steam download περίπου 1,6 GB. Όποτε μπαίνει στο παιχνίδι 2/3 φορές λέει εγκατάσταση απέτυχε και δεν συνδέεται online! το έχει κανείς άλλος? Αν το σφαλμα βγαινει οταν κατεβαζει το live update λιγο πριν μπει στο μενου του παιχνιδιου τοτε δοκιμασε να διαγραψεις το αρχειο στην διαδρομη C:\Users\username\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount\ το αρχειο ειναι κρυφο και θα πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη να βλεπεις τα κρυφα αρχεια πρωτα. Λγεται καπως "LIVE 00000000" η κατι παρομιο. δεν θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Oσοι εχουν πάνω απο 2,2 γκολ μεσω όρο στην επιθεση κατα 90% ειναι cheaters. Παίζω σε υπολογιστη, ε ειναι άθλια η κατασταση στο online. Πολλες φορες προηγουμε απ το 60' με πολλα γκολ, και ξαφνικα οι δικοι παικτες τρολαρουν, δεν τρεχουν κλπ, ο αντιπαλος αναιβαινει φοβερα με ισοφαριζει και κερδιζει, ειναι κοροϊδία να παιζεις. Σε δουλευουν κανονικα, κανουν cheat οποτε θελουν, και για να μην αποσυνδεθεις οταν σου βάλουν 2 γκολ με cheat το αφαιρούν για να νομιζεις οτι ηταν τυχαια τα κολλήματα. Το χειροτερο online εδω και 9 χρονια που παιζω pes. Bεβαια αν σου τυχει παικτης με ratng 700+ κατα 90% ειναι cheater. Oπότε κλάφτα χαραλαμπε, δεν αξιζει να σπάτε τα νευρα σας, το παιχνιδι ειναι αθλιο. Επαιζα με εναν και μου περναγε τις πασες κατω απο τα ποδια, κανω τακλιν και περναει η μπαλα μεσα απο το σωμα μου, πεφτει ο τερμας πανω και περναει μεσα κ απο το δικο του σωμα, την προλαβαινω στην γραμμη με τον αμυντικο, παταγα Χ να την διωξω κ δεν εφευγε απ το ποδι μου η μπαλα, την κλεβει ο ροναλντο πανω στην γραμμη, του την ξανακλεβω και μου κανει καθαρο φαουλ και δεν το δινει, μετα ο άλλος αμυντικος μου με καθαρο κλεξιμο του την παιρνει και δινει πεναλντι, τι αλλο να πω. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι γιαπωνεζοι με το φετινο pes, τους ειχα για ποιο σοβαρους. Το τελευταιο καιρο οταν ξεκιναω τους αγωνες μου κολάει και τρωω στην 1η επιθεση γκολ, αυτο γινετε περιπου στους 7 απ τους 10 αγωνες που δινω. Στο πες 12 ειχα 750 rating χωρις cheat, στο pes 2013 δεν το επαιξα, αυτα για να μην νομιζεται οτι ειμαι ασχετος. Φετο με τοσο πολυ cheat στο pc με το ζορι 500+ rating φτάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 παιδια εκανα portchecker και μου βγάζει αυτο το μήνυμα, ξερετε τι πρεπει να κανω για να παιζω καλο online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε τα πιο καλά πατς μέχρι τώρα? Κάποιο που ν τα έχει ολα, δηλαδή μεταγραφές, γήπεδα, φάτσες, μπάλες κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μπορουμε με καποιο τροπο να αντιγραψω πχ το save του master leuage απο το pc και να το βαλω στο λαπ τοπ?ετσι ωστε να πεζω και στο λαπ τοπ μου το υπαρχον master leuage.... οποιος ξερεις κατι και αμα γινεται ας με βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 μπορουμε με καποιο τροπο να αντιγραψω πχ το save του master leuage απο το pc και να το βαλω στο λαπ τοπ?ετσι ωστε να πεζω και στο λαπ τοπ μου το υπαρχον master leuage.... οποιος ξερεις κατι και αμα γινεται ας με βοηθησει! θα πας στον προσωπικο σου φακελο στα εγγραφα και μετα: KONAMI/Pro Evolution Soccer 2015/save/ και θα βρεις το αρχειο ML 01.bin. Το 01 ισχυει στην περιπτωση που ειτε εχεις μονο ενα master league αποθηκευμενο η που αυτο που ψαχνεις το αποθηκευσες στην πρωτη ελευθερη θεση. Ατιγραφεις το αρχειο στον ιδιο ακριβως φακελο στο laptop και εισαι ετοιμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 θα πας στον προσωπικο σου φακελο στα εγγραφα και μετα: KONAMI/Pro Evolution Soccer 2015/save/ και θα βρεις το αρχειο ML 01.bin. Το 01 ισχυει στην περιπτωση που ειτε εχεις μονο ενα master league αποθηκευμενο η που αυτο που ψαχνεις το αποθηκευσες στην πρωτη ελευθερη θεση. Ατιγραφεις το αρχειο στον ιδιο ακριβως φακελο στο laptop και εισαι ετοιμος. οκκ το εκανα σε ευχαριστω φιλος,και εγω καπως ετσι το θυμομουν να γινεται anywawy...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 καλησπερα μπορει κανεις να μου στειλει ινβοχ που να κατεβασω για ονλινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε τα πιο καλά πατς μέχρι τώρα? Κάποιο που ν τα έχει ολα, δηλαδή μεταγραφές, γήπεδα, φάτσες, μπάλες κ.α. bump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 γιαννη αυτο που λες για τον μεσο ορο γκολ πανω απο 2.00 ειναι τελειως λαθος . εχω περιπου 2.05 και δεν εχω βαλει ποτε hack , επισης εχω περιπου 850 βαθμους ... υπαρχουν cheaters σιγουρα .. αλλα δεν ειναι απολυτο αυτο που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε τα πιο καλά πατς μέχρι τώρα? Κάποιο που ν τα έχει ολα, δηλαδή μεταγραφές, γήπεδα, φάτσες, μπάλες κ.α. bumpΤι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 δλδ, θέλω και εγώ να μάθω, επαναλαμβάνω την ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εδώ τα επικρατέστερα από ξένους. Με ελληνικές ομάδες υπάρχουν patch από το wehellas και το progamerz. Εγώ παίζω με του PTE, μια χαρά μου φάνηκε. Πρόσφατα δοκίμασα και του Wehellas. (δεν είναι συμβατά μεταξύ τους σίγουρα, χρησιμοποιούν ίδιο .exe, οπότε το καθένα απαιτεί καθαρή εγκατάσταση, και κάποια παίζουν με συγκεκριμένα official updates). Αυτό που έχουν βγάλει στο progamerz δείχνει πιο ολοκληρωμένο, έχουν φτιάξει μέχρι και ελληνικά γήπεδα, συνθήματα κλπ., αλλά υπάρχει περιορισμός στην κάμερα, πρέπει να παίξεις αποκλειστικά με default, πράγμα που το θεώρησα deal breaker προσωπικά. Ίσως το δοκιμάσω πάντως κάποια στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω κάτι.. έχει τύχει σε κάποιον ενω παιζει να μην μπορεί να δει κοντά στο κόρνερ επειδή υπάρχει ενα δοκάρι και εμποδίζει την κάμερα; Το χω συναντήσει πανω απο 10 φορες... Και καταντά σπαστικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω κάτι.. έχει τύχει σε κάποιον ενω παιζει να μην μπορεί να δει κοντά στο κόρνερ επειδή υπάρχει ενα δοκάρι και εμποδίζει την κάμερα; Το χω συναντήσει πανω απο 10 φορες... Και καταντά σπαστικο . Πρωτη φορα το ακουω αυτο, δεν το εχω συναντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα