Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την γνωστή παράβαση "χέρι" την έχουν ακουστά;;Δεν έχω δει σε κανένα Pro να σφυρίζει όταν η μπάλα βρει το χέρι ενός παίκτη σε αντίθεση με το FIFA.Θα αλλάξει μήπως φέτος αυτό;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι δύσκολο και μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός ολόκληρου αγώνα πάντως..

Οπότε ακόμα και random να το αφήσουν είναι δύσκολο να ενσωματωθεί.

Αλήθεια στο FIFA πως το κάνουνε;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Είναι δύσκολο και μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός ολόκληρου αγώνα πάντως..

Οπότε ακόμα και random να το αφήσουν είναι δύσκολο να ενσωματωθεί.

Αλήθεια στο FIFA πως το κάνουνε;

Στο FIFA δεν ξέρω πώς το κάνουνε αλλά προσθέτουν ρεαλισμό με αυτό γιατί στο Pro ειδικά στο PS2 θυμάμαι στα περισσότερα τάκλιν την μπάλα την "έκοβα" με το χέρι και δεν διορθώθηκε ούτε στο PC αυτό!Τέλος πάντων,μακάρι να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό φέτος γιατί βαρέθηκα να παίζω ακόμα το 2013 και το 2010 στο PS2,αν και εκεί προσωπικά το απολαμβάνω περισσότερο.

μακαρι να ξαναδουμε ενα καλο pro, το 12 και το 13 παιζοντουσαν μαζι με τα διαφορα πατσακια απο yair κτλ γινοντουσαν εως και απολαυστικα.

Το 14 ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που εμεινα χωρις να λιωσω σε pro μετα το install εφαγε unistall σε μιση ωρα...για fifa λογο κολληματος δεν ακουμπησα καν...

• Like 2

Εχω 370 ωρες στο fifa 99% στο FUT, αλλά να σφυρίζει χέρι οπουδήποτε δεν είδα... Ειστε σιγουροι? ή ακομα και αν γινεται είναι τόσο σημαντικο?

Μπορεί να μην έτυχε ή να το αφαίρεσαν!Δεν ξέρω στα καινούργια αλλά για FIFA 11/12 μιλούσα,με τα 13/14 δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου ;)

Εγώ δεν ξέρω. Δεν παίζω φιφα. Το βάζω το βλέπω και σε ένα μήνα το κάνω απεγκατάσταση κάθε χρόνο.

• Like 2

Το 14 ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που εμεινα χωρις να λιωσω σε pro μετα το install εφαγε unistall σε μιση ωρα...για fifa λογο κολληματος δεν ακουμπησα καν...

Απλά βάζω Wazzaa Και κάνω copy paste ότι είπε το παλικάρι.

Με τους φίλους μου 3 φορές το εγκατέστησα για να του δόσω και άλλη ευκαιρία. Μετά από 3 παιχνίδια έτρωγε uninstall κατευθείαν. Φιφα το δοκιμάσαμε και δεν μπορούσαμε ούτε για πλάκα να παίξουμε. Μου φαίνεται ελεινό και έτσι το γυρίσαμε στο NBA 2k14. Μπορώ να σας πω ότι γουστάραμε απίστευτα :P

• Like 3

Απλά βάζω Wazzaa Και κάνω copy paste ότι είπε το παλικάρι.

Με τους φίλους μου 3 φορές το εγκατέστησα για να του δόσω και άλλη ευκαιρία. Μετά από 3 παιχνίδια έτρωγε uninstall κατευθείαν. Φιφα το δοκιμάσαμε και δεν μπορούσαμε ούτε για πλάκα να παίξουμε. Μου φαίνεται ελεινό και έτσι το γυρίσαμε στο NBA 2k14. Μπορώ να σας πω ότι γουστάραμε απίστευτα :P

Μια απ' τα ίδια και εγώ...PES στο PS2 και 2k στο PC.Για να δούμε φέτος αν η "αγαπητή" KONAMI θα κάνει τίποτα καλό φέτος και δεν εννοώ απλά καλύτερο του 2014,εννοώ κάτι πραγματικό καλό που να αξίζει να παίξει και να ασχοληθεί κάποιος!

• Like 1

Μαζί σας δεν ξερω μόλις προσπαθώ να παίξω φιφα το βρίσκω θλιβερό και unplayable!!!εγώ τώρα ποια παίζω nba 2k14 και προ 12 όχι 13 και 14

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

• Like 2

νομιζω φετος θα δουμε ενα playable pes15  σε σχεση με το 14 που ηταν νον φινιτο παιχνιδι....το παντρεμα 13 με 14 +στοιχεια απο παλια προ πρεπει να ισχυει.....σιγουρα το φιφα (εμενα με διασκεδαζει ΑΛΛΑ * (αστερισκος)  ειναι μπροστα σε πολλα ποδοσφαιρικα στοιχεια που κανουν το παιχνιδι πιο ολοκληρωμενο βλεπε ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα (περιγραφη, οπαδοι, ηχοι στο γηπεδο) , κανονισμοι βλεπε πχ χερι, σωστες καρτες. Φετος θα εχει και το συστημα γκολ ή no goal  οπως ειχε στο μουντιαλ.

ΑΛΛΑ επιστρεφω στον αστερισκο δεν βγαζει με το gameplay του αυτη την ποδοσφαιριλα που βγαζει το προ14 και σιγουρα θα υπαρχει στο προ15, πιο πολυ σε μπασκετ θυμιζει ειδικα στον γρηγορο ρυθμο που κανεις αμυνα χωρις να δημιουργουνται κενα.....μη ρεαλιστικος!!!!!

να μην ξεχασουμε ομως οτι και στο προ χαθηκε αυτο το στοιχειο του αιφνιδιασμου που εφευγες με τον επιθετικο μπροστα χωρις να σε φτανει ο αμυντικος. Αυτο πρεπει να επιστρεψει!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...