Federacion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Σίγουρα δεν υπάρχει σε κανένα κλειδαδικο όπως και δεν υπάρχει και στο eBay. Προσέχεις αξιολογήσεις και πωλήσεις, πληρώνεις με PayPal και έχεις σχετικά σιγουρευτεί για το αποτέλεσμα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 τι ρυθμισεις κανουμε στο radeonpro για να εξαφανισουμε το input lag? :/ vsync off... και γενικα βαλε performance αντι για quality...επισης βαλε απο τα settings του παιχνιδιου τα γραφικα στο medium. Γενικα δοκιμαζε διαφορα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ¨οχι και medium στο προ ρε συ Κάρελεν... είναι πανέλαφρο! Λοιπόν για όποιον φίλο ρώτησε με προσοχή από ποιον αγοράζεται και πως (σα να είστε στο ebay ενα πράμα) https://www.g2a.com/pro-evolution-soccer-2015-steam-cd-key-global.html# πατάς το βελάκι δίπλα στη τιμή και βλέπεις χαμηλότερη τιμή τώρα πχ (6.23πμ) είναι 18.99 ευρώ από Τσεχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toolband Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πάντως σε SP δεν αξίζει η ΑΙ είναι ή τελείως χαζή βαζεις γκολ στο ρελαντί ή όποτε θέλει σου πετάει κάθετες πιέζει και κλέβει μπάλες και μεσα στην περιοχη σου λες και παίζεις με την Μπαρτσελονα ενώ παιζεις με μια ομάδα β Αγγλίας. Όποιος δίνει λεφτά για τετοιες βλακείες τι να πω πραγματικά απορώ. Παίζω προ απο 2003 κάθε χρόνο σε SP γίνεται και χειρότερο εκτός απο πέρσι που ήταν μακράν το χειρότερο Game έχει κυκλοφορήσει ever σε PC. Μπραβο Konami. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνιδι το αγορασα για PS4 , για το οποιο εχω ηδη πει την γνωμη μου στο αντιστοιχο thread και ειναι πολυ θετικη. Επεσε στα χερια μου ομως και ενα steam key και ειπα να το κατεβασω να δω τι παιζει και με την PC εκδοση του ποδοσφαιρακίου... Επειδη ακουγα διαφορα για input lags κτλπ. Ηθελα να το δω και γω τι εννοειται... Και δε το δα ρε παιδια ... Δεν ειδα τιποτα...μια χαρα μου φανηκαν ολα....τοσο καλα μου φανηκαν που ξεκινησα να παιζω την premier league σχεδον κανονικα.... Επεξα 7 παιχνιδια...και μαλιστα τα 2 ηταν online. Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι μου εκανε γυρω στα 2-3 λεπτα να μου βρει αντιπαλο... το παιχνιδι στο Online ηταν σαν να επαιζα οφλαιν... Ετσι και αλλιως ομως, εγω ΠΡΟ παιζω παντα με φιλους ή μονος μου Offline , οποτε δε με νοιαζει.... Για την ιστορια , ο υπολογιστης που εχω ειναι Ι7 κατι , με GTX580 , 12GB RAM....σε οθονη 26αρα σαμσουνγκ πιας τα αβγο και κουρευτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 δεν το καταλαβαίνεις το input lag αλλά αν πέσει με κάποιον στο online που δεν έχει θα καταλάβεις ότι είναι ενα κλικ πιο μπροστά στα κλεψίματα με χειρότερους παίχτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ρε παίδες, υπάρχει κανένα patch για ανανέωση τον roster???Στην Arsenal πχ έχει μόνο 2 Center Back. (Koncienly , Mertesaker) υπάρχει κάποιο patch που να βάζει και τους πιο πιτσιρικάδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 λοιπον εφτιαξα το input lag μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενος,ειμαι με ati gpu = radeon pro οπως μου προτεινατε.. αλλα αυτο το vsync που ειναι κλειστο ναι μεν εξαλειφει την καθυστερηση της ανταποκρισης αλλα ταυτοχρονα εχει η εικονα ενα συνεχομενο σκαλωμα αν το λεω σωστα...σαν να μεταφερεται η εικονα σκαλωμενη,δεν ξερω πως να το εξηγησω και αν με καταλαβαινετε οσον αφορα αυτο το σκαλωμα το συνεχωμενο,υπαρχει καμια λυση;ωστε το vsync ναναι κλειστο και να μην εχουμε input lag αλλα ταυτοχρονα η οθονη-εικονα να ειναι ομαλη; btw ειμαι με sweetfx αν λεει κατι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ...εννοεις το στατερινγκ? κι εγω ειχα τρελο στατερ (η αποκριση ηταν μια χαρα) αλλα κατι εκανα μεσα απο το ραντεον προ και το εξαφανισα 99%. Στην πορεια με κατι πατσακια τα μπουρδουκλωσα και χθες τα εκανα ολα uninstall, εαν τα ξαναπερασω θα γραψω τι εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 λοιπον εφτιαξα το input lag μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενος,ειμαι με ati gpu = radeon pro οπως μου προτεινατε.. αλλα αυτο το vsync που ειναι κλειστο ναι μεν εξαλειφει την καθυστερηση της ανταποκρισης αλλα ταυτοχρονα εχει η εικονα ενα συνεχομενο σκαλωμα αν το λεω σωστα...σαν να μεταφερεται η εικονα σκαλωμενη,δεν ξερω πως να το εξηγησω και αν με καταλαβαινετε οσον αφορα αυτο το σκαλωμα το συνεχωμενο,υπαρχει καμια λυση;ωστε το vsync ναναι κλειστο και να μην εχουμε input lag αλλα ταυτοχρονα η οθονη-εικονα να ειναι ομαλη; btw ειμαι με sweetfx αν λεει κατι αυτο Δες εδω, νομιζω μεχρι την 4-5 σελιδα θα βρεις αρκετα αναλυτικες απαντησεις! http://www.wehellas.gr/forum/index.php?s=f5214fdecfbd4245f672b758346b8a03&showtopic=33815 Στο Pro 15 τωρα μου τη σπαει πολυ που παιζω Master League και ολες οι ομαδες εχουν φοβερο passing game... Με ακριβεια στις πασες πανω απο 90% και δεν μπορω ουτε να κλεψω την μπαλα.. Επισης οι αντιπαλοι περναν οτι ωρα θελουν καθετη μπαλια, εμενα κλασσικα περναει μια στις 10.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 λοιπον εφτιαξα το input lag μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενος,ειμαι με ati gpu = radeon pro οπως μου προτεινατε.. αλλα αυτο το vsync που ειναι κλειστο ναι μεν εξαλειφει την καθυστερηση της ανταποκρισης αλλα ταυτοχρονα εχει η εικονα ενα συνεχομενο σκαλωμα αν το λεω σωστα...σαν να μεταφερεται η εικονα σκαλωμενη,δεν ξερω πως να το εξηγησω και αν με καταλαβαινετε οσον αφορα αυτο το σκαλωμα το συνεχωμενο,υπαρχει καμια λυση;ωστε το vsync ναναι κλειστο και να μην εχουμε input lag αλλα ταυτοχρονα η οθονη-εικονα να ειναι ομαλη; btw ειμαι με sweetfx αν λεει κατι αυτο Δες εδω, νομιζω μεχρι την 4-5 σελιδα θα βρεις αρκετα αναλυτικες απαντησεις! http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=33815 Στο Pro 15 τωρα μου τη σπαει πολυ που παιζω Master League και ολες οι ομαδες εχουν φοβερο passing game... Με ακριβεια στις πασες πανω απο 90% και δεν μπορω ουτε να κλεψω την μπαλα.. Επισης οι αντιπαλοι περναν οτι ωρα θελουν καθετη μπαλια, εμενα κλασσικα περναει μια στις 10.. τελικα τ βρηκα!στην καρτελα advance του radeon pro αντι για τιμη 1 που εχεο το flip queuce (καπως ετσι λεγεται) το εβαλα στν τιμη 3 καιβολα κομπλε λεμε !εχω κερδισει ατομα με 700 ποντους btw καμια καλη τριπλα θα μ πειτε?η οπως τρεχω με τν μπαλα πως μπορω να κοψω το σωμα μ γ να αποφυγω τν αντιπαλο?P.s. hi newbie talking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς σε παρακαλώ ανεβάσεις εδώ αναλυτικά τις ρυθμίσεις του radeonpro? Θα με βοηθήσεις πολύ αν ανεβάσεις screenshot από κάθε καρτέλα. Ευχαριστώ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 οριστε Το flip queue size βαλτε το στο 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. Θα τα δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Τώρα έχει ΠΑΟΚ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγινε,παντως με αυτο ολα ειναι gg μονο που το κατω το εδαφος φαινεται κομπλε εκει που ειμαι και πιο πανω φαινεται σκατα :/,βεβαια αν τα πειραξω και τα βαλω ολα φουλ παλι εχω input lag,οποτε πειραξε και εσυ τπτ περι των γραφικων και πες μας αν δεν εχω βρει τν λυση Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από euxoulhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα