tiniakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σε laptop με 2 κάρτες γραφικών αναγνωρίζει και χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη intel και όχι την καλύτερη amd radeon που έχει. Πως θα το διορθώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 μπες bios και απενεργοποιησε τα ενσωματωμενα γραφικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπήκα αλλά το lenovo μου (g500 κάτι) στο bios του δεν έχει τέτοια επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο 11 ματς στο pes 2015 online με καταταξη εχω 2 νικες μια ισοπαλια και 7 ηττες. Τις ηττες τις εχω οχι γιατι ειμαι ασχετος, άλλα επειδη προσπαθουσα να βρω συστημα σωστο και να μαθω τα μυστικα του 2015. Η γάγγραινα cheaters συναιχιζεται αφου σε 11 αγωνες προλαβα και μπαναρα 3 μαλ@κες. Federation αν θες ενα συστημα καλο σου πρωτεινω δυο ακραιους επιθετικους AΠΜ και ΔΠΜ, ενα ΚΕ, δύο ΕΜ και ενα ΑΜ, δυο ΚΑ και δυο ΑΑ και ΑΑ, Στην επίθεση βαζεις διατηρηση σχηματος στο 1ο ημιχρονο και αν δεν σε παει καλα στο 2ο επιλέγεις ευελικτο σχημα, βάζεις αναπτυξη απο πλαγια και μακρινες μπαλιες, αποσταση υποστιριξης των παικτων καπως απομακρυσμενη και στο 1ο ημιχρονο βάζεις (3 παυλες) και επιλεγεις συστημα αντεπιθεσεων, και αν δεν σε παει καλα στο 2ο γυρνας σε παιχνιδι κατοχης με τις ιδιες ρυθμισεις άλλα ευρος υποστιρηξης πολυ κοντινοτερο μεταξη παικτων, παντα πας με προσαρμογη σχηματος και οχι προκαθορισμενο. Στην επιλογη ποσους παικτες θελεις να τραβιουνται μπροστα επιλέγεις ΜΕΡΙΚΟΙ, αν χανεις το γυρνας σε πολλους. Στην ΆΜΥΝΑ-- επιλέγεις πιεση στην επιθεση, και κλεψιμο μπαλας απο τα πλαγια, αριθμο παικτων πίσω βάζεις ΜΕΡΙΚΟΙ και αν χανεις βάζεις ΛΙΓΟΙ και αν νικάς βάζεις ΠΟΛΛΟΙ, πυκνότητα παικτών στην άμυνα στην αρχή βάζεις 4 παύλες και αν νικάς την ανεβάζεις στις 5 ή 6 παύλες.Το υψος που ανεβαινουν οι ΚΑ και οι Ακραιοι αμυντικοι εαρτατε απο την ταχυτητα τους, πχ στην ρεαλ ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΡΑΜΟΣ τους βάζω πισω απο την γραμη της σεντρας επειδη προλαβαινουν να τρεξουν πισω να μαρκαρους, οταν νικαω τους βάζω ποιο πισω. Παιζω με ρεαλ-μπαγερν και τσελσι. Εντυπωσεις μου απο pes 2015 ΘΕΤΙΚΑ Η εξοδος του τερματοφυλακα Τα σουτ απ εξω Τα κοντρολ πανω στις γραμμες Τα animation ειναι ποιο στρωτα Oι αμυνες εχουν φτιαξει Αρνητικα Δεν διαφερει πολυ απο το pes 2014 Eχει φτιαξει η ΑΙ άλλα εχει γινει πολυ αργο Τα σουτ απο κοντα παρα γιναν δυσκολα Οι σεντρες απο τα πλαγια παιρνουν καλη κληση άλλα οι παικτες χαζευουν και αν εισαι τυχερος πιανουν κεφαλια, αυτο μπορει να γινεται επειδη δεν το εχω μαθει ακομη καλα Μερικες φορες αργει να ανταποκριθει στα σουτ μεσα στην μικρη περιοχη Oi CHEATERS βασιλευουν ακομη Είναι κάπως αργό Οι τρίπλες εχουν δυσκολεψει και τα σουτ εντος περιοχης εχουν γινει εξισωση Ουδετερη αξιολογηση-- οποιος ήξερε καλο pes 2014 θα ζωγραφίζει στο pes 2015, ενας απο αυτους ειμαι και εγω Ειναι ενα pes 2014 ΔΙΟΡΘΩΜΈΝΟ, δεν ειναι καινουριο παιχνιδι το pes 2015 Απο τα αρνητικα αν ανεβασεις την ταχυτητα διορθωνοντε τα περισσοτερα κ φυσικα ειναι καινουργιο παιχνιδι καμια σχεση με το 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σε laptop με 2 κάρτες γραφικών αναγνωρίζει και χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη intel και όχι την καλύτερη amd radeon που έχει. Πως θα το διορθώσω? Πώς το συμπεραίνεις αυτό; Drivers έχεις περάσει για την amd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όταν ανοίγω το settings.exe στην καρτέλα προδιαγραφές έχει gpu : Intel® HD Graphics 4600 (PS5.0/VS5.0). Ναι drivers έχω περάσει πριν κάνα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί να μην την βλέπει επειδή στο setiings είσαι ακόμα σε 2d περιβάλλον. Κατέβασε ένα GPUz και δες με altab το usage της AMD την ώρα που έχεις ανοιχτό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΑιδια επαιζα προ μεχρι που το ειχα βαρεθει και ξεκινησα Fifa 13...Φετος εχω ξενερωσει με το Fifa .Θελω να μου πειτε τα καλα του προ γιατι ακουσα εχει αργο ρυθμο στο online και αυτο μου αρεσε.....Τι ισχυει για τους cheater?? Ειναι πολλοι??? Ολα τα PC games εχουν cheaters αλλα σε καποια δεν υπαρχει οριο!!!! Π.χ περυσι στο 14 φιφα ημουνα 1 κατηγορια στο ultimate και εκει δεν μπορουσες να παιξεις λογο τον cheaters.. Βαζανε bot για να μαζευουνε φραγκα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ΠΑιδια επαιζα προ μεχρι που το ειχα βαρεθει και ξεκινησα Fifa 13...Φετος εχω ξενερωσει με το Fifa .Θελω να μου πειτε τα καλα του προ γιατι ακουσα εχει αργο ρυθμο στο online και αυτο μου αρεσε.....Τι ισχυει για τους cheater?? Ειναι πολλοι??? Ολα τα PC games εχουν cheaters αλλα σε καποια δεν υπαρχει οριο!!!! Π.χ περυσι στο 14 φιφα ημουνα 1 κατηγορια στο ultimate και εκει δεν μπορουσες να παιξεις λογο τον cheaters.. Βαζανε bot για να μαζευουνε φραγκα!!! Eιδικα στο pc το προ ειναι χαλια στο online.Εχει αργο ρυθμο,αλλα ειναι λογω του lag που εχει και κανει την αποκριση σαν του pes 2014. Cheaters υπαρχουν αρκετοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εχει βγει greek menu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Στο online νομίζω ότι αν ανέβεις κατηγορίες είναι σαν να παίρνεις level ευκολίας σε άλλα παιχνίδια, σαν δλδ να ξεκλειδώνει το παιχνίδι και να κάνεις ποιο εύκολα τις κινήσεις σου και οι παικτες να αποκτουν μεγαλύτερη τεχνικη και δυναμη. Αυτο το βλέπω και στους αντιπάλους, ενω παιζω με κατηγορία 7 και εγω ειμαι 11, ο κατηγορία 7 κερδίζει τις 7 στις 10 κοντρες χωρις να κανει κατι ιδιαίτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 εχει βγει greek menu? ναι έχει βγεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 <p>Στο online νομίζω ότι αν ανέβεις κατηγορίες είναι σαν να παίρνεις level ευκολίας σε άλλα παιχνίδια, σαν δλδ να ξεκλειδώνει το παιχνίδι και να κάνεις ποιο εύκολα τις κινήσεις σου και οι παικτες να αποκτουν μεγαλύτερη τεχνικη και δυναμη.</p> <p>Αυτο το βλέπω και στους αντιπάλους, ενω παιζω με κατηγορία 7 και εγω ειμαι 11, ο κατηγορία 7 κερδίζει τις 7 στις 10 κοντρες χωρις να κανει κατι ιδιαίτερο </p> Λες; Εγώ απλά πιστεύω ότι είναι καλύτερος γι αυτό είναι και 4 κατηγορίες πιο πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ναι έχει βγεί στειλε λινκ με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Λες; Εγώ απλά πιστεύω ότι είναι καλύτερος γι αυτό είναι και 4 κατηγορίες πιο πάνω. οχι βεβαια! οταν χανει καποιος του φταινε το lag και τα setiings - και οταν κανει καμμια νικη ειναι γιατι εφτιαξε καλα τις ρυθμισεις στην καρτα γραφικων και τρεχει καλα το παιχνιδι ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα