liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Όσοι έχετε input lag, ψαχτε το στο pc σας, δεν γίνεται οι μισοί να μην έχουμε και οι άλλοι μισοί να έχετε. Ή κάντε τον κόπο και ανεβάστε ένα βίντεο, να δούμε αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Σε εμένα αποκρίνεται μια χαρά, όσο και το 13 δηλαδή που παίζω 2 χρόνια σερί τωρα, με sweetfx, 1920x1200, full force AA από nvcp κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον μεσω steam παιζεις ονλαιν κανονικα...ΜΟΝΟ που η ονλαιν εμπειρια (1 ματς επαιξα με ελληνα στην τυχη) δεν εχει καμια σχεση με την οφ.....τι πατιναζ ηταν αυτο!!!! επισης ειχε καθυστερηση στις εντολες και στην κινηση.....γενικα το συγκρινα με το φιφα 14 που επαιζα ολο το απογευμα και το βρηκα unplayable (το προ15 δλδ) ....τεσπα θα του δωσω μια ευκαιρια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ε με κλειστό vsync χαλάει πολύ, αν έχεις nvidia παίξε με το nvidia inspector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 παιδια στο offline εχει φτιαξει με καποιες ρυθμισεις . στο online Ομως ειναι πολυ αργο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιατί μωρέ φαγώθηκες να τα πετάξουμε.. Το γράφεις κι άλλου. Δεν έχει διαφορά σε μένα τουλάχιστον και δίνει το κατιτίς στο χρώμα. Input έχω λιγάκι και με χαλάει γιατί μάλλον δίνει advantage στον αντίπαλο στο online αλλά χωρίς vsync δεν τρέχει ομαλά ότι και να δοκιμάσω. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Καλημερα, κοιτα εγω με τα sweetfx ειχα προβλημα στατερινγκ...απο οσα διαβαζα το ειχαν αρκετοι αυτο το θεμα....απο τη στιγμη που τα πεταξα(μονο χρωμα εδιναν μωρε σιγα) +σε συνδυασμο με τους νεους drivers το παιχνιδι οφλαιν αλλαξε θεαματικα προς το καλυτερο απο πλευρας gameplay....στατερ, καθυστερηση, λαγκ αντε γεια! Λοιπον επαιξα ονλαιν και ηταν σαν να επαιζα οφλαιν (κερδισα και 2-0 την μισιτη Σιτι με τη Ρεαλ χε χε).......ή θα ειναι τελεια η συνδεση ή θα κανεις πατιναζ με καθυστερηση στην αποκριση μου φαινεται. Το παιχνιδι ειναι ψιλοαργο (καμια σχεση με τον ανταγωνιστη 14 που ακομα παιζω ονλαιν) αλλα ο ρυθμος του ειναι λογικος για μενα. Ρεαλιστικος. Ακομα για τα γουστα μου βεβαια ειναι ενα τσακ ρομποτικο. Θα παιξω λιγο ακομα και βλεπουμε... υγ πως γινεται να παιζουν ΟΛΟΙ (και οσοι το εχουν αγορασει και οσοι το πηραν απο τον Αι Βασιλη νωριτερα???) μαζι???? Το steam ειναι νομιμο????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Για δώστε καμία πληροφορία... Πως θα κατεβάσω τους νέους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Παίζω το ντέμο του παιχνιδιού και δεν έχει θεατές ενώ ακούγονται κανονικά.Ξέρει κάποιος,κάτι γιαυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Kαποιος που το εχει φουλ σε πισι και παιζει ονλαιν μπορει να μου πει ΑΝ υπαρχει επιλογη για BLIMP καμερα ονλαιν? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παίζω το ντέμο του παιχνιδιού και δεν έχει θεατές ενώ ακούγονται κανονικά.Ξέρει κάποιος,κάτι γιαυτό; Χωρίς τίτλο.gif για τις αδειες κερκιδες δοκιμασε Assuming you have an ATI card, turn off AA in control panel, that should bring back the crowd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) κανενας τροπος για να το παιξουμε free online υπαρχει; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2014 από euxoulhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και να υπήρχε που υπάρχει δεν θα σου απαντήσει κανείς εδώ χύμα βρε ευχουλη που έχεις και1200 πόστ στο insomnia. Φιλικά πάντα! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εδω κανεις δεν θα απαντησει αλλα δεν βλεπω και κανεναν να στελνει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ την πατήσα έτρεξα και τ αγόρασα για το online. Βασικά μου το έκανε δώρο φίλος. Οπότε δεν γνωρίζω Νομίζω θέλει λίγο ψάξιμο Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 οποιος θελει ας με κανει add για κανενα online Luciferman λεγομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2014 από Mau-Maus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα