Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Tip: Δεν ξέρω αν ίσχυε και στο 14, εγώ τώρα το παρατήρησα.</p>

<p>Αν έχετε την αρρώστια να ξεκινάτε master league με μικρές ομάδες για να κατακτήσετε τον κόσμο, διαλέξτε στην ομάδα σας μεγάλο γήπεδο. Πολύ μεγάλο!</p>

<p>Παίζει ρόλο στα έσοδα από τα εισιτήρια, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις είναι μερικά εκ. γιούρια!</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Spoiler: Στον τελικό του τσου λού, έχει είσοδο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κανονικά!</p>

<p>konami ftw! :D</p>

<p> </p>

<p>Και κάτι ακόμα που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον:</p>

<p>Δεν έλεγε ψέμματα ο Ιάπωνας, πράγματι, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν ξέρεις τι να περιμένεις και πρέπει να προσαρμόζεις το σύστημα σε αυτό του αντιπάλου.</p>

<p> </p>

<p>Ρίχνω 4ρα στην Manchester, και βρίσκω πούλμαν σε μικρότερες, φέρνοντας x σε αγώνα με μιάμιση ευκαιρία!</p>

Σωστό αυτό γτ άρχισα ένα Γιουρόπα με την ΑΕΛ(δν ξέρω πως μ ρθε) και ενώ νίκησα την εστεπαλαο από 2 γκρουπ δυναμικότητας έχανα 1-2 απο Τορίνο (3ο) και 0-3 ςπο

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

<p>Tip: Δεν ξέρω αν ίσχυε και στο 14, εγώ τώρα το παρατήρησα.</p>

<p>Αν έχετε την αρρώστια να ξεκινάτε master league με μικρές ομάδες για να κατακτήσετε τον κόσμο, διαλέξτε στην ομάδα σας μεγάλο γήπεδο. Πολύ μεγάλο!</p>

<p>Παίζει ρόλο στα έσοδα από τα εισιτήρια, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις είναι μερικά εκ. γιούρια!</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Spoiler: Στον τελικό του τσου λού, έχει είσοδο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κανονικά!</p>

<p>konami ftw! :D</p>

<p> </p>

<p>Και κάτι ακόμα που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον:</p>

<p>Δεν έλεγε ψέμματα ο Ιάπωνας, πράγματι, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν ξέρεις τι να περιμένεις και πρέπει να προσαρμόζεις το σύστημα σε αυτό του αντιπάλου.</p>

<p> </p>

<p>Ρίχνω 4ρα στην Manchester, και βρίσκω πούλμαν σε μικρότερες, φέρνοντας x σε αγώνα με μιάμιση ευκαιρία!</p>

Σωστό αυτό γτ άρχισα ένα Γιουρόπα με την ΑΕΛ(δν ξέρω πως μ ρθε) και ενώ νίκησα την εστεπαλαο από 2 γκρουπ δυναμικότητας έχανα 1-2 απο Τορίνο (3ο) και 0-3 από σεντ Ετιέν!Και να πω ότι ήταν τυχαίο!μετά 2-0 από σεντ Ετιέν 2-0 από Τορίνο και να νικαω 3-1 την εστεπαλαο

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τυχαίο είναι και εξαρτάται από πολλά.

Λοιπόν έστρωσε επιτέλους το online.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Έχει σίγουρα τα θέματα του αλλά ίσως είναι από τα πιο ωραία Pro που έχουν βγει...

Αρκετά ρεαλιστικές οι κινήσεις των παιχτών, έχει δυσκολέψει λίγο αλλά χαίρομαι να παίζω!!

πια ειναι η ρεαλιστικοτητα ρε παιδια ? οτι για να κανει μια κινηση πρεπει να την κανεις 3 δευτερολεπτα πριν ? οτι για να σουταρει πρεπει να το σκευτει πολυ ?  οτι για να κανει γρηγορη πασα πρεπει να ειναι ο ροναλτο? παρα ειναι τραγικο το παιχνιδι , και το λενε πολλοι ...

ελπιζω απλα με update, να το κανουν λιγο ποιο γρηγορο ... 

και ας ξεκαθαρισουμε κατι , αλλο το δυσκολο , αλλο το πολυ αργο .. 

προσωπικα επεζα online σε παλιοτερα προ και το απολαμβανα .

τωρα ειναι λες και παιζουν ολοι οι αχρηστοι μαζι ..  διοτι οι παιχτες δεν κουνιουνται και ολη την ωρα πρεπει να κανεις πασα πασα πασα και τιποτα αλλο ...

δεν λεω ψεμα να τους περνας ολους , και καλα καναν και το εκοψαν , αλλα οχι και μαχαιρι ..  

δηλαδη για να τριπλαρεις εναν παιχτη πρεπει να το πατησεις να γινει παρα πολυ πριν , 

να μιλησουμε για τις πασες?  πατας το χ για να μαρκαρεις και αν παρεις πχ την μπαλα και εχεις πατησει χ , δεν διορθωνετε οσο και να αλαζεις τον σταυρο , αυτος θα την ριξει οπου ηταν η αρχικη εντολη ... ΤΡΑΓΙΚΟ !!!!

Συγγνώμη τι είναι το input lag γιατί σε μένα η απόκριση είναι όπως στο Pes 6 δηλαδή καλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συγγνώμη τι είναι το input lag γιατί σε μένα η απόκριση είναι όπως στο Pes 6 δηλαδή καλη.

συνήθως οφείλεται στο V-sync  χονδρικά και κάτι πάει λάθος στα frames που βλέπεις και πότε πατάς το κουμπί, υπάρχουν κάποια fixes στο νετ για το prο

χμμμ αρχίζω να καταλάβαίνω τον χαμό στο online.......( παίζει σύντομα να υπάρξουν πολλά ban)

Επεξ/σία από Daredevil

Ευχαριστώ. Θα Googlαρω να βρω απαντήσεις μήπως έχω κι εγώ και δεν το έχω καταλάβει.

Παίζει ρόλο και στο online;

Ευχαριστώ. Θα Googlαρω να βρω απαντήσεις μήπως έχω κι εγώ και δεν το έχω καταλάβει.

Παίζει ρόλο και στο online;

το Input lag θα υπάρχει παντού ή πουθενά

στο onnline  απλώς με ένα Patch παίζουν και οι εκδόσεις του θείου ..... οπότε χαμός στους servers..

• Like 1

Καποιοι ειχαν προβλημα με το ινπουτ λαγκ δλδ με την αποκριση στις πασες,σουτ, κινηση κλπ

Βαλτε τους τελευταιους μπετα ντραιβερς και 16:9 αναλυση και θα εισαστε τζετ!!!

Επισης αν εχετε βαλει sweetfx  πεταξτε τα τωρα!!!!!

Γιατί μωρέ φαγώθηκες να τα πετάξουμε.. Το γράφεις κι άλλου. Δεν έχει διαφορά σε μένα τουλάχιστον και δίνει το κατιτίς στο χρώμα.

Input έχω λιγάκι και με χαλάει γιατί μάλλον δίνει advantage στον αντίπαλο στο online αλλά χωρίς vsync δεν τρέχει ομαλά ότι και να δοκιμάσω.

Γιατί μωρέ φαγώθηκες να τα πετάξουμε.. Το γράφεις κι άλλου. Δεν έχει διαφορά σε μένα τουλάχιστον και δίνει το κατιτίς στο χρώμα.

Input έχω λιγάκι και με χαλάει γιατί μάλλον δίνει advantage στον αντίπαλο στο online αλλά χωρίς vsync δεν τρέχει ομαλά ότι και να δοκιμάσω.

nvidiaInspector δοκίμασε

άκυρο τώρα είδα ότι έχεις amd

το v-sync το εχω απενεργοποιημενο , παρ ολα αυτα η κινηση αργει να γινει ,  οι μπαρες γεμιζουν κανονικα  που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα γραφικων , η αντιληψη τους ομως ειναι για τα πανυγηρια ..

οσο για το online του θειου, ισχυει ...... για δυο μερες ετσι το ειχα και εγω μεχρι να δω οτι οντως ειναι καλο.. βαρεθηκα να πληρωνω ενα pes καθε χρονο για το μουφα online του ..

παντως ακομα εχω φιλους που ειναι με θειο και παιζουν online , συνδεεται κανονικα απο οτι μου εχουν πει και με τους χρηστες που εχουν αγορασει το παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...