Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χά Χά. Όχι βέβαια δεν σφαξανε.

Και με Λάγκ και με τρέμουλο στο χέρι και με χιόνια στην οθόνη εμείς πάλι προ θα παίζουμε...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οτι και να εχω δοκιμασει ειτε θα εχω input lag ειτε stuttering, μαλλον πρεπει να το διορθωσει η ιδια η KONAMI το προβλημα ...Παντως το παιχνιδι ειναι πολυ πολυ καλυτερο αν καποιος μπορει να ανεχτει το stuttering και παιζει χωρις το input lag. Δυστυχως εγω δεν μπορω να το ανεχτω!

εμένα για κάποιο λόγο 2 μέρες τώρα ακόμα και offline μου κολλάει απίστευτα.Λογικά είναι θέμα CPU απ'όσο είδα αλλά τι παίχτηκε,τόσες μέρες όλα κομπλέ και το βρίσκει βαρύ 2 μέρες τώρα?

p.s(έχω κλείσει τα πάντα και άφησα ανοιχτό μόνο το προ εννοείται)

Πριν από τις 2 ημέρες αυτές έτρεχε κανονικά;

Στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια;

Αυτο είναι το θέμα πριν 2 μέρες ήταν κομπλέ,τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο ήταν κομπλεδούρα!τα άλλα παιχνίδια που παίζω δεν έχουν κάποιο θέμα,ούτε και η cpu 

Μήπως ευθύνεται κάποια ρύθμιση στο nvidia inspector που ανεβάζει την χρήση της cpu ? 

Οντως εχω το demo στο ps4 και ειναι καλυτερο απο το PC απο θεμα gameplay..

Βεβαια το fifa δεν το αλλαζω με τιποτα αλλα αν επρεπε να παιξω pro με φιλους θα διαλεγα σιγουρα την εκδοση για κονσολες, μιας και τα γραφικα του στο PC ειναι μια απο τα ιδια..

Καταρχήν να δηλώσω άμπαλος με ποδοσφαιράκια. Ξεκίνησααπό περιέργεια το Become a Legend και διαπίστωσα ότι στο σουτ τα controls είναι inverted (το αριστερά τη στέλνει δεξιά). Αυτό δεν συμβαίνει στις πάσες.  Ρυθμίσεις της προκοπής δεν βρίσκω πουθενά (ούτε τα controls δεν ξέρω ακόμα).

Help?

Οτι και να εχω δοκιμασει ειτε θα εχω input lag ειτε stuttering, μαλλον πρεπει να το διορθωσει η ιδια η KONAMI το προβλημα ...Παντως το παιχνιδι ειναι πολυ πολυ καλυτερο αν καποιος μπορει να ανεχτει το stuttering και παιζει χωρις το input lag. Δυστυχως εγω δεν μπορω να το ανεχτω!

δες οδηγο που εχει για nvidia και για ati,αναλογα τι εχεις.εγω στη ati ενω ειχα fps στον θεο  και χωρις λαγκ,ειχα πολυ shuttering,το αφαιρεσα εντελως απο την επιλογη flip quece που το εβαλα στην τιμη 3,δοκιμασε το

Οντως εχω το demo στο ps4 και ειναι καλυτερο απο το PC απο θεμα gameplay..

Βεβαια το fifa δεν το αλλαζω με τιποτα αλλα αν επρεπε να παιξω pro με φιλους θα διαλεγα σιγουρα την εκδοση για κονσολες, μιας και τα γραφικα του στο PC ειναι μια απο τα ιδια..

Το pes στο pc ειναι υποδεεστερο απο την εκδοση του ps4 οπτικως και στο gameplay.

Μας το ειχε ανακοινωσει η Konami ολο αυτο.

Μεταξυ last και new gen το pes2015.

Παλι καλα να λετε, παλαιοτερα δεν το επαιρνες καν στο pc.

Να δουμε τι αλλο θα κανουνε για να πουλησουν παραπανω κονσολες. Φαντασου και να μην πηγαιναν καλα..

Τι ακριβώς είναι το stuttering;

Εγώ σπάνια ολοκληρώνω παιχνίδι στο online. Σχεδόν πάντα κάποια στιγμή θα μου βγάλει μήνυμα ότι η ποιότητα της σύνδεσης μας έχει χειροτερέψει και με πετάει στο δωμάτιο. Στο δωμάτιο βλέπω ότι ο άλλος "has just left", οπότε πιστεύω ότι δεν είναι δικό μου θέμα. Και σε άλλα online παιχνίδια που παίζω δεν έχω πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...