Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

neokosmitis [Gr]

το username μου στο steam !

παιδια δεν σας βρισκει στο steam :/

edit:τον hellasover τον βρηκα..ειναι χωρις το ''1''

τον Giannisag γραφει οτι δεν υπαρχει :/ μηπως μου εδωσες το ονομα το οποιο κανεις log in? :P

@federacion εγω εχω εξαφανισει το input lag,και passing game κανω και οταν ειναι ευκολος αντιπαλος σκαω τριπλες και ολα ;) δεν βγαζεις ακρη μαλλον διοτι εχεις lag παρε σαν βαση τις εικονες που ποσταρε και ξεκινα τα τεσταρισματα

Επεξ/σία από euxoulhs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδια. Εχω φτιαξει εναν παικτη και τον εχω παρει στην ομαδα μου στο master league. μια σεζον μετα δεν εχει αναπτυχθει καθολου ενω ειναι 19 χρονων. Υπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση; Γινεται και σε εσας αυτο; Στο 13 που επαιζα πριν το 15 οι δημιουργημενοι παικτες αναπτυσονταν κανονικα στο master league.

@federacion εγω εχω εξαφανισει το input lag,και passing game κανω και οταν ειναι ευκολος αντιπαλος σκαω τριπλες και ολα ;) δεν βγαζεις ακρη μαλλον διοτι εχεις lag παρε σαν βαση τις εικονες που ποσταρε και ξεκινα τα τεσταρισματα

Νομίζω βρήκα λύση επιτέλους για το σύστημα μου και επέστρεψα κανονικά στις νίκες.

Mε radeonpro 

Vsync always on

Force Tripple Buffering

Flip Queue Size 2

Tripple Buffering

Force Framerate 58

με βγαλμένα sweetfx στο σύστημα της υπογραφής.

• Like 1

platini_athens εγω στο steam 

μου βγαζει 2 με το ιδιο ονομα (χωρις το 2 στο τελος ομως) ποιος εισαι? αυτος με τον στρατιωτη στο εικονιδιο?

ναι μαν...λαθος δικο μου neokosmitis2 ειναι το name που κανω log in :P

το username μου ειναι neokosmitis [Gr]

και ναι με τον στρατιωτη στο εικονιδιο ειμαι

απλα μην δινεται το name που ειναι πανω αριστερα γτ ειναι το ονομα που κανετε log in και δεν θελει αυτο,να δινεται το ονομα που εχει διπλα στην καρτελα ''κοινοτητα''

Καλησπέρα, κατέβασα το demo σήμερα, πως μπαίνω στις ρυθμίσεις να επιλέξω χειριστήριο και ανάλυση οθόνης?

Δεν βρίσκω στα program files φάκελο KONAMI για pes 2015 και settings. To κατεβασα σε pc 

Καλησπέρα, κατέβασα το demo σήμερα, πως μπαίνω στις ρυθμίσεις να επιλέξω χειριστήριο και ανάλυση οθόνης?

Δεν βρίσκω στα program files φάκελο KONAMI για pes 2015 και settings. To κατεβασα σε pc 

δεν ξερω αν υπαρχουν settings για το pes15 demo..

γιατι δεν δοκιμαζεις την κανονικη εκδοση που σιγουρα εχει settings,και αν σαρεσει το αγοραζεις οπως λενε καποιοι θειοι χΔ

μεχρι σημερα ειχα δοκιμασει τα παντα για να φτιαξω αυτο το lag που ειχα( οχι ακριβος lag αφου ειχα 60fps αλλα αυτη τη ζαλαδα που ελεγα προηγουμενος) και τελικα εφτιαξε με ενα απλο ρεσταρτ.  Αυτη τη στιγμη εχω triple buffering on και vsync off. Οποιος εχει προβλημα να το δοκιμασει.  Μαλλον οτι αλλαγες κανουμε στα settings της gpu δε πιανουν αν δε κανουμε ρεσταρτ.

το παιχνιδι τωρα φυσαει και εριξα και 5αρα σε εναν

• Like 1

μεχρι σημερα ειχα δοκιμασει τα παντα για να φτιαξω αυτο το lag που ειχα( οχι ακριβος lag αφου ειχα 60fps αλλα αυτη τη ζαλαδα που ελεγα προηγουμενος) και τελικα εφτιαξε με ενα απλο ρεσταρτ.  Αυτη τη στιγμη εχω triple buffering on και vsync off. Οποιος εχει προβλημα να το δοκιμασει.  Μαλλον οτι αλλαγες κανουμε στα settings της gpu δε πιανουν αν δε κανουμε ρεσταρτ.

το παιχνιδι τωρα φυσαει και εριξα και 5αρα σε εναν

ελπιζω να μην ημουν εγω :P

Η άμυνα είναι λίγο tricky μέχρι να συνηθίσεις, πρέπει να παίζεις πολύ με το formation και να το προσαρμόζεις σε αυτό της αντίπαλης ομάδας, ειδικά αν είναι πολύ καλύτερη από την δική σου.

Αν βλέπεις πως η ΑΙ φτάνει σε σημείο να αλλάζει 4 πάσες και να σε καρφώνει χωρίς να έχεις καμία δυνατότητα αντίδρασης, ρίξε το επίπεδο δυσκολίας.

Εγώ δεν ντρέπομαι που το λέω, φέτος παίζω στο top player, γιατί στο τελευταίο απλά έσκαγε από stamina η ομάδα μου κυνηγώντας την κατοχή της ΑΙ που με έπαιζε κορόιδο στον μισό αγώνα, δεν είχε πλάκα!

Να μην ντρέπεσαι. ΤΟ ίδιο έκανα και εγώ φέτος. Δεν γίνεται στο κορυφαίος. Απλά. Κάνουνε πασούλες στην άμυνα τους και άμα πας να πρεσάρεις, τακ τακ τακ καλώς τα παιδιά, 3-0 :P

• Like 1

Από το forum του wehellas απλά το μεταφέρω εδώ για να λέμε τα πράγματα με τ΄όνομα τους όσο αφορά το lag:

Εγω πιστευω οτι το placebo δινει και παιρνει στο θεμα του input lag.

Μιλαμε για input lag (καθυστερηση στο χειρισμο, οχι κολληματα στην οθονη/stutter)
Θα πω τρια πραματα, facts, και αποτελεσματα σχεδον 2 βδομαδων ερευνας με μετηρησεις καρε απο καμερα κτλ. Δηλαδη οχι Placebo. Θα μιλησω με νουμερα μετρημενα.

FACT 1: Με οτι και αν δοκιμασα, εαν το παιχνιδι τρεχει στα 60 Fps (για να ειναι smooth), ειτε Vsync on, ειτε Off, Flip queue ολα , fullscreen, window κτλ, οτι συνδυασμος υπαρχει 

το μεγιστο που καταφερα ειναι να κανω την χειροτερη εκδοχη των 233ms καθυστερηση(μανισιο παιχνιδι full screen) να γινει 166ms. Βελτιωση αλλα οχι εξαλειψη του lag.

FACT 2: Με vsync off και FPS limit στα 120 ομως καταφερα την αποκριση να γινει μολις 66ms  πραγμα το οποιο εχει διαφορα με τα παραπανω νουμερα και θεωρειται αμελητεο (επιπεδου Fifa 15/Pes 5). Εδω ομως υπαρχει το ρημαδι το microstutter, που συνηθιζεται μεν, αλλα ενοχλει. 

FACT 3: Σε ολα τα παραπανω πρεπει να προστεθει το οτι γενικα το PEs 2015 εχει πιο "βαρια" και δυσκινητα animation ειδικα σε πασα, σουτ, τριπλα, πραγμα που δημιουργει μια συνολικη αισθηση καθυστερησης. Επισης οπως ειχε αναφερει και ο κλαρινογαμπρος σε καποιες εντολες υπαρχει button delay δηλαδη ενω η εντολη εχει δωθει χωρις lag αργει το animation να "παρει μπρος" για καποιο λογο.

Επαναλαμβανω ολα τα παραπανω δεν βασιζονται ουτε στο "νομιζω" ουτε στο "μου φανηκε" ουτε "εχω την αισθηση".
Μετρηθηκαν καρε καρε οι αποκρισεις με ακριβεια 33ms (33 χιλιοστα του δευτερολεπτου) τραβωντας με καμερα το μοχλο και την οθονη ταυτοχρονα

παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει τα formation settings η να ποσταρει ενα video που να τα εξηγει;   Βαζω ενα συστημα 5 3 2 οταν δεν εχω κατοχη και 3 5 2 οταν κανω επιθεση -θελω οι ακραιοι μπακ να ανεβοκατεβαινουν-  αλλα σε καθε επιθεση μετα που κανει ο αντιπαλος εχω κενα στο πλαι.  Δεν ειναι μονο σε αντεπιθεση να πω δεν ειχαν χρονο να γυρισουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...