Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2015 [PC]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το lag στις πάσες δεν το παρατήρησες ή θεωρείται φυσιολογικό εδώ και μερικά χρόνια για το PES;

Αμαν και εσυ πως κανεις ετσι; Πατα 2 sec πριν φτασει η μπαλα στον παικτη και θα εισαι μια χαρα, αλλωστε pinball κοντεψε να γινει περισυ παρα ποδοσφαιρακι.. λολ

Για να λεμε του στραβου το δικιο ειναι αρκετα βελτιωμενο, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μπορουσε να γινει χειροτερο απο το περισυνο.. Το βαρελι επιασε πατο με το 2014, μονο ανοδικη μπορει να ηταν η πορεια..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 608
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο το περσινο ειναι αρκετα καλυτερο. Αλλα εχει ακομα πολλα ενοχλητικα (για να μην πω εκνευριστικα) πραματα. Οι αμυντικοι μαρκαρουν σα σιγγαμενοι, ο messi στριβει σαν τον Τιτανικο. Γενικα το να κανεις ντριπλες και να περασεις παιχτη ειναι αρκετα δυσκολο, καθως η κινηση των παιχτων ειναι πολυ "βαρια", ή κοινως δεν στριβουν

Εμενα παροτι παιζει καρφωμενο στα 60fps βλεπω να εχει καποια σπασιματα...Επισης μου φαινεται να εχει χειροτερα γραφικα απο το 14...

οχι την "ακούει" σχεδόν άμεσα την εντολή και την πάσα την "ακούει" με την μία το βλέπεις από την μπάρα της δύναμης. Οι αμυντικοί επειδή έχω και το φιφα 15 κι έχω και κοντά στα 100 games online, είναι πάρα πολύ ανώτεροι σε αντίδραση όπως και οι τερματοφύλακες. Οι παίχτες στρίβουν αν δεν έχεις κολλημένο το δάχτυλο σου στο RB, Από θέμα gameplay στα semi/asisted είναι ανώτερο του φιφα δεν ξέρω για manual κλπ δεν παίζω έτσι, το φιφα δυστυχώς online σε αυτά τα settings γίνετε ping pong ενώ τα στόπερ σου δεν υπάρχουν....

Εμενα παροτι παιζει καρφωμενο στα 60fps βλεπω να εχει καποια σπασιματα...Επισης μου φαινεται να εχει χειροτερα γραφικα απο το 14...

εμένα δεν έχει σπασίματα αλλά ναι σε θέματα γηπέδου και τριγύρω νομίζω είναι χειρότερα (αν και δεν έπαιξα πάνω απο 10 παιχνίδια στο 14)

Τι σύστημα έχεις; (και τι οθόνη);

Έχει βγει ένα mod με sweetfx, δοκίμασέ το.

http://www77.zippyshare.com/v/51202798/file.html

Επίσης, πρώτο πατσάκι για εμβλήματα, ονόματα κλπ.

http://www.pes-patch.com/2014/11/pes-2015-patch-tuga-vicio-v0-1.html

οχι την "ακούει" σχεδόν άμεσα την εντολή και την πάσα την "ακούει" με την μία το βλέπεις από την μπάρα της δύναμης. Οι αμυντικοί επειδή έχω και το φιφα 15 κι έχω και κοντά στα 100 games online, είναι πάρα πολύ ανώτεροι σε αντίδραση όπως και οι τερματοφύλακες. Οι παίχτες στρίβουν αν δεν έχεις κολλημένο το δάχτυλο σου στο RB, Από θέμα gameplay στα semi/asisted είναι ανώτερο του φιφα δεν ξέρω για manual κλπ δεν παίζω έτσι, το φιφα δυστυχώς online σε αυτά τα settings γίνετε ping pong ενώ τα στόπερ σου δεν υπάρχουν....

Η μπάρα μπορεί να δείχνει, το θέμα είναι πότε εκτελεί ο παίχτης.

Εξαρτάται και πώς έχει συνηθίσει να παίζει ο καθένας βέβαια, 2014 μπορούσες να το ανεχτείς π.χ;

Απο οτι λετε τα ιδια σκατα με περισυ ειναι ?

Δεν την ξαναπατω φετος

Στο wehellas το ονομάζουν pes 14,5 πάντως. :P

Το response πώς σου φαίνεται;

Δίνει πάλι την εντύπωση πως παίζεις με 3sec lag? Πατάς πάσα και κάνει 2 ζεμπεκιές πριν ακούσει εντολή;

Δεν είναι 3, είναι 2. Αλλά παράπονο δεν έχουμε. Βλέπουμε ωραιότατα κοντρόλ της μπάλας.

*Να σημειώσω ότι αγόρασα το FIFA και ακόμα και αυτό το προβληματικό PES εξακολουθεί να μου φέρνει πολύ περισσότερο σε πραγματική μπάλα (παίχτες, πάσες, κάθετες, σέντρες, σουτ, τα πάντα). Αλλά, για μια ακόμη φορά είναι πρακτικά unplayable! Και επειδή θα μπορούσε να είναι υπέροχο, εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο!!!

οχι την "ακούει" σχεδόν άμεσα την εντολή και την πάσα την "ακούει" με την μία το βλέπεις από την μπάρα της δύναμης. 

Ε, αφού βγαίνει η μπάρα της δύναμης άμεσα, όλα καλά. Βέβαια, το πότε φεύγει η μπάλα από το πόδι, είναι μια άλλη ιστορία.  :-)

• Like 2

Δεν το βάζω γιατι δεν με νοιάζουν τα γραφικα, ευχαριστώ πάντως.

Το μόνο π με νοιάζει είναι ότι το παιχνίδι είναι κλειδωμένο στα 16/9 όπως λέει κι ένα σερβικό site

Κρίμα για όσους έχουν 16/10 οθόνη, όπως εγώ, και έχουμε μαύρες μπάρες πάνω κάτω...

Εγω αναγκαστικα το γυρισα σε 1920*1080 αναλυση για να φυγουν οι μαυρες μπαρες....αλλα θα προτιμουσα να παιζω στην native αναλυση 1920*1200 της οθονης μου. Κατα τ'αλλα τα γραφικα νομιζω ειναι οντως χειροτερα, πραγμα αρκετα περιεργο, τα μενου μου δειχνουν προχειροφτιαγμενα και το power gauge ειναι αθλιο, επισης γιατι δεν εχει επιλογη να δειχνει το ονομα του παικτη που χειριζεσε? Αλλα το παιχνιδι ειναι αρκετα playable σε αυτη την φαση και λογικα θα βελτιωθει με τα μελλοντικα patches. Το 2014 ηταν σχεδον unplayable στην αρχη αλλα βελτιωθηκε σημαντικα με τα patches. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...