billsnake21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αυτη η καθυστερημένη κίνηση στο online θα με πεθάνει...
euxoulhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αυτη η καθυστερημένη κίνηση στο online θα με πεθάνει... και γιατι δεν το φταιχνεις; :/ αφου εχουν δωσει σελιδες πιο πριν λυση..εγω με το radeon pro εξαφανισα το input lag,εστρωσα και τα γραφικα και απλα τωρα απολαμβανω το παιχνιδι χΔ
Str Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως με Q9650 και GTX 660, το έχω φορτώσει οτι υπάρχει και δεν υπάρχει (sweetfx full MSAA) και έχει load 40% cpu και ακόμα λιγότερο στην κάρτα. Str, όταν κλείνεις το Vsync, έχεις πράγματι 300fps, απλά το shuttering δίνει την αίσθηση πως σέρνεται. Στα 60 όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί σου δίνει πάλι τέτοιο αποτέλεσμα. Σε τι monitor παίζεις; Πόσα Hz; Typical 60Hz LCD monitor LG 24inches Δηλαδή dafuck... 1
euxoulhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Typical 60Hz LCD monitor LG 24inches Δηλαδή dafuck... αν εχεις επιλογη για flip quece size,βαλτο στο 3 και βαλε το vsync off,εμενα ετσι μου εστρωση η οθονη γτ και σε μενα με κλειστο vsync ειχα 200+fps και η εικονα τρεμοπαιζε,ηταν ενοχλητικο,με το που εβαλα το flip quece size απο 1 στο 3 εμεινα παλι με 200+fps και η εικονα εγινε ομαλη οπως πρεπει
Federacion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ευχουλη αυτό σε μένα δε δουλεύει και προφανώς κάτι έχει να κάνει με το δικό σου σύστημα οπότε μην το προτείνεις σε όλους Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
euxoulhs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 προτεινω αυτο που δουλευει,δοκιμασε το και στο 4.μα και αυτες οι φοτο δεν λειτουργουν σε ολους man για αυτο οπως ειπατε και στις προηγουμενες σελιδες,πειραξτε τα και φερτε τα στα μετρα σας.δεν ειναι κακο να προτεινω :/ btw τυπαδες απο ελληνικο τρακερ που τους το προτεινα δουλεψε .. 1
Str Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 επανέρχομαι με νεότερα... ΚΑΙ ΠΑΛΙ, restart in safe mode, wipe vga drivers με DisplayDriver Uninstaller, επανεκίνηση ΠΑΛΙ σε safe mode για εγκατάσταση των τελευταίων (ίδιων, αυτών που είχα!!!) drivers, και επανεκίνηση σε κανονική λειτουργία... αποτέλεσμα: ΜΑΓΕΙΑ! δουλεύει το παίγνιο! και μας δουλεύει ταυτόχρονα!! 1
giannisag17 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Για να βρω αντιπαλο πρεπει να κανω ταμα στην Παναγια!!!Ε Λ Ε Ο Σ ....!!!!
euxoulhs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Για να βρω αντιπαλο πρεπει να κανω ταμα στην Παναγια!!!Ε Λ Ε Ο Σ ....!!!! δυστηχως...αν εννοεις το περιβοητο ''unable to connect with an oppenent'' εχει βουηξει το steam με δαυτο,πολυ ταλαιπωρια και δεν λενε να το φτιαξουν... εχω χασει competition μονο και μονο επειδη παλευα να παιξω εναν τελευταιο αγωνα για να βγω με 9 βαθμους -.-
giannisag17 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ακριβως αυτο!!Αυτη η περιβοητη συνδεση με τον αντιπαλο απετυχε..!!! 1
euxoulhs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ακριβως αυτο!!Αυτη η περιβοητη συνδεση με τον αντιπαλο απετυχε..!!! μαλιστα...δυστηχως ειναι γενικο το φαινομενο και εχει να κανει με την konami και οχι με την συνδεση σου ή κατι που αφορα εσενα... παντως ακομα δεν το εχουν φτιαξει και εχει καταντησει εκνευριστικο -.- btw πειτε κανενα name να σας κανω add στο steam να παιζουμε αντιπαλοι ή ακομα και παρεα εναντιον αλλων
giannisag17 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα...δυστηχως ειναι γενικο το φαινομενο και εχει να κανει με την konami και οχι με την συνδεση σου ή κατι που αφορα εσενα... παντως ακομα δεν το εχουν φτιαξει και εχει καταντησει εκνευριστικο -.- btw πειτε κανενα name να σας κανω add στο steam να παιζουμε αντιπαλοι ή ακομα και παρεα εναντιον αλλων Giannisag το username! 1
Federacion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις, παίζω προ από τότε που βγήκε το iss pro evolution στο ps1. Ανελλιπώς και με συνέπεια. Είτε μόνος είτε με αληθινούς αντιπάλους κάθε χρονιά. Πέρυσι τερμάτισα καπου στη θέση 300κάτι στο επίσημο Online. Τι γίνεται φέτος και χάνω, χάνω χάνω χάνω όλη την ώρα; Μήπως έχω lag και δεν το καταλαβαίνω; Δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε ότι να ναι και να μου πετάει 3-4 μπαλάκια στο ημίχρονο...έχω τρελαθεί... Τι σύστημα παίζεται ρε παιδιά; Ντρίπλες κάνετε; Passing game σας βγαίνει;
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω για το online, πάντως στο ML ενώ για πολλά χρόνια έπαιζα σταθερά 4-2-1-3 με ανάπτυξη από τα άκρα και wide support range (long ball), στο φετινό δείχνει να αποδίδει πολύ καλύτερα το 4-1-2-3, με ένα κόφτη δολοφόνο και team instructions να ανεβαίνουν πολλοί (many) στην επίθεση, ανάπτυξη από το κέντρο και support range μεγάλο (short ball), άρα τικι-τακα ball. Ανάλογα και τον αντίπαλο που αντιμετωπίζω, μπορεί να αλλάξω το support range, ή αν δω πως έχει ο αντίπαλος αδύναμα ή επιθετικογενή back, μπορεί να παίξω και από τα άκρα στην αντεπίθεση. Επίσης εξαρτάται και από τους παίχτες που έχεις στην ομάδα σου, αν έχεις speed bullets στα επιθετικά χαφ, αν ο κεντρικός επιθετικός έχει μπόλικο balance και μπορεί να μπει τσαμπουκαλεμένος με 2 CB στην πλάτη του, αν οι μέσοι έχουν σοβαρό long-short pass accuracy κλπ. Θέλει λίγα πειράματα μέχρι να καταλήξεις κάπως-κάπου, προσωπικά με ευχαριστεί αυτό, δεν βαριέμαι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα