Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι ενα εκνευριστικο τρεμουλο ...το παιχνιδι πχ μπορει να εχει καλη αποκριση στις εντολες ΑΛΛΑ το στατερ κουραζει και δυσκολευει το παιχνιδι (εγω προσωπικα δεν μπορω να παιξω ουτε με ελαχιστο στατερ, με ενοχλει) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενω εχω βαλει το Vsync off και εχω δει μεγαλη αλλαγη παλι υπαρχει μια μικρη καθυστερηση στις εντολες χειρισμου οταν παιζω με τον σταυρο... Αντιθετα με τα analog υπαρχει αμεση αποκριση των παικτων και κινουνται πολυ πιο γρηγορα και ευελικτα. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?

v-sync on ...βαζω  με δυσκολια 2-3 γκολ σε καθε παιχνιδι, που και που χανω κιολας..

δοκιμαζω παλι με v-sync off μολις τωρα ....νικαω με σκορ 10-0, αλλο παιχνιδι απλα!

• Like 1

Με vsync off ελαχιστοποιειται το stuttering αλλα υπαρχει lag. Με vsync on υπαρχει stuttering αλλα ελαχιστοποιειται το lag.

Η καλυτερη λυση για εμενα ειναι vsync off και triple buffering on που βοηθαει με το lag..

• Like 1

ευχε να πεσω rating B (μην με ρωτησετε γτ δεν leavara πανω απο 2 φορες -.-) btw

το ερωτημα μου ειναι εχω παιξει σχεδον 1.5 σεζον στο ονλινε division και ακομα δεν με εχει ανεβασει στο rate.

μετα απο ποσους αγωνες σε ανεβαζει; ξερουμε;

<p>ευχε να πεσω rating B (μην με ρωτησετε γτ δεν leavara πανω απο 2 φορες -.-) btw</p>

<p>το ερωτημα μου ειναι εχω παιξει σχεδον 1.5 σεζον στο ονλινε division και ακομα δεν με εχει ανεβασει στο rate.</p>

<p>μετα απο ποσους αγωνες σε ανεβαζει; ξερουμε;</p>

Μου έτυχε στο 14 και άργησα παρά πολύ να ανεβώ ξανά. Άγνωστο...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Μου έτυχε στο 14 και άργησα παρά πολύ να ανεβώ ξανά. Άγνωστο...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

κτλβ...κλαυτα χαραλαμπε που λενε :P btw παρατηρησα οτι οταν πευτεις σε rating b παρολο που εχω εξαφανισει το input lag,μια σε βαζει με ατομο κατηγοριας B που η συνδεση ειναι για τον λόυτσο και εχεις input lag και μια με ατομα κατηγοριας Α που τρεχει μπομπα το παιχνιδι

Έχω το παιχνίδι από τον θείο και ενώ ήταν όλα καλά ξαφνικά με το που πάω να το ανοίξω πετάει μήνυμα

"pro evolution soccer 2015 has stop working".

Το έχει πάθει κανείς άλλος?

Έχω το παιχνίδι από τον θείο και ενώ ήταν όλα καλά ξαφνικά με το που πάω να το ανοίξω πετάει μήνυμα

"pro evolution soccer 2015 has stop working".

Το έχει πάθει κανείς άλλος?

σε μενα ποτε..κανε κανενα restart το pc αλλιως unistall και ξανα install το game

σε μενα ποτε..κανε κανενα restart το pc αλλιως unistall και ξανα install το game

Και μένα δεν το έκανε μέχρι σήμερα! Το έχω κάνει ήδη απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση 2 φορές και με επανεκκινήσεις.

• Like 1

Και μένα δεν το έκανε μέχρι σήμερα! Το έχω κάνει ήδη απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση 2 φορές και με επανεκκινήσεις.

:/ ψαξε στο steam μπας και χρειαζεται να σβησεις κανενα αρχειο μεσω document..

Σε  περίπτωση που έχεις στο σύστημα κάποια έκδοση NOD πάνε στα settings του nod ---> Web and email ---> Protocol filtering --->

-->Excluded applications. Στο δεξί πίνακα πάτα add και δήλωσε το path του pes2015.exe όπου και θα είναι τικαρισμένο το αντίστοιχο κουτάκι.

Τελικά αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά σε παλιό backup και τώρα λειτουργεί αλλά γιατί δεν έπαιζε δεν θα το μάθουμε.

Επίσης το sweetFX στα 8,1 πετάει error createdxgifactory2 d3d11.dll

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...