Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν διαφωνω αλλα γινεται απο καποιους παιχτες στην πραγματικοτητα....βλεπε Μαραντονα, Μεσσι και καποιους αλλους οχι τοσο φιρμες....ελαχιστες φορες αλλα γινεται!

Ωστόσο στο 13 μπορούσες να τους περάσεις και με τον αμυντικό. Σίγουρα κανένα ποδοσφαιράκι δεν αγγίζει την πραγματικότητα γιατί το ποδόσφαιρο είναι πολυδιάστατο άθλημα και δεν είναι πολύ εύκολο να το αποδόσεις στο 100% σε ένα παιχνίδι ή καλύτερα δεν γίνεται αν η εταιρεία θέλει κάθε χρόνο να βγάζει κάτι καινούριο.

Επίσης είναι αρχή ακόμα για το 2015 και αργότερα όταν θα μάθουμε το gameplay μπορεί να μας είναι εύκολο με παίχτες όπως Μεσσι να περνάμε την άμυνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεί, αλλά ακόμη και για τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας, δεν ήταν κάθε μέρα πασχαλιά..

Πολύ απλά 1 στα 200 παιχνίδια κάποιος κορυφαίος περνάει όλη την ομάδα.

Άρα πρέπει να είναι σπάνιο.

ακριβως οπως το λες μια στο τοσο! αλλα ποτε μπορει να συμβαινει κατι τετοιο αφου οντως αναφερομαστε σε ενα παιχνιδι?

σπανιο=πχ αν ο αλλος παιζει και εχει πατημενο το sprint ενω εσυ κανεις οικονομια και τυχαινει να παιζεις με Barcelona (θα μπορουσες να παιζεις και με αλλη ομαδα πχ ρεαλ, αρσεναλ, ομαδα τεσπα που εχει παιχτες με τατυτητα και ντριμπλα) οταν φτασει στο 70 και σερνεται ο αντιπαλος ΤΟΤΕ αυτο το σπανιο ξαφνικα μπορει να κανει την εμφανιση του... :-)

Ωστόσο στο 13 μπορούσες να τους περάσεις και με τον αμυντικό. Σίγουρα κανένα ποδοσφαιράκι δεν αγγίζει την πραγματικότητα γιατί το ποδόσφαιρο είναι πολυδιάστατο άθλημα και δεν είναι πολύ εύκολο να το αποδόσεις στο 100% σε ένα παιχνίδι ή καλύτερα δεν γίνεται αν η εταιρεία θέλει κάθε χρόνο να βγάζει κάτι καινούριο.

Επίσης είναι αρχή ακόμα για το 2015 και αργότερα όταν θα μάθουμε το gameplay μπορεί να μας είναι εύκολο με παίχτες όπως Μεσσι να περνάμε την άμυνα

το 13 ποτε μου δεν το πηγα..πολυ ξυλινο.

Ετσι ειναι καθε χρονο κατι προσθετουν και χαλανε ταυτοχρονα.

Στο 15 νομιζω οτι μπορεις να περασεις τον αντιπαλο χωρις απαραιτητα να κανεις καποιο σκιλ.

Παντως στο πραγματικο ποδοσφαιρο εχεις να περασεις πχ 4 διαφορετικους αντιπαλους....ΕΔΩ τους αντιπαλους παιχτες τους χειριζεται το ιδιο ατομο ΟΠΟΤΕ αν ξερει αμυνα θα σε κοψει..αν ειναι κατσικι ΟΚ θα περασεις και γι αυτο το ΣΠΑΝΙΟ ειναι δυσκολο να αποδωθει οπως συμβαινει στην πραγματικοτητα πιστευω.

Eπειδη μολις εκανα εγκατασταση το Pro 2015 εχουμε κανενα καλο patch που να βελτιωνει καποια πραγματα? Το sweet fx που διαβασα πιο πανω τι κανει?

Στρώνει λιγάκι τα χρώματα.

Ρίξε μια ματιά 2-3 σελίδες πίσω θα το βρείς.

Επίσης πολύ κομπλε για day one το qpes patch,

σηματα ονοματα κομπλε και φανέλες για Αγγλία.

Google it.

Στρώνει λιγάκι τα χρώματα.

Ρίξε μια ματιά 2-3 σελίδες πίσω θα το βρείς.

Επίσης πολύ κομπλε για day one το qpes patch,

σηματα ονοματα κομπλε και φανέλες για Αγγλία.

Google it.

ναι τα χρωματα μου φαινονται λιγο πεθαμενα

Τι θέμα με το ενοχλητικό lagάρισμα των παιχτών όταν πας να δώσεις πάσα είναι standard feature ή είναι η ιδέα μου; Έκανα skip το PES2014, οπότε η σύγκριση γίνεται με το 2013.

Είδα τα σχόλια πιο πίσω αλλά δεν κατάλαβα αν το παρατηρούν όλοι ή απλά μπορεί να τύχει για κάποιον λόγο.

Γιατι δεν με αφηνει στο laptop να ανεβασω στη χαμηλη ποιοτητα την αναλυση πανω απο 1270Χ720; Στην μετρια ποιοτητα με αφηνει να παιξω στη native (1368Χ768).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν με αφηνει στο laptop να ανεβασω στη χαμηλη ποιοτητα την αναλυση πανω απο 1270Χ720; Στην μετρια ποιοτητα με αφηνει να παιξω στη native (1368Χ768).

Μάλλον δεν επαρκεί η VRAM...ίσως.Λοιπόν το δοκίμασα και εγώ σήμερα (από τον θείο προς το παρόν),

Καταρχάς δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με πέρσι.Η απόκριση ήταν πολύ καλά και ήταν κάτι παραπάνω από playable!Το Become A Legend φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο από παλιά (PES 13 πχ).Έπαιξα 3 ματσάκια μέχρι στιγμής,Barcelona-Arsenal σε Superstar και τον ήπια κανονικότατα (1-4,0-3,2-4)...Γενικά μου αρέσει πολύ και φυσικά θα το αγοράσω!Αυτά προς το παρόν και από εμένα...

Επεξ/σία από AlienTechGR

Τι θέμα με το ενοχλητικό lagάρισμα των παιχτών όταν πας να δώσεις πάσα είναι standard feature ή είναι η ιδέα μου; Έκανα skip το PES2014, οπότε η σύγκριση γίνεται με το 2013.

Είδα τα σχόλια πιο πίσω αλλά δεν κατάλαβα αν το παρατηρούν όλοι ή απλά μπορεί να τύχει για κάποιον λόγο.

Εμένα δεν μου φαίνεται πως λαγκάρει. Κι εγώ σε απ'ευθείας μετάβαση από το 2013 είμαι.

Δοκίμασε να κάνεις disable το v-sync, και βάλε με κάποιο προγραμματάκι frame limiter στα 60fps για να μην έχεις shuttering να δεις αν θα αλλάξει κάτι.

Πολλοί λένε πως είδαν τεράστια διαφορά.

• Like 1

Η αναλυση πρεπει να ειναι 16:9 ....νομιζω ομως οτι καπου βγηκε μια λυση ωστε να τρεχει και σε αλλες αναλυσεις.

Με ραντεον προ αλλα και για τις nvidia καρτες βγηκαν ρυθμισεις που εξαφανιζουν λαγκ, στατερ, αποκριση(ινπουτ λαγκ) 

Επισης αυτο με τα γραφικα ομως το ειπαμε (sweetfx)

Κάτι άλλο,οι τερματοφύλακες δεν βγαίνουν ποτέ;;Μέχρι στιγμής ακόμα και σε τετ α τετ,δεν το κουνάνε από το τέρμα τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...