pontikodaimonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα..το κατεβασα για PC αλλα εχω 2 θεματακια,...1) δεν μπορω να ανοιξω full screen2) δεν μπορω να παιξω με το χειρηστηριο..(speed link) δεν μου εμφανιζει καπου να το επιλεξω...παρα μονο με το πληκτρολογιο τα οποια τα εμφανιζει ως πληκτρα απο χειρηστηριο xbox..καποιος που μπορει να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναφερομαι στην PC version. Eπαιξα μερικα ματσακια....νταξ το παιχνιδι εχει ακομα κατι που με ενοχλει στο gameplay. ΟΚ μπορει η αποκριση στην πασα πλεον να αποκατασταθηκε ΑΛΛΑ νομιζω οτι τα εκαναν μανταρα με την αδρανεια και την αισθηση του παιχτη που χειριζεσαι καθε φορα, με ή χωρις τη μπαλα. Επισης το ιδιο συμβαινει με το ξεκινα-σταματα του παιχτη. Τελικα ισως ο ρεαλισμος (σιμ) που θελουν να δωσουν στο παιχνιδι προσωπικα εμενα μου μεταδιδει ενα unplayble feeling. Τα σουτ επισης υπερβολικα δυνατα. Σιγουρα αποτελει ενα εξελιγμενο προ ωστοσο η εξελιξη αυτη γινεται με ρυθμους χελωνας και εχει βασικα πλεον προβληματα στο gameplay. Moυ αρεσει ο ρυθμος και η ποδοσφαιριλα που βγαζει ΑΛΛΑ ευχαριστω δεν θα παρω. Tελικα ηθελε τα sweetfx,radeon pro κλπ για να ερθει να στρωσει...Ισως τελικα φετος εχουμε 2 ποδοσφαιρακια οντως αξιοπρεπη και η επιλογη για μια αγορα ειναι δυσκολη... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από Karellen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα..το κατεβασα για PC αλλα εχω 2 θεματακια,... 1) δεν μπορω να ανοιξω full screen 2) δεν μπορω να παιξω με το χειρηστηριο..(speed link) δεν μου εμφανιζει καπου να το επιλεξω...παρα μονο με το πληκτρολογιο τα οποια τα εμφανιζει ως πληκτρα απο χειρηστηριο xbox.. καποιος που μπορει να βοηθησει? πήγαινε στον φάκελο του παιχνιδιού και τρέξε τo settings.exe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πριν απο λιγο επαιξα με πληκτρολογιο, δεν ξερω αλλα το gaming με πληκτρολογιο (sidewinder Microsoft) μου ταιριαζει περισσοτερο απο το gamepad στο προ, σε αντιθεση με το φιφα οπου εκει μπορω μονο με το gamepad 360.Οι σκανδαλες LT RT στα σεττινγκς στο keyboard πατιουνται κανονικα ταυτοχρονα σε αντιθεση με το gamepad οπου παιρνει μονο τη μια εντολη. Τελικα το νεο προ μαλλον θελει τροπο. ΔΕΝ πρεπει να τρεχεις συνεχεια με το RB πατημενο...μαλλον ξεσυνηθισα με το FIFA. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από Karellen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 nofx (όχι οι punks) sweetfx Τα screenshots είναι δικά μου, στο ίδιο γήπεδο με τις ίδιες συνθήκες καιρού κλπ. Εννοείται πως του έχω κάνει force και από το panel της nvidia ότι μπορεί και δε μπορεί να μπει σε AA κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 εδώ presets για το sweetfx μαζί με screenshots για το καθένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 nofx (όχι οι punks) PES2015 2014-11-17 12-06-58-97.jpg sweetfx PES2015 2014-11-17 12-10-19-80.jpg Τα screenshots είναι δικά μου, στο ίδιο γήπεδο με τις ίδιες συνθήκες καιρού κλπ. Εννοείται πως του έχω κάνει force και από το panel της nvidia ότι μπορεί και δε μπορεί να μπει σε AA κλπ. Ναι όντως αυτές είναι οι διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αναθεωρω οσο παιζω....μαλιστα μπηκα κι εγω στο τρυπακι με ραντεον προ, εφε κλπ κλπ και ειδα καποια διαφορα και στο gameplay και στα χρωματα γιατι νομιζω μονο αυτο συμβαινει, τονιζονται υπερβολικα τα χρωματα (που αρχικα ειναι ΟΛΑ ατονα). Το παιχνιδι ειναι αρκετα ρεαλιστικο και πορωτικο. Το R2 ειναι πολυ σημαντικο σε αμυνα και επιθεση (ουσιαστικα το εχω γκαζωμενο χε χε χε) ενω το σπριντ πρεπει να το πατας λιγοτερο αλλιως οι παιχτες κοκκινιζουν-τα φτυνουν πολυ νωρις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ερώτηση να κάνω.Ξέρεις κανείς πως γίνεται κάθε φορά που ανοίγω το Pro να μην προσπαθεί να συνδεθεί στο Ιντερνετ? Γιατί με καθυστερεί και δεν θέλω.Δοκίμασε Firewall αλλα τίποτα. Καμιά ιδέα να μην προσπαθεί καθόλου από την αρχή και να μπαίνει στα μπαμ στο αρχικό μενού!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όσα καιρό παίζω προ η πρώτη εντύπωση (για μένα τουλάχιστον) είναι αυτή που τελικά είναι σωστή. Πέρυσι έπαιξα πόσα παιχνίδια μήπως και τελικά παίζετε αλλά τίποτα. Το 2015 από το πρώτο match έδειχνε ότι έχει μέλλον. Προσπαθούν να το κάνουν πιο πραγματικό και για αυτό η διαφορετική αίσθηση. Πέρυσι το ίδιο έκαναν αλλά είχαν αφήσει πολλές ατέλειες με αποτέλεσμα έναν πολύ κακό pro. Επίσης όποιος έπαιζε τόσο καιρό με το R1 συνεχώς πατημένο ή πέρναγε όλη την άμυνα με έναν παίχτη και θεωρεί λάθος του gameplay ότι δεν μπορεί να το κάνει απλά θέλει να παίζει arcade football. Το ότι μπορούσαν να γίνουν δεν σημαίνει ότι σωστά γινόντουσαν. Είναι σαν να λέμε γιατί η μπάλα δεν περνάει μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα και την αποκρούσει. Φαίνεται ότι το pro προσπαθεί να γίνει simulation (ασχέτως αν θέλει καιρό ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για όποιους έχουν θέμα με το lettering γιατί η Κοναμι "ξέχασε" τις άλλες αναλύσεις εκτός απο 16:9, βρήκα και το δούλεψα ώς εξής: στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σας αλλάξτε το GPU scaling σε scale image to full panel πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του pro και διαλέξτε μια διαφορέτική ανάλυση απο τη native του μονιτορ σας. Δεν είναι λύση, αλλά το μόνο που κατάφερα, έστω προσωρινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όσα καιρό παίζω προ η πρώτη εντύπωση (για μένα τουλάχιστον) είναι αυτή που τελικά είναι σωστή. Πέρυσι έπαιξα πόσα παιχνίδια μήπως και τελικά παίζετε αλλά τίποτα. Το 2015 από το πρώτο match έδειχνε ότι έχει μέλλον. Προσπαθούν να το κάνουν πιο πραγματικό και για αυτό η διαφορετική αίσθηση. Πέρυσι το ίδιο έκαναν αλλά είχαν αφήσει πολλές ατέλειες με αποτέλεσμα έναν πολύ κακό pro. Επίσης όποιος έπαιζε τόσο καιρό με το R1 συνεχώς πατημένο ή πέρναγε όλη την άμυνα με έναν παίχτη και θεωρεί λάθος του gameplay ότι δεν μπορεί να το κάνει απλά θέλει να παίζει arcade football. Το ότι μπορούσαν να γίνουν δεν σημαίνει ότι σωστά γινόντουσαν. Είναι σαν να λέμε γιατί η μπάλα δεν περνάει μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα και την αποκρούσει. Φαίνεται ότι το pro προσπαθεί να γίνει simulation (ασχέτως αν θέλει καιρό ακόμα). δεν διαφωνω αλλα γινεται απο καποιους παιχτες στην πραγματικοτητα....βλεπε Μαραντονα, Μεσσι και καποιους αλλους οχι τοσο φιρμες....ελαχιστες φορες αλλα γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Επαιξα λιγακι offline και μου φανηκε καλυτερο απο 2014 Στιο online δεν ξερω τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 κι ένα screenshot από εμένα με ΑΑ και ΑF + sweetfx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τσεκάρετε το qpes patch για το pes 2015. Λειτουργεί άψογα και έχει εκτός απο σήματα και ονόματα και σωστές φανέλες στη Premier League http://www.qpes.org/pes-2015/qpes-2015-beta/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα