Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι βεβαια! οταν χανει καποιος του φταινε το lag και τα  setiings -  και οταν κανει καμμια νικη ειναι γιατι εφτιαξε καλα τις ρυθμισεις στην καρτα γραφικων και τρεχει καλα το παιχνιδι !

τωρα που ειπες καρτα γραφικων, τι ρυθμισεις κανουμε στην καρτα για να παιζει καλύτερα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκανα αυτες τις ρυθμίσεις στο amd catalyst  χωρις να ξερω αν ειναι οι σωστές για το pes 2015. 

Το λεγόμενο vsyng ποιο είναι στην κάρτα γραφικών  τ

Το εχεις ηδη ενεργοποιημενο..!!Ειναι στην ρυθμιση καρε το εχεις παντα ανοιχτο απο οτι βλεπω..!!

• Like 1

Παιδιά Καλημέρα..

είμαι φαν του προ μια ζωή..Τώρα παιζω ακόμα το 13 online..δεν πήρα το 14 γιατί στο demo που έπαιξα λίγο δεν μ άρεσε..

για online πιο προτείνεται το pro 15 η fifa 15..

ρε παιδιά μια άκυρη ερώτηση. Γίνεται να παίξουν pro15 4 άτομα μαζί άμα αγοράσω gamepads? υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή αυτό ισχύει για τις κονσόλες?

Γιατί ένα παιδί μου είπε πως μόνο εως 2 μπορούν στο pc να παίξουν και μου φάνηκε λίγο κουλό.

Άμα ξέρει κάποιος να απαντήσει (για να μη αγοράσω τζάμπα 4 gamepads :shock: ).

Ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιο patch να κάνει το χόρτο της προκοπής; Πραγματικά πονάνε τα μάτια μου με αυτό το έκτρωμα το 2015.

Κατέβασα ένα tuga vicio την τελευταία έκδοση που εφτιαξε όλες τις ομάδες/ονόματα κτλ και ενεργοποίησα και το HD χωρίς να δω τρελές διαφορές. Τι προτείνει ο chef?

Pesgalaxy2.0 απλα το κανεις install αφου εχεις βαλει το 1.2 το official

αυτο δουλευει κανονικα αν παμε να παιξουμε online?ή θα μας λεει οτι το data pack που εχουμε δεν ειναι ενημερωμενο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...