Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωπω... πόοοσο χάλια είναι το online????

καμία σχέση με το 14....

δεν μπορώ να συνδεθώ (κι άλλοι πολλοί μαζί μου) εδώ και ώρες

Κάτι άλλο,οι τερματοφύλακες δεν βγαίνουν ποτέ;;Μέχρι στιγμής ακόμα και σε τετ α τετ,δεν το κουνάνε από το τέρμα τους...

Κανονικά βγαίνουν σε μένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πωπω... πόοοσο χάλια είναι το online????

καμία σχέση με το 14....

δεν μπορώ να συνδεθώ (κι άλλοι πολλοί μαζί μου) εδώ και ώρες

Κανονικά βγαίνουν σε μένα.

Μήπως φταίει το ότι είναι από τον θείο;;Τέσπα...για το online όντως είναι χάλια μέχρι στιγμής απ'ότι διαβάζω και από άλλος κατόχους...

Μόλις το αγόρασα σήμερα κανονικά. Το είδε το steam όλα κομπλέ, αλλά με πετάει συνέχεια έξω απο το online μόλις βρίσκω αντίπαλο.

Για τους goalkeeper μέχρι χτες το είχα από θείο και βγαίνανε κανονικα.

Πραγματικά απαράδεκτο.

Βασικά είναι νωρίς ακόμη αλλά αρχίζει να εδραιώνεται μέσα μου η ιδέα ότι είναι το καλύτερο προ που έχω πιάσει στα χέρια μου ποτε...

και δεν είμαι και μικρός...

• Like 2

<p>Πραγματικά απαράδεκτο.</p>

<p> </p>

<p>Βασικά είναι νωρίς ακόμη αλλά αρχίζει να εδραιώνεται μέσα μου η ιδέα ότι είναι το καλύτερο προ που έχω πιάσει στα χέρια μου ποτε...</p>

<p>* SPOILER *</p>

Know that feel παίζω προ από το 2006 στο λάπτοπ του θείου μου και έχω όλα τα προ από το 2008 αγορασμένα (από μικρός)και μάλλον είναι το πιο καλό μετά από το 2012 γτ 2013 2014 δν με συγκίνησαν

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Εβαλα το Sweetfx, διορθωσε τα χρωματα αλλα σαν να κολλουσε το παιχνιδι μερικες φορες... Μολις το εβγαλα επανηλθε κανονικα!

Έχει αναφερθεί και απο άλλους αυτό, μάλλον έχει να κάνει σε τι μηχάνημα τρέχει το παιχνίδι.

Πάντως στο σύστημα της υπογραφής που μόνο high end ΔΕΝ το λες, τρέχει νεράκι.

παιδια σα να μου φενετε οτι κανει λιγο lag το παιχνιδι. Το pc μου και η καρτα γραφικων τα καλυπτει ολα τα requirements και με το παραπανω. Τι κανω;

παιδια σα να μου φενετε οτι κανει λιγο lag το παιχνιδι. Το pc μου και η καρτα γραφικων τα καλυπτει ολα τα requirements και με το παραπανω. Τι κανω;

βαψτο μπλε και πετα το 

<p>παιδια σα να μου φενετε οτι κανει λιγο lag το παιχνιδι. Το pc μου και η καρτα γραφικων τα καλυπτει ολα τα requirements και με το παραπανω. Τι κανω;</p>

Μπορείς να ανεβάσεις τα χαρακτηριστικά του συστήματος σου;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Πραγματικά απαράδεκτο.

Βασικά είναι νωρίς ακόμη αλλά αρχίζει να εδραιώνεται μέσα μου η ιδέα ότι είναι το καλύτερο προ που έχω πιάσει στα χέρια μου ποτε...

και δεν είμαι και μικρός...

Ναι ετσι ειναι, τουλαχιστον κι εγω ειμαι της ιδιας αποψης....ΑΛΛΑ το παιχνιδι ειναι κακογραμμενο για τα πισι...καποιοι εχουν λαγκ, αλλοι στατερ, αλλοι ινπουτ λαγκ(οχι καλη αποκριση).....δλδλ με λιγα λογια η ΚΟΝΑΜΙ χρειαζεται επιτελους να φαει ενα τρελο ακυρο ωστε να το δει αλλιως το εργο.

Ναι ετσι ειναι, τουλαχιστον κι εγω ειμαι της ιδιας αποψης....ΑΛΛΑ το παιχνιδι ειναι κακογραμμενο για τα πισι...καποιοι εχουν λαγκ, αλλοι στατερ, αλλοι ινπουτ λαγκ(οχι καλη αποκριση).....δλδλ με λιγα λογια η ΚΟΝΑΜΙ χρειαζεται επιτελους να φαει ενα τρελο ακυρο ωστε να το δει αλλιως το εργο.

ποσο ακομα ακυρο?

Kαλησπέρα παίδες.Θέλω βοήθεια.Αγόρασα το pes 2015 για pc.Eπίσης αγόρασα αυτό το πολύ απλό  τηλεχειρηστήριο http://www.cosmodata.gr/product/152409/Πως το συνδέω για windows 8..;μου είπαν να κατεβάσω το ds3 tool,αλλά και πάλι δεν παίζει.Πλιζ χελπ μι!! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...