euxoulhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 για δωσε λινκ να το βαλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 και 3 γκολ από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον διορθωσα την αποκρηση των παιχτων με μια ρυθμιση της καρτας γραφικων!!! Τωρα ειναι πολυ πολυ καλυτερο το gameplay! Απο αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι η δυσκολια με την οποια κλεβω την μπαλα.... Ειναι πολυ δυσκολο και οι αμυντικοι τρωνε πανευκολα τριπλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-demo-%CF%84%CE%BF%CF%85-PES-2015-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PC/27001.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 στο ονλινε πως μπορω να κοντρολλαρω και να δινω πιο γρηγορα την μπαλα :/ παιζω με κατι ξενους και ο ρυθμος τους ειναι γρηγορος,καλυτερο κοντρολαρισμα κτλπ... με 1-2 ελληνες που επαιξα τα ιδια σκατα με μενα ηταν με το πασο του btw @Karellen στην σελιδα που ποσταρες εχει μια φωτο...πως γινεται εκει οι θεατες ναναι 3d ενω σε μενα ναναι πιξελισμενοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 λογικα αυτη η εικονα ή ειναι επεξεργασμενη ή ειναι απο ps4... Eγω σε πισι παιζω...οπου το γκειμπλει ειναι περιπου ιδιο με τις κονσολες, γραφικα υστερω δλδ ΝΤΕΝ ΕΚΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Καπως ετσι.... Κι εγω καποιες φορες εχω τυχει σε αντιπαλους που φαινεται οτι παιζουν τελεια/κανονικα ...ενω εγω οτι κανω σε κατευθυνση και εντολη γινεται με μεγαλη καθυστερηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 λογικα αυτη η εικονα ή ειναι επεξεργασμενη ή ειναι απο ps4... Eγω σε πισι παιζω...οπου το γκειμπλει ειναι περιπου ιδιο με τις κονσολες, γραφικα υστερω δλδ ΝΤΕΝ ΕΚΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Καπως ετσι.... Κι εγω καποιες φορες εχω τυχει σε αντιπαλους που φαινεται οτι παιζουν τελεια/κανονικα ...ενω εγω οτι κανω σε κατευθυνση και εντολη γινεται με μεγαλη καθυστερηση. Και εγω το ιδιο ειχα και διορθωθηκε μολις εβαλα off V-sync της καρτας γραφικων.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 δηλαδη βοηθα στην ανταποκριση; edit: θυμαμαι στα προηγουμε pro η καθυστερημενη ανταποκριση φτιαχνοταν μεσα απο τις ρυθμισεις του προ..κατι νομιζω με το κοντρολλερ :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 για τις αδειες κερκιδες δοκιμασε Assuming you have an ATI card, turn off AA in control panel, that should bring back the crowd. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στην βελτιωση της αποκρισης (input lag) οσοι εχουν ΑΤΙ καρτα μπορουν μεσω radeon pro να δοκιμασουν πειραζοντας τις ρυθμισεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας εχοντας κατεβασει απο το θειο το παιχνιδι ενιωσα πολυ την αναγκη να παιξω MyClub μιας και ειναι κατι παρομοιο του FUT το οποιο και δν μπορω να παιξω στο Pc μου και επισης μ αρεσει πιο πολυ το Προ!Οποτε θελω να αγορασω το παιχνιδι και βρηκα ενα CdKeyStore με την DayOne εκδοση κιολας οποτε πιστευω αξιζει στα 20 ευρωπουλα!Ομως θελω να μου πειτε αν το συγκεκριμενο CdKeyStore ειναι εμπιστο και να προχωρησω στην αγορα! http://www.cdkeys.com/pc/games/pes-2015-day-1-edition-pc-cd-key Απο οτι ειδα χρειαζεται PayPal αλλα εχω οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα!Η μονη ερωτηση ειναι εαν το site ειναι εμπιστο και πως θα μου στειλουν τον κωδικο και σε τι μορφη ενω εαν εχω καποιο θεμα με Ip και τετοια!Εαν δεν ειναι εμπιστο εχω και αυτη την λυση στα ιδια λεφτα μονο που δεν ειναι DayOne edition Παρολα αυτα το site παιρνει paysafe ακομα καλυτερα δλδ! https://www.g2a.com/pro-evolution-soccer-2015-steam-cd-key-global.html# Οι ερωτηση για αυτο ειναι πως θα γινει η συνναλαγη γιατι απο οτι νμζ γινεται με χρηστες και οχι με το site και επισης εαν υπαρχει καποιο θεμα με την ip μιας και η καλυτερη τιμη ειναι απο πολωνια!το g2a shield το εχω βγαλει(δν ξερω εαν χρειαζεται βεβαια)Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα και ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον απαντησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το πήρα από g2a 15 ευρώ τελική χωρίς g2a shield και όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 τι ρυθμισεις κανουμε στο radeonpro για να εξαφανισουμε το input lag? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 <p>Εγώ το πήρα από g2a 15 ευρώ τελική χωρίς g2a shield και όλα οκ.</p> Υπάρχει ακόμα η προσφορά Π λες? Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 αν κανω δωρο σε εναν μικρο αυτο http://www.cdkeys.com/pc/games/pes-2015-day-1-edition-pc-cd-key?mw_aref=8023ef0aa94165947417b567beee956d&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop θα δουλεψει κανονικα το ον λαιν σε ολες τις διοργανωσεις ? ξερει καποιος να μου πει σιγουρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα