Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Pesgalaxy2.0 απλα το κανεις install αφου εχεις βαλει το 1.2 το official Καλη χρονια φιλε! Εχω την 1.01 version με data pack 1.0 ... του θειου. Παιρνει καποιο Update ωστε να περασω επειτα το Patch? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια φιλε! Εχω την 1.01 version με data pack 1.0 ... του θειου. Παιρνει καποιο Update ωστε να περασω επειτα το Patch? ελληνικη ομαδα κατεβασε το νεο update για online και περνα το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ελληνικη ομαδα κατεβασε το νεο update για online και περνα τοΑν μπορούσες να μου στείλεις λινκ σε πμ θα το εκτιμούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εγω προτεινω αυτο http://www.pes-patch.com/2014/12/pesgalaxy-patch-2015-2-00.htmlαπλα πριν βαλε το official 1.02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 στο online (στο γρηγορο παιχνιδι) οποτε παιζω ολοι οι παικτες μου φαινονται πρασινοι, άλλα στους αντιπάλους βγάζει και πορτοκαλι και κοκκινους παικτες, βγάζει τελος παντων ολα τα χρωματα, αυτο το βλεπω στον αντιπαλο απο την ρυθμιση μαρκαρισματος. Ξερετε γιατι γινετε αυτο, γιατι δεν μου βγάζει εμενα χρωματα, μηπως εχω τικαρει καποια επιλογη κατα λαθος και συμβαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οχι συμβαίνει στο 15 συχνά. πχ στη Μπάγερν για 2 μήνες είμαι όλοι πράσινοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sprake Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 παιδια καποιος να βοηθησει και στη δικια μου ερωτηση? δλδ γινεται να παιξουν pro στο pc 4 ατομα οπως στις κονσολες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Οχι συμβαίνει στο 15 συχνά. πχ στη Μπάγερν για 2 μήνες είμαι όλοι πράσινοι. μα παιρνω μπαγερν τσελσι και ρεαλ και ειναι πάντα πρασινοι, εδω και ενα μηνα που παιζω ειναι παντα πρασινοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σου συμβαίνει και στο online devisions; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 μα παιρνω μπαγερν τσελσι και ρεαλ και ειναι πάντα πρασινοι, εδω και ενα μηνα που παιζω ειναι παντα πρασινοι btw και μενα ολοι πρασινοι και 1-2 κοκκινοι ειναι... 2-3 φορες πετυχα ναναι στα κατω τους..θυμαμαι τον drogba για αρκετες βδομαδες μεχρι να αλλαξουν τα στατιστικα του live.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 τελικα για να καταλαβω το input lag φτιαχνεται ναι η οχι?? κατοχος gtx 660 3gb!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 τελικα για να καταλαβω το input lag φτιαχνεται ναι η οχι?? κατοχος gtx 660 3gb!!φτιαχνετε μεσω οδηγου ψαξε στο ytube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 βρηκα μονο αυτο αλλα δεν καταλαβαινω τι κανει στης ρυθμισεις nvidia!! :/ το εχει κανεις γραπτα?? ΥΓ: ακυρο τελικα το βρηκα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τι είναι input lag? και πως φτιάχνετε? έχω amd καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 <p>τελικα για να καταλαβω το input lag φτιαχνεται ναι η οχι?? κατοχος gtx 660 3gb!!</p> Παιδιά δεν φτιάχνει χωρίς να έχεις microstuttering Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα