Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω αν κάποιος έχει προχωρήσει το ML και αν μπορεί να μας πει αν οι παίχτες αυξάνουν στατιστικά ώστε να ξέρω αν τσάμπα αγοράζω πιτσιρικάδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω αν κάποιος έχει προχωρήσει το ML και αν μπορεί να μας πει αν οι παίχτες αυξάνουν στατιστικά ώστε να ξέρω αν τσάμπα αγοράζω πιτσιρικάδες

Αυξανουν στατιστικα οι παικτες μεχρι τα 25-26 οι βασικοι παιρνουν τουλαχιστον +2 overall rating τον χρονο. Μεσα στη σεζον θα σου βγαλει και μηνυμα μερικες φορες οτι καποιος παικτης δειχνει να εχει καλα στοιχεια και μπορει να αναπτυχθει παραπανω, σε αυτη την περιπτωση αν παρει καλη βαθμολογια στα επομενα παιχνιδια θα ανεβει κατευθειαν +3 στον overal rating ανεξαρτητα απο την κανονικη του αναπτυξη.

• Like 1

Δεν έχει απόλυτη σχέση η ηλικία. Τσεκάρεις στην καρτέλα του καθενός αν λέει developing - peak level ή in decline.

Πάντως ακόμα και in decline, μπορεί να ανέβει κάποιος, δεν ξέρω υπό ποιες προϋποθέσεις.

παιδια καλησπερα,  στην επιλογη "ΕΥΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ" όσο ποιο πολλες παυλες βάλεις τοσο ποιο κοντα παιζουν οι συμπαικτες σου, και όσο ποιο λιγες παυλες τόσο ποιο μακρια ο ενας απ τον αλλο?

γιατι κουραζονται τοσο ευκολα οι παιχτες; Και δε φταει το σπριντ..και αλλαγη που εκανα μετα απο λιγο πηγε στα μισα το σταμινα του παιχτη

Eτσι το εχουν κανει φετος το πραγμα. Και εγω που παιζω με τα φιλαρακια,  ξεκινω με τρεις αλλαγες στην επιθεση και μετα βαζω τους καλους. Μπαινουν ξεκουραστοι, οι αμυντικοι του αλλου ειναι χωμα, και τους περνας σαν σταματημενους :D Ειναι μια καλη στρατηγικη αν φυσικα μπορεις να κρατησεις το 0 στην αμυνα σου. 

Ολο αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο γιατι σε αναγκαζει να σκεφτεις οτι εχεις και αλλαγες. Κατι τετοιο παλιοτερα δεν γινοταν. Η πλειοψηφια των παιχτων στο pes παιρνει real madrid, barcelona και τωρα Beyern, αρα βοηθαει ολους εμας τους υπολοιπους που δεν παιρνουμε υπερομαδες. Δεν μπορεις να εχεις ronaldo και messi να τρεχουν και να σε περνανε ολο το παιχνιδι οπως θελουν. Οταν πεφτει το stamina ακομα και αυτοι δεν ειναι καλοι και κοβονται ευκολα.

Έχει ένας φίλος πάρει το pes2015 σε dvd και κάνει κανονικά εγκατάσταση από το dvd και μετά κάνει το steam download περίπου 1,6 GB.

Όποτε μπαίνει στο παιχνίδι 2/3 φορές λέει εγκατάσταση απέτυχε και δεν συνδέεται online! το έχει κανείς άλλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...