Federacion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 οταν λες παιζω 10 παιχνιδια σε καθε κατηγορια τι θες να πεις? Ξεκίνατο κ θα το καταλάβεις στη πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 οταν λες παιζω 10 παιχνιδια σε καθε κατηγορια τι θες να πεις? οταν αρχιζεις εισαι και καλα αρχαριος, ετσι ξεκινας στη κατηγορια 12 και με ρατινγ 300 αν θυμαμαι καλα. Μετα απο 10 παιχνιδια που θα παιξεις και αναλογα πως τα πας θα μπορεις να διαλεξεις να ανεβεις κατηγορια-στο 11 δηλαδη. Αν χασεις ολα τα παιχνιδια για παραδειγμα δε θα σ'αφησει να ανεβεις μεχρι να κερδισεις μερικα. Δε σημαινει ομως οτι αυτοι που παιζουν σε μεγαλυτερη κατηγορια εχουν και καλυτερο ρατινγ. Εγω πχ. τωρα ειμαι κατηγορια 11 αλλα εχω πολυ μικροτερο ρατινγ απο το 300 που ξεκινησα και αυτο γιατι κερδισα 2-3 παιχνιδια οταν ημουν στη 12 και ανεβηκα, αλλα απο τοτε ολο χανω και εχω μεινει στο 11 ενο το ρατινγ μου πεφτει. Επισης δε σημαινει οτι επειδη εισαι σε μια κατηγορια δε μπορεις να παιξεις και με αλλους, εγω που ειμαι 11 επαιξα πριν λιγο με εναν απο 7. υποθετω οταν φτασεις σε καλες κατηγοριες δε θα σε αφηνει να ανεβεις αλλο τοσο ευκολα. Πχ αν εισαι κατηγορια 2 θα θελει μονο νικες για να πας 1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 οταν αρχιζεις εισαι και καλα αρχαριος, ετσι ξεκινας στη κατηγορια 12 και με ρατινγ 300 αν θυμαμαι καλα. Μετα απο 10 παιχνιδια που θα παιξεις και αναλογα πως τα πας θα μπορεις να διαλεξεις να ανεβεις κατηγορια-στο 11 δηλαδη. Αν χασεις ολα τα παιχνιδια για παραδειγμα δε θα σ'αφησει να ανεβεις μεχρι να κερδισεις μερικα. Δε σημαινει ομως οτι αυτοι που παιζουν σε μεγαλυτερη κατηγορια εχουν και καλυτερο ρατινγ. Εγω πχ. τωρα ειμαι κατηγορια 11 αλλα εχω πολυ μικροτερο ρατινγ απο το 300 που ξεκινησα και αυτο γιατι κερδισα 2-3 παιχνιδια οταν ημουν στη 12 και ανεβηκα, αλλα απο τοτε ολο χανω και εχω μεινει στο 11 ενο το ρατινγ μου πεφτει. Επισης δε σημαινει οτι επειδη εισαι σε μια κατηγορια δε μπορεις να παιξεις και με αλλους, εγω που ειμαι 11 επαιξα πριν λιγο με εναν απο 7. υποθετω οταν φτασεις σε καλες κατηγοριες δε θα σε αφηνει να ανεβεις αλλο τοσο ευκολα. Πχ αν εισαι κατηγορια 2 θα θελει μονο νικες για να πας 1. εγω μεχρι και 6η κατηγορια πηγα,με πηρε η κατρακιλα,πηγα 8η και παλι ειμαι σταθερος στην 7η...απο την 6η και πανω ειναι λες και εφαγα μουτζα απο τους κορεατες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 http://www.ipetitions.com/petition/pes-2015-2vs2-online-for-ps4 οποιος θελει ας υπογραψει το petition, ειναι εντελως γελοιο να μην υπαρχει 2vs2 online 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 οταν αρχιζεις εισαι και καλα αρχαριος, ετσι ξεκινας στη κατηγορια 12 και με ρατινγ 300 αν θυμαμαι καλα. Μετα απο 10 παιχνιδια που θα παιξεις και αναλογα πως τα πας θα μπορεις να διαλεξεις να ανεβεις κατηγορια-στο 11 δηλαδη. Αν χασεις ολα τα παιχνιδια για παραδειγμα δε θα σ'αφησει να ανεβεις μεχρι να κερδισεις μερικα. Δε σημαινει ομως οτι αυτοι που παιζουν σε μεγαλυτερη κατηγορια εχουν και καλυτερο ρατινγ. Εγω πχ. τωρα ειμαι κατηγορια 11 αλλα εχω πολυ μικροτερο ρατινγ απο το 300 που ξεκινησα και αυτο γιατι κερδισα 2-3 παιχνιδια οταν ημουν στη 12 και ανεβηκα, αλλα απο τοτε ολο χανω και εχω μεινει στο 11 ενο το ρατινγ μου πεφτει. Επισης δε σημαινει οτι επειδη εισαι σε μια κατηγορια δε μπορεις να παιξεις και με αλλους, εγω που ειμαι 11 επαιξα πριν λιγο με εναν απο 7. υποθετω οταν φτασεις σε καλες κατηγοριες δε θα σε αφηνει να ανεβεις αλλο τοσο ευκολα. Πχ αν εισαι κατηγορια 2 θα θελει μονο νικες για να πας 1. Όλα σωστά αλλά ξεκινάς με 400. Λοιπόν θέλω μια βοήθεια. Θέλω από ανθρωπο που έχει καλό rating πάνω δλδ από 600 να μου πει ένα καλό σύστημα και μια καλή, γρήγορη και εύκολη ντρίπλα. Δυσκολεύομαι πολύ για την ώρα, είμαι κατηγορία 8 και ανεβοκατεβαίνω την 7 με rating 470 περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Όλα σωστά αλλά ξεκινάς με 400. Λοιπόν θέλω μια βοήθεια. Θέλω από ανθρωπο που έχει καλό rating πάνω δλδ από 600 να μου πει ένα καλό σύστημα και μια καλή, γρήγορη και εύκολη ντρίπλα. Δυσκολεύομαι πολύ για την ώρα, είμαι κατηγορία 8 και ανεβοκατεβαίνω την 7 με rating 470 περίπου. μμμ εσυ το εχεις λιωσει.. εγω οταν βλεπω ο αντιπαλος εχει τα κοτσια και κανει συνεχεια φασεις γυρναω το συστημα σε 5-1-2-2 btw με κοντρολλερ xbox360 πατα γρηγορα 2 φορες το ''x'' και μετα κρατα το πατημενο,ετσι στελνει καποιον να μαρκαρει αυτον που εχει την μπαλα.. ή μπορεις το ιδιο αλλα με το πληκτρο ''A'',εκει στελνεις 2-3 παιχτες σε εναν αντιπαλο. απο τριμπλα σου προτεινω οταν σ ερχεται η μπαλα να πηγαινεις δεξια η αριστερα τον δεξι μοχλο,ετσι ο παιχτης σου μπορει να κοψει την μπαλα προς αλλη κατευθυνση ή να τριμπλαρει κ.α. και δοκιμασε να κανεις τα σουτ με φαλτσα στα τετ-α-τετ./.εγω μεχρι να μου πεις πως γινεται το φαλτσο εχανα τους αγωνες για αυτον τον λογο... βεβαια ειμαι κατηγορια 7.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 επανερχομαι,δοκιμασα σμρ ενα patchaki που αναφερει πως κανει και για το τελευταιο official update+dlc data της κοναμι αλλα φως στον οριζοντα δεν ειδα...παρολο που το εβαλα το παιχνιδι απλα δεν ξεκινα -.- οποτε να υπενθυμισω πως αν βρει καποιος πατς που να δειχνει κανονικα ολες τις εμφανισεις αλλα να μην υπαρχει θεμα οταν παιζουμε online,ας σφυριξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει αυτό το πατς ευχούλη δυστυχώς. Επίσης ευχαριστώ για τις συμβουλές -τις γνωρίζω ήδη. Θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω για τα συστήματα και το pass support αν υπάρχε κανείς εδώ πάνω από 500 εστω rating... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 παιζει καμια καλη προσφορα απο καποιο εμπιστο site για το pes 15; το φθηνοτερο που εχω βρει ειναι στα 20 ευρω. Μιλαμε για steam key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο 11 ματς στο pes 2015 online με καταταξη εχω 2 νικες μια ισοπαλια και 7 ηττες. Τις ηττες τις εχω οχι γιατι ειμαι ασχετος, άλλα επειδη προσπαθουσα να βρω συστημα σωστο και να μαθω τα μυστικα του 2015. Η γάγγραινα cheaters συναιχιζεται αφου σε 11 αγωνες προλαβα και μπαναρα 3 μαλ@κες. Federation αν θες ενα συστημα καλο σου πρωτεινω δυο ακραιους επιθετικους AΠΜ και ΔΠΜ, ενα ΚΕ, δύο ΕΜ και ενα ΑΜ, δυο ΚΑ και δυο ΑΑ και ΑΑ, Στην επίθεση βαζεις διατηρηση σχηματος στο 1ο ημιχρονο και αν δεν σε παει καλα στο 2ο επιλέγεις ευελικτο σχημα, βάζεις αναπτυξη απο πλαγια και μακρινες μπαλιες, αποσταση υποστιριξης των παικτων καπως απομακρυσμενη και στο 1ο ημιχρονο βάζεις (3 παυλες) και επιλεγεις συστημα αντεπιθεσεων, και αν δεν σε παει καλα στο 2ο γυρνας σε παιχνιδι κατοχης με τις ιδιες ρυθμισεις άλλα ευρος υποστιρηξης πολυ κοντινοτερο μεταξη παικτων, παντα πας με προσαρμογη σχηματος και οχι προκαθορισμενο. Στην επιλογη ποσους παικτες θελεις να τραβιουνται μπροστα επιλέγεις ΜΕΡΙΚΟΙ, αν χανεις το γυρνας σε πολλους. Στην ΆΜΥΝΑ-- επιλέγεις πιεση στην επιθεση, και κλεψιμο μπαλας απο τα πλαγια, αριθμο παικτων πίσω βάζεις ΜΕΡΙΚΟΙ και αν χανεις βάζεις ΛΙΓΟΙ και αν νικάς βάζεις ΠΟΛΛΟΙ, πυκνότητα παικτών στην άμυνα στην αρχή βάζεις 4 παύλες και αν νικάς την ανεβάζεις στις 5 ή 6 παύλες.Το υψος που ανεβαινουν οι ΚΑ και οι Ακραιοι αμυντικοι εαρτατε απο την ταχυτητα τους, πχ στην ρεαλ ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΡΑΜΟΣ τους βάζω πισω απο την γραμη της σεντρας επειδη προλαβαινουν να τρεξουν πισω να μαρκαρους, οταν νικαω τους βάζω ποιο πισω. Παιζω με ρεαλ-μπαγερν και τσελσι. Εντυπωσεις μου απο pes 2015 ΘΕΤΙΚΑ Η εξοδος του τερματοφυλακα Τα σουτ απ εξω Τα κοντρολ πανω στις γραμμες Τα animation ειναι ποιο στρωτα Oι αμυνες εχουν φτιαξει Αρνητικα Δεν διαφερει πολυ απο το pes 2014 Eχει φτιαξει η ΑΙ άλλα εχει γινει πολυ αργο Τα σουτ απο κοντα παρα γιναν δυσκολα Οι σεντρες απο τα πλαγια παιρνουν καλη κληση άλλα οι παικτες χαζευουν και αν εισαι τυχερος πιανουν κεφαλια, αυτο μπορει να γινεται επειδη δεν το εχω μαθει ακομη καλα Μερικες φορες αργει να ανταποκριθει στα σουτ μεσα στην μικρη περιοχη Oi CHEATERS βασιλευουν ακομη Είναι κάπως αργό Οι τρίπλες εχουν δυσκολεψει και τα σουτ εντος περιοχης εχουν γινει εξισωση Ουδετερη αξιολογηση-- οποιος ήξερε καλο pes 2014 θα ζωγραφίζει στο pes 2015, ενας απο αυτους ειμαι και εγω Ειναι ενα pes 2014 ΔΙΟΡΘΩΜΈΝΟ, δεν ειναι καινουριο παιχνιδι το pes 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 @GIANNIS400 για στοχευμενη σεντρα πατα το LB+B (B=σεντρα ) καρφωτη μεσα στο τερμα και ο αλλος ψαχνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 επειδη βλεπω οτι καποιος ζηταει βοηθεια απο ατομα που εχουν rating πανω απο 500-600 , να του πω πως δεν εχει σημασια το rating , εχω φτασει στο 760 και αυτο γιατι ειμαι τυχερος και παιζω με ασχετους .. τωρα στα θετικα δεν ειναι οι τερματοφυλακες.. τετ ατετ και γκολ ειναι . μιλαμε για πολυ τραγοι ... ελπιζω να το διορθωσουν και οι αμυνες ειναι χαλια ... σαν του 13 τιποτα... τωρα για τους cheaters. βαρεθηκα να παιρναω στους 16 και στους 8 στις ονλινε διοργανωσεις και να πετυχενω hacker και να με πεταει εξω.... ελπιζω η κοναμι να κανει κατι γιατι ειχα να αγορασω pro απο το 2008 . το πηρα φετος , και αν δεν διορθωθουν τα πραγματα θα παμε για το 2025 παλι για αγορα pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αφού είσαι στα 760 κάνε ένα κόπο και πόσταρε τι σύστημα αναλυτικά παίζεις, τι pass support κτλ κτλ. thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχει σημασια αυτο φιλε μου , μεχρι να το μαθω το 15 το καταριομουν .. μεχρι το 13 , επεζα συστημα 4-3-3 και με πολους παιχτες επιθεση μιας και την αμυνα την ειχα οπως ηθελα . εδω αλαξαν πολλα και παιζω 4-4-2 με ρομβο στο κεντρο . παιχνιδι κατοχης- κοντινη πασα, απο το κεντρο και διατηρηση θεσης.. αμα η ομαδα που παιζω αντιπαλη , ειναι πολυ μεγαλη , παιζω απο πλαγια , συνηθως παιρνω , οσφπ , παο και ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App <p>δεν εχει σημασια αυτο φιλε μου , μεχρι να το μαθω το 15 το καταριομουν .. </p> <p> </p> <p>μεχρι το 13 , επεζα συστημα 4-3-3 και με πολους παιχτες επιθεση μιας και την αμυνα την ειχα οπως ηθελα . εδω αλαξαν πολλα και παιζω 4-4-2 με ρομβο στο κεντρο . παιχνιδι κατοχης- κοντινη πασα, απο το κεντρο και διατηρηση θεσης..</p> <p> </p> <p>αμα η ομαδα που παιζω αντιπαλη , ειναι πολυ μεγαλη , παιζω απο πλαγια , </p> <p> </p> <p>συνηθως παιρνω , οσφπ , παο και ελλαδα </p> Pass support? Επίσης έχεις fluent formation? Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα