Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εννοείς πιο πάνω; Στις εξέδρες;

Tα δοκίμασα. Καλύτερα από προηγούμενα και ναι δεν έχει input lag, αλλά ένα μικρό flickering εξακολουθεί να ενοχλεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χρησιμοποιω sweetfx,και βλεπω οτι στον περιοχη που παιζω το δειχνει μια χαρα και στν υπολοιπη περιοχη φαινεται θαμπο :/

εκτος αυτου βλεπω οτι χανει και τον χρωματισμο αφου τα εχουμε βαλει ολα αυτοματα..

Παίδες μια ερώτηση : Οι άμυνες βγαίνουν πλέον πολύ δύσκολα ή είναι ιδέα μου?

Άκοιρο. Διαβάζοντας παραπάνω υποψιάζομαι το input lag . Μέχρι να φτάσει η εντολή στο παίχτη για άμυνα , οι Τούρκοι μπήκαν στην Λάρισα όπως θα λεγε και ο Αλέφας  :-D  

• Like 2

Η άμυνα είναι λίγο tricky μέχρι να συνηθίσεις, πρέπει να παίζεις πολύ με το formation και να το προσαρμόζεις σε αυτό της αντίπαλης ομάδας, ειδικά αν είναι πολύ καλύτερη από την δική σου.

Αν βλέπεις πως η ΑΙ φτάνει σε σημείο να αλλάζει 4 πάσες και να σε καρφώνει χωρίς να έχεις καμία δυνατότητα αντίδρασης, ρίξε το επίπεδο δυσκολίας.

Εγώ δεν ντρέπομαι που το λέω, φέτος παίζω στο top player, γιατί στο τελευταίο απλά έσκαγε από stamina η ομάδα μου κυνηγώντας την κατοχή της ΑΙ που με έπαιζε κορόιδο στον μισό αγώνα, δεν είχε πλάκα!

• Like 3

Η άμυνα είναι λίγο tricky μέχρι να συνηθίσεις, πρέπει να παίζεις πολύ με το formation και να το προσαρμόζεις σε αυτό της αντίπαλης ομάδας, ειδικά αν είναι πολύ καλύτερη από την δική σου.

Αν βλέπεις πως η ΑΙ φτάνει σε σημείο να αλλάζει 4 πάσες και να σε καρφώνει χωρίς να έχεις καμία δυνατότητα αντίδρασης, ρίξε το επίπεδο δυσκολίας.

Εγώ δεν ντρέπομαι που το λέω, φέτος παίζω στο top player, γιατί στο τελευταίο απλά έσκαγε από stamina η ομάδα μου κυνηγώντας την κατοχή της ΑΙ που με έπαιζε κορόιδο στον μισό αγώνα, δεν είχε πλάκα!

Εδώ και αρκετά χρόνια παίζω με φίλους προταθλημματάκια , και μιλάω για πάρα πολλά χρόνια, πλέον έχει γίνει παράδοση με όλα τα συναφή . Καντήλια , διαμαρτυρίες για διαιτησία , παράπονα για αβάντες διάφορων παιχτών , να μας κράζουν οι γυναίκες γιατί μαλώνουμε σα μωρά και άλλα πολλά. Μετά από τόσα χρόνια ο καθένας μας γνωρίζει το στιλ παιχνιδιού το καθενός και αυτό που φέτος μου έκανε εντύπωση είναι πως για να κλέψεις μπάλα χωρίς τάκλιν πρέπει να φτύσεις αίμα. Λέω δε μπορεί κάτι πρέπει ν αλλάξανε στο τρόπο άμυνας. Δοκιμάζω μόνος μου ξεκινώντας ένα CL και  διαπιστώνω ακριβώς αυτό που περιγράφεις σε σημείο που λέω ΟΚ εδώ πρέπει να με τρολάρει η ΑΙ. Ατέλειωτο passing game   από μικρές ομάδες, ( να ταν καμία Barca δε θα λεγα κουβέντα) ο αντίπαλος να περνάει μπροστά από τον αμυντικό τη στιγμή που πατάω το κλέψιμο και να μη γίνεται τπτ. Τώρα ή το input lag είναι το θέμα ή κάτι έχει αλλάξει που δε το έχω πάρει χαμπάρι ακόμη..θα δοκιμάσω το radeon Pro όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω για να χω καλύτερη εικόνα στο θέμα. Τουλάχιστον ν αποκλείσω ένα παράγοντα.

Οσοι παιζουν μεσω steam να προσεξουν το update...exei adware, ιο δλδ. Εχει γινει ενας ψιλοχαμος απ οτι διαβαζω στο ιντερνετ.

Εγω μαλλον το χαιρεταω και το φετινο προ...μου αρεσει αλλα εχω στατερ στο πισι (εχω δοκιμασει τα παντα ΑΚΟΜΑ και ultrex!xa xa xa) το οποιο με εκνευριζει!!!!(οπως 2-3 πραγματακια ακομα πχ η ρομποτικη για τα γουστα μου και  ταυτοχρονα δυσκαμπτη κινηση ΚΑΙ οι πασες)

Ισως το επομενο ή το μεθεπομενο ποιος ξερει...

Φιφα15 μονοδρομος νομιζω (παιζω μονο ονλαιν)...

Όσοι έχουν πειρατικό φαντάζομαι εννοείς.

Πάντως διαφωνώ κάθετα το φετινό είναι το μόνο ποδόσφαιρακι που αξίζει.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

@Karellen

δοκιμασε με το radeon pro να δεις διαφορα,εγω τα εφερα στα μετρα μου και ουτε input lag εχω ουτε τπτ και μια χαρα γραφικα,

πραγματικα το απολαμβανω το ονλινε!

του φιφα δεν το εχω δοκιμασει (οπως κανενα ονλινε και απο τα 2 παιχνιδια ).

αυτο για το update αν ειμαστε απο τον μπαρμπα μας βγαζει μυνημα για το update του παιχνιδιου;\

γτ εγω πριν λιγα λεπτα μου εκανε update..αλλα οχι το παιχνιδι,αλλα το steam...

btw δεν υπαρχει master leauge οπως στα προηγουμενα που ειχες μια 11αδα της κακιας ωρας που παιζανε για συγκεκριμενες ωρες οι παιχτες και αναλογα με τα λευτα ανανεωνες το συμβολαιο κτλπ;

γτ βλεπω στο master leauge ειναι μονο offline :/

καντε με add στο steam για κανενα ματσακι..θαμαι διαθεσιμος σμρ μετα τις 11 λογικα

neokosmitis2

είναι τραγικό... το είχα φτιάξει για μερικές μέρες και ξαναχάλασε!

έχει βουήξει το ίντερνετ για τα προβλήματά του... είναι γελοίο!

κρίμα! πολύ κρίμα!

πρώτη χρονιά από το pes5 που δε θα έχω εγκατεστημένο προ... αν βρεθεί λύση το συζητάμε...

• Like 1

είναι τραγικό... το είχα φτιάξει για μερικές μέρες και ξαναχάλασε!

έχει βουήξει το ίντερνετ για τα προβλήματά του... είναι γελοίο!

κρίμα! πολύ κρίμα!

πρώτη χρονιά από το pes5 που δε θα έχω εγκατεστημένο προ... αν βρεθεί λύση το συζητάμε...

Πες μου τώρα ότι είχες εγκατεστημένο το PES14 πέρσι και δεν θα 'χεις τώρα το 15... :P Εντάξει,ναι μεν έχει κουσούρια (παραδόξως εμένα παίζει άριστα) αλλά κατά τα άλλα είναι αρκετά βελτιωμένο και δεν έχει καμία σχέση με πέρσι φυσικά.

μα ΔΕΝ γίνεται να παίξω... κλείνω το vsync, 300fps στο fraps αλλά φαίνεται σα να εχω 15! ανοίγω vsync καρφωμένα 60, πάλι παίζει σα να έχω 15fps!

βάλε driver ξανά, βάλε driver νέο, βάλε και το hotfix μπας και... 

τίποτα...

unplayable

AMD955

12GB ram

gf-660

(win8.1)

ε, δε λες ότι φταίει και το σύστημα...

εγω παντως στο offline με τις ρυθμισεις του radeon pro παιζω καλα. στο online ομως , μολις παει να ξεκινησει το παιχνιδι με πεταει εξω κατευθειαν , τραγικη η κοναμι παλι ...  και πιστεψτεμε δεν ειναι λυση να ανεβαζουμε τα fps στον θεο .. ας κανει κατι η κοναμι .. 2η σαβουρα συνεχομενη ?  πιστευω οτι στην τριτη θα χασει πολυ κοσμο αν δεν φτιαξει εγκαιρως αυτο που ονομαζει pes2015...

Εγώ πάντως με Q9650 και GTX 660, το έχω φορτώσει οτι υπάρχει και δεν υπάρχει (sweetfx full MSAA) και έχει load 40% cpu και ακόμα λιγότερο στην κάρτα.

Str, όταν κλείνεις το Vsync, έχεις πράγματι 300fps, απλά το shuttering δίνει την αίσθηση πως σέρνεται.

Στα 60 όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί σου δίνει πάλι τέτοιο αποτέλεσμα.

Σε τι monitor παίζεις; Πόσα Hz;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...