Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον διορθωσα την αποκρηση των παιχτων με μια ρυθμιση της καρτας γραφικων!!! Τωρα ειναι πολυ πολυ καλυτερο το gameplay!

Απο αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι η δυσκολια με την οποια κλεβω την μπαλα.... Ειναι πολυ δυσκολο και οι αμυντικοι τρωνε πανευκολα τριπλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο ονλινε πως μπορω να κοντρολλαρω και να δινω πιο γρηγορα την μπαλα :/

παιζω με κατι ξενους και ο ρυθμος τους ειναι γρηγορος,καλυτερο κοντρολαρισμα κτλπ...

με 1-2 ελληνες που επαιξα τα ιδια σκατα με μενα ηταν με το πασο του :P

btw @Karellen στην σελιδα που ποσταρες εχει μια φωτο...πως γινεται εκει οι θεατες ναναι 3d ενω σε μενα ναναι πιξελισμενοι? :P

λογικα αυτη η εικονα ή ειναι επεξεργασμενη ή ειναι απο ps4...

Eγω σε πισι παιζω...οπου το γκειμπλει ειναι περιπου ιδιο με τις κονσολες, γραφικα υστερω δλδ ΝΤΕΝ ΕΚΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Καπως ετσι....

Κι εγω καποιες φορες εχω τυχει σε αντιπαλους που φαινεται οτι παιζουν τελεια/κανονικα ...ενω εγω οτι κανω σε κατευθυνση και εντολη γινεται με μεγαλη καθυστερηση.

λογικα αυτη η εικονα ή ειναι επεξεργασμενη ή ειναι απο ps4...

Eγω σε πισι παιζω...οπου το γκειμπλει ειναι περιπου ιδιο με τις κονσολες, γραφικα υστερω δλδ ΝΤΕΝ ΕΚΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Καπως ετσι....

Κι εγω καποιες φορες εχω τυχει σε αντιπαλους που φαινεται οτι παιζουν τελεια/κανονικα ...ενω εγω οτι κανω σε κατευθυνση και εντολη γινεται με μεγαλη καθυστερηση.

Και εγω το ιδιο ειχα και διορθωθηκε μολις εβαλα off V-sync της καρτας γραφικων.!

δηλαδη βοηθα στην ανταποκριση; 

edit: θυμαμαι στα προηγουμε pro η καθυστερημενη ανταποκριση φτιαχνοταν μεσα απο τις ρυθμισεις του προ..κατι νομιζω με το κοντρολλερ :/

Γεια σας εχοντας κατεβασει απο το θειο το παιχνιδι ενιωσα πολυ την αναγκη να παιξω MyClub μιας και ειναι κατι παρομοιο του FUT το οποιο και δν μπορω να παιξω στο Pc μου και επισης μ αρεσει πιο πολυ το Προ!Οποτε θελω να αγορασω το παιχνιδι και βρηκα ενα CdKeyStore με την DayOne εκδοση κιολας οποτε πιστευω αξιζει στα 20 ευρωπουλα!Ομως θελω να μου πειτε αν το συγκεκριμενο CdKeyStore ειναι εμπιστο και να προχωρησω στην αγορα!

http://www.cdkeys.com/pc/games/pes-2015-day-1-edition-pc-cd-key

Απο οτι ειδα χρειαζεται PayPal αλλα εχω οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα!Η μονη ερωτηση ειναι εαν το site ειναι εμπιστο και πως θα μου στειλουν τον κωδικο και σε τι μορφη ενω εαν εχω καποιο θεμα με Ip και τετοια!Εαν δεν ειναι εμπιστο εχω και αυτη την λυση στα ιδια λεφτα μονο που δεν ειναι DayOne edition Παρολα αυτα το site παιρνει paysafe ακομα καλυτερα δλδ!

https://www.g2a.com/pro-evolution-soccer-2015-steam-cd-key-global.html#

Οι ερωτηση για αυτο ειναι πως θα γινει η συνναλαγη γιατι απο οτι νμζ γινεται με χρηστες και οχι με το site και επισης εαν υπαρχει καποιο θεμα με την ip μιας και η καλυτερη τιμη ειναι απο πολωνια!το g2a shield το εχω βγαλει(δν ξερω εαν χρειαζεται βεβαια)Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα και ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον απαντησει!

αν κανω δωρο σε εναν μικρο αυτο

http://www.cdkeys.com/pc/games/pes-2015-day-1-edition-pc-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

θα δουλεψει κανονικα το ον λαιν σε ολες τις διοργανωσεις ? ξερει καποιος να μου πει σιγουρα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...