Karellen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 ειναι ενα εκνευριστικο τρεμουλο ...το παιχνιδι πχ μπορει να εχει καλη αποκριση στις εντολες ΑΛΛΑ το στατερ κουραζει και δυσκολευει το παιχνιδι (εγω προσωπικα δεν μπορω να παιξω ουτε με ελαχιστο στατερ, με ενοχλει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ενω εχω βαλει το Vsync off και εχω δει μεγαλη αλλαγη παλι υπαρχει μια μικρη καθυστερηση στις εντολες χειρισμου οταν παιζω με τον σταυρο... Αντιθετα με τα analog υπαρχει αμεση αποκριση των παικτων και κινουνται πολυ πιο γρηγορα και ευελικτα. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σωστό! Συμβαίνει... δεν ξέρω γιατί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 v-sync on ...βαζω με δυσκολια 2-3 γκολ σε καθε παιχνιδι, που και που χανω κιολας.. δοκιμαζω παλι με v-sync off μολις τωρα ....νικαω με σκορ 10-0, αλλο παιχνιδι απλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με vsync off ελαχιστοποιειται το stuttering αλλα υπαρχει lag. Με vsync on υπαρχει stuttering αλλα ελαχιστοποιειται το lag. Η καλυτερη λυση για εμενα ειναι vsync off και triple buffering on που βοηθαει με το lag.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 ευχε να πεσω rating B (μην με ρωτησετε γτ δεν leavara πανω απο 2 φορες -.-) btw το ερωτημα μου ειναι εχω παιξει σχεδον 1.5 σεζον στο ονλινε division και ακομα δεν με εχει ανεβασει στο rate. μετα απο ποσους αγωνες σε ανεβαζει; ξερουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakis1979 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Tο παιχνιδι ειναι για να το παιζεις στο ps4 τα σπαει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 <p>ευχε να πεσω rating B (μην με ρωτησετε γτ δεν leavara πανω απο 2 φορες -.-) btw</p> <p>το ερωτημα μου ειναι εχω παιξει σχεδον 1.5 σεζον στο ονλινε division και ακομα δεν με εχει ανεβασει στο rate.</p> <p>μετα απο ποσους αγωνες σε ανεβαζει; ξερουμε;</p> Μου έτυχε στο 14 και άργησα παρά πολύ να ανεβώ ξανά. Άγνωστο... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μου έτυχε στο 14 και άργησα παρά πολύ να ανεβώ ξανά. Άγνωστο... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App κτλβ...κλαυτα χαραλαμπε που λενε btw παρατηρησα οτι οταν πευτεις σε rating b παρολο που εχω εξαφανισει το input lag,μια σε βαζει με ατομο κατηγοριας B που η συνδεση ειναι για τον λόυτσο και εχεις input lag και μια με ατομα κατηγοριας Α που τρεχει μπομπα το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το παιχνίδι από τον θείο και ενώ ήταν όλα καλά ξαφνικά με το που πάω να το ανοίξω πετάει μήνυμα "pro evolution soccer 2015 has stop working". Το έχει πάθει κανείς άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το παιχνίδι από τον θείο και ενώ ήταν όλα καλά ξαφνικά με το που πάω να το ανοίξω πετάει μήνυμα "pro evolution soccer 2015 has stop working". Το έχει πάθει κανείς άλλος? σε μενα ποτε..κανε κανενα restart το pc αλλιως unistall και ξανα install το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 σε μενα ποτε..κανε κανενα restart το pc αλλιως unistall και ξανα install το game Και μένα δεν το έκανε μέχρι σήμερα! Το έχω κάνει ήδη απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση 2 φορές και με επανεκκινήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Και μένα δεν το έκανε μέχρι σήμερα! Το έχω κάνει ήδη απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση 2 φορές και με επανεκκινήσεις. :/ ψαξε στο steam μπας και χρειαζεται να σβησεις κανενα αρχειο μεσω document.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Και μένα δεν το έκανε μέχρι σήμερα! Το έχω κάνει ήδη απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση 2 φορές και με επανεκκινήσεις. Σε περίπτωση που έχεις στο σύστημα κάποια έκδοση NOD πάνε στα settings του nod ---> Web and email ---> Protocol filtering ---> -->Excluded applications. Στο δεξί πίνακα πάτα add και δήλωσε το path του pes2015.exe όπου και θα είναι τικαρισμένο το αντίστοιχο κουτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά σε παλιό backup και τώρα λειτουργεί αλλά γιατί δεν έπαιζε δεν θα το μάθουμε. Επίσης το sweetFX στα 8,1 πετάει error createdxgifactory2 d3d11.dll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα