AlienTechGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπέρα παίδες.Θέλω βοήθεια.Αγόρασα το pes 2015 για pc.Eπίσης αγόρασα αυτό το πολύ απλό τηλεχειρηστήριο http://www.cosmodata.gr/product/152409/Πως το συνδέω για windows 8..;μου είπαν να κατεβάσω το ds3 tool,αλλά και πάλι δεν παίζει.Πλιζ χελπ μι!! Drivers έβαλες;;Το PES 2015 δεν χρειάζεται DS3 tool.Εγώ ένα Hama του 10ρικου που έχω,λειτουργεί κατευθείαν μέσα από τα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnys77777 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Για δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες..Πώς βάζω drivers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Για δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες..Πώς βάζω drivers; Off-Topic Είχε κάνα δισκάκι μέσα το χειριστήριο;;Αν όχι,δεν χρειάζεται.Απλά πήγαινε στο settings.exe στον φάκελο του Pro,βάλε Direct Input στην καρτέλα χειριστήριο και εκεί επέλεξε το χειριστήριο σου.Αν δεν βγάλεις άκρη άνοιξε νέο θέμα γιατί βγαίνουμε off-topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnys77777 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Πφφφ οκ ανοίγω νέο θέμα,γιατί δεν υπάρχει το settings.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Eβγαλα τα sweetfx και κατεβασα τους beta drivers .....το παιχνιδι μου τρεχει νερακι με high γραφικα και στη μεγαλυτερη αναλυση..... οτι να ναι???? ωστοσο αν και μου αρεσει το γκειμπλει (ειναι το καλυτερο προ που εχω παιξει ΑΝ οχι το μοναδικο προ που μου αρεσει σε γκειμπλει) νομιζω οτι δεν θα προχωρησω στην αγορα του φουλ γκειμ αφου δεν διαβαζω τα καλυτερα για το ονλαιν παρτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 ποσο ακομα ακυρο? ειλικρινα ισως να ειμαι αυστηρος ΑΛΛΑ ηθελα κατι ακομα παραπανω απο αυτο ειδικα μετα το μισο PES14, πχ ενα τελειο online και οχι μονο. ...ομως ξαναλεω-ξαναγραφω, 1η φορα με διασκεδαζει το προ μετα απο παρα πολλα χρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να ανεβάσεις τα χαρακτηριστικά του συστήματος σου; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App windows 7 64bit, i5 cpu 660 @3.33ghz, 4gb ram, GeForce gtx 650 δε πρεπει να φταιει σε τιποτα το pc...ειδα και στο canirunit.com και μια χαρα μου τα βγαλε ολα για το προ με πρασινο. Μου φενεται σα να ειναι χαμηλα τα fps. Οχι οτι κολλαει το παιχνιδι, παιζω κανονικα, αλλα δε "κυλαει" πολυ ομαλα και με ζαλιζει λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Έχεις στάνταρ θέμα με τους drivers της κάρτας. Κατεβάσε τους τελευταίους και λογικά θα στρώσει. Είναι πιο ελαφρύ από το 14 το οποίο το έπαιζες νερό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 δεν εφταιγαν τα drivers τελικα ειναι up to date. Στα settings τις καρτας εϝαλα on αντι για off για triple buffering και εφτιαξε. Διαβασα καπου οτι μπορει να φταιει αυτο και αυτο ηταν. Επαιξα 2 φιλικα και μεχρι στιγμης μ'αρεσει παρα πολυ το παιχνιδι. Το μονο προβλημα, και δε νομιζω να φταιω εγω, ειναι οτι δε βρισκει αντιπαλους να παιξω online. Και σε κατι δωματια που μπηκα για φιλικο μου ελεγε και καλα οτι το δωματιο ειναι full και εχει αρχισει παιχνιδι ενο δεν ηταν. Εκανα δικο μου δωματιο και μπηκε μεσα ενας για να παιξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Το online είναι για κλάματα, δυστυχώς. Πολύ χειρότερο απο το περυσινο, που σε μένα τουλάχιστον, ήταν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 προσπαθησα παλι και παλι αντιπαλο δε βρηκα. Μονο στα δωματια για φιλικο και μετα απο πολλες προσπαθεις επαιξα με εναν αφου δοκιμασα 2-3 πρωτα ενο ειχανε θεση. Οντως χαλια. Δεν υπαρχει επιλογη να παιξω rated με καποιον οπως στο 14 ετσι; Οι μονες επιλογες για onlinε ειναι φιλικο, κυπελλο η αυτο με τη βαθμολογια που ειναι 10 αγωνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εντάξει μετά το update έστρωσε το online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 <p>προσπαθησα παλι και παλι αντιπαλο δε βρηκα. Μονο στα δωματια για φιλικο και μετα απο πολλες προσπαθεις επαιξα με εναν αφου δοκιμασα 2-3 πρωτα ενο ειχανε θεση. Οντως χαλια.</p> <p> </p> <p>Δεν υπαρχει επιλογη να παιξω rated με καποιον οπως στο 14 ετσι; Οι μονες επιλογες για onlinε ειναι φιλικο, κυπελλο η αυτο με τη βαθμολογια που ειναι 10 αγωνες;</p> Δέκα αγώνες μετά πας άλλη season αλλά η βαθμολογία κανονικά μετράει όπως το 14. Μια χαρά είναι αυτό. Παίδες είχαμε update σήμερα? Λείπω όλη μέρα-.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Tip: Δεν ξέρω αν ίσχυε και στο 14, εγώ τώρα το παρατήρησα. Αν έχετε την αρρώστια να ξεκινάτε master league με μικρές ομάδες για να κατακτήσετε τον κόσμο, διαλέξτε στην ομάδα σας μεγάλο γήπεδο. Πολύ μεγάλο! Παίζει ρόλο στα έσοδα από τα εισιτήρια, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις είναι μερικά εκ. γιούρια! Spoiler: Στον τελικό του τσου λού, έχει είσοδο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κανονικά! konami ftw! Και κάτι ακόμα που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον: Δεν έλεγε ψέμματα ο Ιάπωνας, πράγματι, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν ξέρεις τι να περιμένεις και πρέπει να προσαρμόζεις το σύστημα σε αυτό του αντιπάλου. Ρίχνω 4ρα στην Manchester, και βρίσκω πούλμαν σε μικρότερες, φέρνοντας x σε αγώνα με μιάμιση ευκαιρία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 δεινει πολλα οφσαιντ που δεν ειναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα