Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, υπάρχει ελληνικός σχολιασμός φέτος ή όχι??? Αν ναι, ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ μαζί με το ελληνικό μενού?? Γιατί έχω την αγγλική έκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκίμασε κανένας το sweetfx mod που έβαλα παραπάνω;

Δεν φτιάχνεται καθόλου η κατάσταση;

το έβαλα εγώ, δεν αλλάζει κάτι σημαντικό ίσως λίγο καλύτερες υφές.

Τι σύστημα έχεις; (και τι οθόνη);

Έχει βγει ένα mod με sweetfx, δοκίμασέ το.

http://www77.zippyshare.com/v/51202798/file.html

Επίσης, πρώτο πατσάκι για εμβλήματα, ονόματα κλπ.

http://www.pes-patch.com/2014/11/pes-2015-patch-tuga-vicio-v0-1.html

Η μπάρα μπορεί να δείχνει, το θέμα είναι πότε εκτελεί ο παίχτης.

Εξαρτάται και πώς έχει συνηθίσει να παίζει ο καθένας βέβαια, 2014 μπορούσες να το ανεχτείς π.χ;

Στο wehellas το ονομάζουν pes 14,5 πάντως. :P

Οσο αναφορα το πατσακι με τα εμβληματα το περναω στο φακελο εγκαταστασης δημιουργοντας εναν καινουριο με ονομσια pro evolution 2015?

Καλά περιττό να πω ότι το PES 13 είναι καλύτερο, κρίμα γιατί και το PES 14 ήταν fail.Και το FIFA πάλι δεν λέει πολλά, οπότε αναμονή για το 2016 ελπίζοντας σε ένα καλό ποδοσφαιράκι.

είμαι στο τσακ να το αγοράσω, ειδικά αφού το βρίσκουμε καινούριο κάτω από 20 ευρώ. Για να σιγουρευτώ κατέβασα 2 εκδόσεις από θείο και παίζω με λιγα frames!! τι παίζει??? κατεβάζω και το demo απο steam τώρα να δω...

Το pes2014 όσες φορές και να προσπάθησα μετά από τόσα update και πάλι απογοήτευση.

Το pes2015 από την άλλη από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι μπορείς να παίξεις αλλά θέλει εξοικείωση με το gameplay.

το pes2013 είχε στο gameplay συνέχεια από τα προηγούμενα οπότε μπορούσες πιο εύκολα να το συνηθίσεις ενώ τώρα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και προσπαθούν να το πάνε σε πιο αληθινή κίνηση παιχτών και όχι παίρνω έναν παίχτη και τους περνάω όλους. Φαντάζομαι και σε αυτό θα γίνεται αλλά με μεγαλύτερη δυσκολία.

Ισχύει πως αν δώσεις πάσα και δεν πατήσεις το τι θες να κάνεις πριν η μπάλα φτάσει στον παίχτη έχει μία μικρή καθυστέρηση αλλά πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα του πιο κοντά στην πραγματικότητα δλδ σου έρχεται η μπάλα αν δεν κάνεις πάσα αμέσως και την κοντρολλάρεις μετά θες λίγο χρόνο για να κάνεις πάσα ακόμα και πραγματικός ποδοσφαιριστής αν είσαι έτσι λειτουργεί.

Ωστόσο καλύτερη άποψη θα έχω με τον καιρό.

• Like 1

είμαι στο τσακ να το αγοράσω, ειδικά αφού το βρίσκουμε καινούριο κάτω από 20 ευρώ. Για να σιγουρευτώ κατέβασα 2 εκδόσεις από θείο και παίζω με λιγα frames!! τι παίζει??? κατεβάζω και το demo απο steam τώρα να δω...

το λοιπόν, μου το κάνει και στο επίσημο demo... αυτή τη στιγμή κάνω Uninstall vga drivers και κατεβάζω τους τελευταίους...

PC

AMD Phainom II-x4 955

Ge_force 660

12GB ram

νομιιιιιιιιζω πως δεν έχει θέμα το hardware...

ξέρει κανείς τπτ;

Έβαλες fraps για να τα τσεκάρεις;

Επειδή διάβασα και κάπου αλλού πως το framerate είναι κολλημένο στα 60fps, και εξακολουθούν κάποιοι να παρατηρούν κολλήματα.

* SPOILER *

το λοιπόν, μου το κάνει και στο επίσημο demo... αυτή τη στιγμή κάνω Uninstall vga drivers και κατεβάζω τους τελευταίους...

PC

AMD Phainom II-x4 955

Ge_force 660

12GB ram

νομιιιιιιιιζω πως δεν έχει θέμα το hardware...

ξέρει κανείς τπτ;

Που βρήκες το demo??Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...