Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

είμαι στο τσακ να το αγοράσω, ειδικά αφού το βρίσκουμε καινούριο κάτω από 20 ευρώ. Για να σιγουρευτώ κατέβασα 2 εκδόσεις από θείο και παίζω με λιγα frames!! τι παίζει??? κατεβάζω και το demo απο steam τώρα να δω...

ΠΟυ το βρήκες 20 ευρώ??? κανονικό Cd  ή απλά Key.??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού επιτέλους το απέκτησα και έπαιξα αρκετά παιχνιδάκια, μπορώ να πω με σιγουριά, φέτος έχουμε ποδοσφαιράκι.

Καμία σχέση με το περσινό σίχαμα, οι παίχτες υπακούν και παίζεις ποδόσφαιρο, έστω και αν στις μικρές ομάδες ζορίζει το πράγμα.

Sweetfx, όσοι βάλατε και δεν είδατε διαφορά, το κάνατε σωστά;

Επειδή εγώ είδα άλλο παιχνίδι!!

Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες εντυπώσεις, πάω να ξεκινήσω ML!

• Like 2

Παιδια εχουμε κανα link απ' το sweetfx? 

Κατεβασα κατι το οποιο εκανε πατατια μεσα στους φακελους

του παιχνιδιου και αναγκαστικα το εκανα uni και μετα install ξανα.

edit: το βρηκα απο zippyshare λιγο πιο πισω ;-P

edit2: ξανα μανα.. επειτα απ' την εισαγωγη των sweetfx αρχειων δεν ξεκινα καν το παιχνιδι. παιζει να εχω κατεβασει καποια εκδοση που να μην υποστηριζεται απ' το patchaκι και να δημιουργειται το θεματακι αυτο?

Παιδια εχουμε κανα link απ' το sweetfx? 

Κατεβασα κατι το οποιο εκανε πατατια μεσα στους φακελους

του παιχνιδιου και αναγκαστικα το εκανα uni και μετα install ξανα.

edit: το βρηκα απο zippyshare λιγο πιο πισω ;-P

edit2: ξανα μανα.. επειτα απ' την εισαγωγη των sweetfx αρχειων δεν ξεκινα καν το παιχνιδι. παιζει να εχω κατεβασει καποια εκδοση που να μην υποστηριζεται απ' το patchaκι και να δημιουργειται το θεματακι αυτο?

Το κανε και σε μενα εκανα αποσυνδεση απο τα windows ξαναμπηκα το ετρεξα ως διαχειριστης και επαιξε κανονικα

Αφού επιτέλους το απέκτησα και έπαιξα αρκετά παιχνιδάκια, μπορώ να πω με σιγουριά, φέτος έχουμε ποδοσφαιράκι.

Καμία σχέση με το περσινό σίχαμα, οι παίχτες υπακούν και παίζεις ποδόσφαιρο, έστω και αν στις μικρές ομάδες ζορίζει το πράγμα.

ε τι εννοείς άλλο παιχνίδι? άλλαξαν οι πιξελιασμένοι οπαδοί, μπήκαν είσοδοι/επόπτες/αλλαγές/χορτάρι έξω από την γραμμή του κόρνερ ή μήπως έφτιαξαν οι σκιές? το παιχνίδι σαν gameplay/ΑΙ είναι super και πολύ μπροστά από το φίφα , αλλά αν πλήρωνα 40ε αντί 22 ακόμα θα φώναζα γιατί τα παραπάνω υπάρχουν στις κονσόλες άρα είναι κουτσούρεμα λόγο χρόνου και κοροϊδία.

α έχετε κι εσείς κάτι ανύπαρκτα offsides?

• Like 1

παιδια πως περναμε φανελες και εμβληματα για τις ομαδες...?Βρηκα αυτο..!!http://www.pes-patch.com/2014/11/evonesia-patch-2015-version-0-1.htmlοποιος γνωριζει θα ηθελα να με βοηθησει!

Ειναι λιγο μπλε το μενου..!! :-D  αλλα ναι καμια σχεση πολυ πιο ζωηρα και ζωντανα χρωματα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είδα καμία, μα καμία διαφορά.

Παίζει κανονικά δίχως κανένα θέμα απλά είτε το έχω είτε όχι το ένα και το αυτό.

update: δεν παίζει σε 64bit οπότε δοκίμασα αυτό http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4581604&postcount=528

αλλά και πάλι δεν υπάρχει κάποια διαφορά.

τεσπα τι να πω, καλά θα ήταν να μας πει όποιος το έβαλε αν του έβγαλε error αφού έκανε το πρώτο copy paste και πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ειδάλλως δεν ξέρω τι να πω, οι μισοί δεν μπορούν να το βάλουν οι άλλοι μισοί λένε πόσο φοβερά γραφικα τους εφτιαξε...

update 2: Έπαιξε τελικά. Πρέπει να αφήσεις τα error να χτυπήσουν κανονικά. Όντως τονίζει ένα κλικ τα χρώματα προς το καλύτερο. Δεν είναι κάτι σημαντικό πάντως.

Επεξ/σία από Federacion

παιδια πως περναμε φανελες και εμβληματα για τις ομαδες...?Βρηκα αυτο..!!http://www.pes-patch.com/2014/11/evonesia-patch-2015-version-0-1.htmlοποιος γνωριζει θα ηθελα να με βοηθησει!

Ειναι λιγο μπλε το μενου..!! :-D  αλλα ναι καμια σχεση πολυ πιο ζωηρα και ζωντανα χρωματα!!

Καποιος καποια βοηθεια??

Γιατί πάλι; στο 14 ρολόι πήγαινε.

Σοβαρά το λες ή για πλάκα?

Που για να στριψεις έκανες ταμα και να δώσεις πάσα έπρεπε να το πατήσεις κάνα 2 λεπτά πριν ή που κάποιοι παίκτες πήγαιναν με μοτοσυκλέτα και άλλοι με χελώνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...