teofross Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 για πειτε ρε παιδια σε εμας που δεν το εχουμε δοκιμασει ακομα.Δηλαδη τι ξεφτιλα? Πως ειναι τοσο μπαζο & πως γινεται να το ανακυριξαν καλυτερο sports game 2015 στην gamescome. Για αναλυστε λιγο δηλαδη τι εχει? Σε ολους τους τομεις ειναι χαλια δηλαδ?πως γινεται
gRim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το έπαιξα σε ps4. Τίποτα το ιδιαίτερο ούτε σχολιασμό είχε και τα γραφικά χειρότερα από fifa. Από gameplay μου φάνηκε λίγο βελτιωμένο αλλά δε σκοπεύω να παίξω κι άλλο match για καλύτερα συμπεράσματα..fifa και πάλι fifa. Για να το κατεβάσω μπήκα στο αμερικάνικο psn από το pc και μετά το κατέβασα από το library αλλιώς δεν μου εμφανιζόταν για κατέβασμα. 1
anamenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ γιαυτό έκανα θέμα για το review του FIFA15 από το eurogamer, πόσο τραγικοί θα είναι αν δεν δώσουν χειρότερο βαθμό στο Pes;;;; Σχεδόν όλοι το κράζουν. .. 1
ultralisk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ο χρόνος είναι κολλημένος στην ΚΟΝΑΜΙ...έχουν ακόμα 2011
mtzs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Επιτρεψτε μου να αποστασιοποιηθώ λιγο απο τα παραπανω οσον αφορα την εκδοση που δοκιμασα (PS4) Γραφικα εχει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε PES στο παρελθον. Τουλαχιστο στις ομαδες που ειδα τα προσωπα πλησιαζουν τη πραγματικοτητα ειδικα στις cut scenes των φασεων (πολυ καλυτερα του ΦΙΦΑ) Σε γενικα γραφικα στο gameplay επειδη το ΦΙΦΑ εχει πολυ καλο animation σε κερκιδες και αγωνιστικο χωρο ισως κερδιζει Η κινηση ορισμενων παικτων ειναι ΑΚΡΙΒΗΣ με την πραγματικοτητα οσον αφορα το στυλ (κατι το οποιο σε καμια περιπτωση δε συμβαινει με το ΦΙΦΑ) Ροναλντο (ακριβεστατη αναπαρασταση του ιδιαιτερου δικου του τροπου που βαραει φαουλ και σουτ), Ρομπεν (ειδικα εκει τον εχουν ιδιο, το πως κανει την κοφτη ντριμπλα το πεταγμα, και την κινηση των χεριων του και το σουτ σε πραγματικο gameplay), Ριμπερυ, Bale. Μεσι δεν ειδα ακομη Για το gameplay θελω χρονο ακομη αλλα ειναι σιγουρα βελτιωμενο σε σχεση με το παρελθον. Μη ξεχναμε οτι το PES εχει τον δικο του ιδιοτροπο χειρισμο που παντα ειχε ασχετα με το αν αρεσει η οχι σε καποιους. Το οτι δεν εχει σχολιασμο το αφηνω ασχολιαστο Δε κρινεται ενα demo απο εκει. Σε γενικες γραμμες μου αρεσε και θα το τιμησω ειδικα αν εχει λιγκες για offline play. 3
ultrobyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θα το αντεξω να ειναι μουφα παλι το pro...ειδικα τωρα που πηρα το ps4...γιατι ρε konami...
mikele13- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 πριν λιγο το δοκιμασα στο PS4...(καμμια σχεση με του PS3) θα συμφωνησω απολυτα με τον προλαλησαντα φιλο mtzs στα οσα ανεφερε και δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο. Με εχει καλυψει πληρως. Θα το τιμησω δεοντος...(ONLINE MODE) 1
jim22479 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Επιτρεψτε μου να αποστασιοποιηθώ λιγο απο τα παραπανω οσον αφορα την εκδοση που δοκιμασα (PS4) Γραφικα εχει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε PES στο παρελθον. Τουλαχιστο στις ομαδες που ειδα τα προσωπα πλησιαζουν τη πραγματικοτητα ειδικα στις cut scenes των φασεων (πολυ καλυτερα του ΦΙΦΑ) Σε γενικα γραφικα στο gameplay επειδη το ΦΙΦΑ εχει πολυ καλο animation σε κερκιδες και αγωνιστικο χωρο ισως κερδιζει Η κινηση ορισμενων παικτων ειναι ΑΚΡΙΒΗΣ με την πραγματικοτητα οσον αφορα το στυλ (κατι το οποιο σε καμια περιπτωση δε συμβαινει με το ΦΙΦΑ) Ροναλντο (ακριβεστατη αναπαρασταση του ιδιαιτερου δικου του τροπου που βαραει φαουλ και σουτ), Ρομπεν (ειδικα εκει τον εχουν ιδιο, το πως κανει την κοφτη ντριμπλα το πεταγμα, και την κινηση των χεριων του και το σουτ σε πραγματικο gameplay), Ριμπερυ, Bale. Μεσι δεν ειδα ακομη Για το gameplay θελω χρονο ακομη αλλα ειναι σιγουρα βελτιωμενο σε σχεση με το παρελθον. Μη ξεχναμε οτι το PES εχει τον δικο του ιδιοτροπο χειρισμο που παντα ειχε ασχετα με το αν αρεσει η οχι σε καποιους. Το οτι δεν εχει σχολιασμο το αφηνω ασχολιαστο Δε κρινεται ενα demo απο εκει. Σε γενικες γραμμες μου αρεσε και θα το τιμησω ειδικα αν εχει λιγκες για offline play. Συμφωνω απολυτα με το παλικαρι. Εγω επαιξα σε PS4 , καμια 10αρια παιχνιδια. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει παρα πολυ μεγαλη βελτιωση απο το 14. Γενικα παντως (ακομα και στις ας πουμε καλες εποχες του ΠΡΟ) , παντα μου επαιρνε χρονο για να συνηθισω το νεο παιχνιδι. Αυτο που λεγεται με τις πασες, νομιζω οτι δεν ειναι τοσο τρομερο - θεωρω οτι θα διορθωθει στη τελικη εκδοση. Παντως εμενα σε αυτα τα 10 παιχνιδια που επαιξα , το φχαριστηθηκα παρα πολυ - ειχα καιρο να νιωσω ετσι για ποδοσφαιρακι. Πολυ ομορφα γραφικα μεσα στο γηπεδο, εβγαιναν φασεις που σε πορωναν και ελεγες "Αμαν"... Εντυπωση μου εκανε οταν γινεται ενα σκληρο φαουλ,ειδικα σε τιποτα αντεπιθεσεις που ο αντιπαλος τσιμπαει την μπαλα και φευγει μπροστα, αν γινει λοιπον ενα τακλιν για φαουλαρα - τοτε ο παικτης που δεχεται το τακλιν κανει το γνωστο "Αααα"...και το πληθος κανει "ΕεεεεΟΟΟεεοΟο" . ΠΟλυ καλο, μια μικρη λεπτομερεια που προσθετει στο feeling του παιχνιδιου. Ενα πραμα που δε μου αρεσε ή τελοσπαντων δεν εχω συνηθισει ακομα ισως , ειναι οτι γενικα εχω μια αισθηση αμυδρη οτι σαν να μην εχω 100% τον ελεγχο των παικτων.Μπορει και να κανω λαθος. Επισης , πρεπει να αρχισω να μαθαινω παλι διαφορες ντριπλες, οπως αυτην που ενω εχεις την μπαλα και κανεις πανω τον μοχλο και μετα αριστερα/δεξια κανει μια ντριπλα, με βολευε πολυ σε αντεπιθεσεις στο εναν με εναν. Μια αλλη παρατηρηση και θα θελα και τις γνωμες και αλλων ειναι οτι σαν να μη δουλευει τοσο καλα το Super Cancel . Οποιος το χρησιμοποιει και σε προηγουμενα ΠΡΟ ας μου πει. Οι τερμες πολυ καλοι- μονο που στις εξοδους ( οσους δηλαδη επιχειρησα ) ετυχε να πηγαινουν παραλληλα με το τερμα και οχι προς την μπαλα! Μπορει να ετυχε στις φασεις, δε ξερω ακομα να πω σιγουρα. Τελος μια ερωτηση( αν και θα επανελθω ) , ξερετε αν φετος ισχυει αυτο που ειχαν βαλει στο 2014 και μου αρεσε ( απο τα 1-2 πραματα που μου αρεσαν) οτι δηλαδη παιζει πλεον ρολο αν παιζεις εντος/εκτος εδρας διοτι επηρεαζει την αποδοση των παικτων το πληθος; Επισης απο οτι ξερω , θα παιζει ρολο και στο να σε βοηθανε αν εισαι πισω στο σκορ , ανεβαινει η ψυχολογια των παικτων κτλπ. Αν βαλουν να μπορουν να φτιαχνουμε πρωταθληματακια offline , τοτε το εχω αγορασει σιγουρα! Αυτο το τελευταιο το θεωρω πλεον -μετα απο αυτα που ειδα στο ντεμο- το 70% της αποφασης για να το αγορασω! Δηλαδη , θεωρω οτι με καλυπτει σαν παιχνιδι καθως πιστευω οτι η τελικη εκδοση μονο καλυτερη μπορει να ειναι, να διορθωθουν καποια πραματακια στις πασες ισως( ,.... Τελοσπατων , νομιζω οτι η ΚΟΝΑΜΙ ειναι στο σωστο δρομο... Αυτα και επανερχομαι ...
lak10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Για μενα δεν υπαρχει συγκριση το Φιφα ειναι πολυ ανωτερο και το λεω μετα λυπης γιατι παιζω winning eleven απο το 1997 αλλα το 2008 σταματησα να ασχολουμαι και στραφηκα μονο σε φιφα
jim22479 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Για μενα δεν υπαρχει συγκριση το Φιφα ειναι πολυ ανωτερο και το λεω μετα λυπης γιατι παιζω winning eleven απο το 1997 αλλα το 2008 σταματησα να ασχολουμαι και στραφηκα μονο σε φιφα Δε ξερω τι να πω . Μπορει να εχεις δικιο...αλλα.. επειδη επαιξα το ντεμο του ΦΙΦΑ , ειπα μπραβο νταξει ομορφο ειναι.... εβαλα πριν λιγο και το ΠΡΟ.... και ειπα ΟΠΑ εδω ειμαστε παιδια! Θελω να πω δηλαδη οτι - ειμαι 35 - μια ζωη ΠΡΟ επαιζα , εκτος απο τοοοοοτε παλια που παιζαμε φιφα94-95-96-98 world cup France κτλπ. Οταν εβαλα το ΠΡΟ ρε παιδι μου αμεσως ηξερα τι να κανω, δε μπορω να μαθω τον τροπο παιχνιδιου του ΦΙΦΑ, και λεω δε μπορω να μαθω απο την αποψη οτι δεν εχω πλεον τον χρονο και αν θελετε την διαθεση για να το μαθω., Ζηλευω το οτι το ΦΙΦΑ σου προσφερει αυτα που σου προσφερει σαν ποδοσφαιρακι πχ το licencing , αλλα δε το φχαριστιεμαι οχι οτι μπορει να ειναι κακο παιχνιδι αλλα επειδη δε το ξερω. Μου κανει εντυπωση καποιοι που λενε οτι "το γυρναω στο φιφα"...οπα ρε μεγαλε πως το γυρνας στο φιφα....τοσα χρονια παιζουμε με κλειστα τα ματια ΠΡΟ - πως θα κατσουμε να τα αρχισουμε ολα απο την αρχη; Θα μου πεις , οταν ειναι μουφα το παιχνιδι σου τι θα κανεις; Ε , ενταξει φετος δεν νομιζω οτι το ΠΡΟ θα ειναι ΤΟΟΟΟΣΟ μουφα που θα σε κανει να αλλαξεις παιχνιδι ή να παιζεις παλι το πχ 2013 οπως κανουμε εμεις στην παρεα μου ! 2
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι κι εγώ από αυτούς που το έχουν γυρίσει στο fifa από το 2009 αλλά συμφωνώ με τον φίλο jim από πάνω. Αν ευχαριστιέσαι το παιχνίδι δεν χρειάζεται ούτε να "απολογηθείς" ούτε να πείσεις κανέναν για την επιλογή σου. Σου αρέσει, το ευχαριστιέσαι, τέλος, αυτό μετράει! Καλό είναι βέβαια να δοκιμάζουμε και την άλλη επιλογή (δεν είναι και πολλές, 2 ποδοσφαιράκια έχουμε) χωρίς προκατάληψη έστω για 5-10 ματσάκια και να ασχολούμαστε τελικά με αυτό που μας αρέσει περισσότερο. Η δικιά μου πορεία ήταν όπως πολλών, fifa, pro, fifa και προς το παρόν με γεμίζει και με ευχαριστεί το fifa, το βλέπω δύσκολο να το γυρίσω πάλι σύντομα αλλά κάθε χρόνο δίνω και μια ευκαιρία στο pro, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να με κερδίσει ξανά κάποια στιγμή! Άσχετο λίγο αλλά αφορά και τα δύο ποδοσφαιράκια. νομίζω οι εκδόσεις και των 2 για ps3, 360 είναι λίγο αγγαρεία, όλο το βάρος το δώσανε στα νέα συστήματα
jim22479 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 επισης να προσθεω οτι η γνωμη μου ειναι οτι ΔΕΝ χρειαζεται οι εταιρειες ΚΟΝΑΜΙ και ΕΑ να βγαζουν καθε χρονο νεο ποδοσφαιρακι( να μου πεις , εδω υπαρχει κονομα ρε , γιατι να μην βγαλουν ) , αλλα θα προτιμουσα να κανανε ξερω γω 2 χρονια - μη σας πω και 3 για να βγαλουν το επομενο. Εννοειται οτι καθε τοσο θα βγαινανε updates για μεταγραφες κτλπ... Αλλα δυστηχως υπαρχει το money στη μεση...
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού πουλάνε εκατομμύρια κομμάτια κάθε χρόνο με μικροβελτιώσεις σιγά μη το κάνουν αυτό...
Alex21121988 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι ολοι λετε για τις πασες? Μηπως εχετε μειωσει την βοηθεια και παιζετε στο manual? Οι πασες δεν ειναι τοσο ασχημες οσο λετε κατα την γνωμη μου. Και βεβαια θα διορθωθουν καποια πραγματα οπως το γεγονος οτι οι τερματοφυλακες τα ρουφανε ολα, ακομα και στο superstar οι αμυνες ειναι τραγικες, και οτι game επαιξα βγαινει over οτι σχημα και τακτικη και να δοκιμασα. Το formation menu ειναι απαραδεκτο. Οταν με το καλο το αγορασω, θα παω edit και θα υποχρεωσω ολους του φιλους, να πανε να το φτιαξουν επισης , για να μην κανουμε μια ωρα να φτιαξουμε τις ομαδες μας. Δεν καταλαβαινω γιατι το θαβετε τοσο το pes, ειδικα το φετινο. ( δεν εχετε παιξει ακομα την full εκδοση και το εχετε τελειωσει απο τωρα...) Μην το συγκρινετε με το fifa και την ατμοσφαιρα που εχει το fifa. To pes υπερεχει σε αλλους τομεις που μπορει να σας ειναι αδιαφοροι. Εγω το fifa ας πουμε το θεωρω πολυ ευκολο game, οπου βγαινω τετ α τετ με δυο ή τρεις πασες, ενω στο pes που παιζω εδω και 16 ολοκληρα χρονια , σπαω τα χερια μου για να βγω εστω και μια φορα απεναντι στον keeper. Και μην πειτε οτι στο pes βγαινεις ευκολα ολομοναχος, χωρις βεβαια να εχεις barcelona, real και τις λοιπες υπερομαδες( που παιρνουν ολοι για να μην μπλεκουν στα δυσκολα ), με τα τραγικα μεγαλα στατιστικα που καταργουν την λογικη της ταχυτητας/βαρυτητας κτλ. Το περσυνο βγηκε νωρις, θυμιζε μισοτελειωμενη δουλεια που μεχρι και το καλοκαιρι δεχοταν update patches μπας και γινει παιχνιδι. Το φετινο βγαινει για πρωτη φορα απο οτι θυμαμαι να βγαινει pes μηνα Νοεμβρη και αυτο θεωρω πως ειναι πολυ καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα