cpttony Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πως αλλαζω αριθμο στην φανελα στο BAL? Oλο το 12 μου δινει! & ποια ειναι τα κουμπια για να παιξεις ΒΑL τερματοφυλακας? Και δεν εχει intro στους αγωνες(συνηθως τα προσπερνω και τωρα που ειπα να το δω στο CL τιποτα!), χαζο και ανοησια που δεν το εκαναν, σε αλλες κονσολες εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Στο master league οι παίχτες αυξάνουν τα στατιστικά τους με τον καιρό? Ρωτάω γιατί δνε βρήκα αν υπάρχει διάγραμμα του developing του κάθε παίχτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αυξάνονται ναι. Δεν έχει διάγραμμα, αλλά γράφει στον καθένα "in peak" - "decline" κλπ. Αν πάρεις κανένα βετεράνο, αλλά του δίνεις παιχνίδια στα πόδια του, στην καλύτερη θα παραμείνει με περίπου τα ίδια στατιστικά, όπως συνέβαινε πάντα δηλαδή, ή θα πέσει με πολύ αργούς ρυθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 παιδια μου ειχε φερει ο 8ειος μου το πες15 κ εχω κατι μερες να παιξω κ δεν μπαινει πλεον στο ον λινε,Ξερει κανεις τπτ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κόπηκε αυτό; Αραίωσαμε δηλαδή; Κρίμα πάντως παρόλο που το έχω κανονικά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ολοι εσεις που περνετε παιχνιδια απο το θειο ειστε πολυ τυχεροι παντος, εμενα μια ζωη καλτσες και μπλουζες μου φερνε...=P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 <p>Ολοι εσεις που περνετε παιχνιδια απο το θειο ειστε πολυ τυχεροι παντος, εμενα μια ζωη καλτσες και μπλουζες μου φερνε...=P</p> Εκεί στο αμερικα σας τα έχουν τελείως κομμένα αυτά; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κόπηκε αυτό; Αραίωσαμε δηλαδή; Κρίμα πάντως παρόλο που το έχω κανονικά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App θα θελες; τιποτα δν εχει κοπει,τον εφτιαξα εγω και ξαναπαιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Όχι δεν θα θελα βρε... Μπράβο! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια, πρωτη φορά χρησιμοποιω το steam, εγκατέστησα το game και δεν βρισκω τα settings για να ρυθμισω ανάλυση οθονης, να κανω επιλογη χειριστηρίου για να το παιζω με το gamepad, και οτι άλλο θελω στα settings του παιχνιδιου, ξερει καποιος τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα παιδια, πρωτη φορά χρησιμοποιω το steam, εγκατέστησα το game και δεν βρισκω τα settings για να ρυθμισω ανάλυση οθονης, να κανω επιλογη χειριστηρίου για να το παιζω με το gamepad, και οτι άλλο θελω στα settings του παιχνιδιου, ξερει καποιος τι πρεπει να κανω? Στο φάκελο του παιχνιδιού έχει ένα αρχείο Settings.exe. Από εκεί τα ρυθμίζεις όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Στο φάκελο του παιχνιδιού έχει ένα αρχείο Settings.exe. Από εκεί τα ρυθμίζεις όλα. και που ειναι το settings.exe, μηπως στο φακελο του steam? που ακριβως το βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 G:\SteamLibrary\SteamApps\common\Pro Evolution Soccer 2015 οπου G o δίσκος που έχεις κάνει εγκατάσταση το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 G:\SteamLibrary\SteamApps\common\Pro Evolution Soccer 2015 οπου G o δίσκος που έχεις κάνει εγκατάσταση το παιχνίδι. thanks man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 πληροφοριακα κανακανανε αναβαθμιση οποτε περιμενουμε παλι τον μπαρμπα με το νεο update edit: υπαρχει στο revolt forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα