mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι σε PS4/X1 , τον παιζουνε τι λεμε τοση ωρα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Στο playstasion store του ps4 δεν εχει μπει ακομα. Βαριεμαι να αλλαξω λογαριασμο η να ψαχνω αλλου,το παιχνιδι κυκλοφορει 13 Νοεμβρη....υπαρχει καιρος. Ετσι κι αλλως το φιφα 15 δεν θα το παρω,εχω το φιφα 14(ps4) που ειναι το ιδιο....χαχαχαχαχαχαχα.....και με καλυτερα μοντελα παικτων. Εχω κανει ηδη τις μεταγραφες,γιατι συνεχιζω και το λιωνω και θα το λιωνω τουλαχιστον μεχρι του χρονου που θα δοκιμασω το ντεμο του φιφα 16!!! Οσον αφορα το προ,μπορειτε να δειτε βιντεακια στο playstasion live στο ps4 απο αυτους που το εχουν κατεβασει ηδη με αλλους τροπους.Οπως και μπορειτε να δειτε βιντεακια και με φιφα 15 να κανετε συγκριση.
broxopios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι κι αλλως το φιφα 15 δεν θα το παρω,εχω το φιφα 14(ps4) που ειναι το ιδιο....χαχαχαχαχαχαχα.....και με καλυτερα μοντελα παικτων. Αν και offtopic να σου πω ότι έχουν πολύ μεγάλες διαφορές το fifa 14 με fifa 15. Εκτός φυσικά αν δεν του έδωσες χρόνο. 2
johnny77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 We're happy to confirm that the PES 2015 demo for PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®3 and Xbox 360 will be released on European PSN and Xbox Live this week on September 24th. We're sorry to keep everyone in Europe waiting, we've overcome a small technical issue to bring it to you as soon as possible. We can't wait for you all to try the demo and see why PES 2015 has won so many awards this year, including the coveted, ‘Best Sports Game’ at this year's gamescom - Europe’s largest consumer event. Thanks for your understanding and continued support, and sorry again for the delay. Επίσημη ανακοίνωση
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ακουγεται οτι γα πρωτη φορα το προ θα εχει και την Β κατηγορια της Αγγλιας,Ιταλιας,Ισπανιας. Επιτελους θα παιζεις σωστη μαστερ και χωρις να χρειαζεσαι οπωσδηποτε τα διαφορα patch. Δεν εχω δει ακομα πουθενα την λιστα των ομαδων και κυριως αυτες που παιζουν τσαμπιονς λιγκ. Λογικα ομως πρεπει να εχει ολες οσες συμμετεχουν φετος στο τσαμπιονς λιγκ. Για καιρικα φαινομενα ακουγεται μονο για βροχη.Το θεμα ειναι ομως να ειναι σαν στο φιφα,να επηρεαζει το παιχνιδι και τον αγωνιστικο χωρο.
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα αν έχει β κατηγορίες πόσο ποια να πέσουν τα στατιστικά στο 50? θα παίρνω την barcelona b με μερικούς φίλους αυτά είναι ,προσωπικά καλύτερα να βάζανε και άλλα πρωταθλήματα παρά β κατηγορίες...
broxopios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Για καιρικα φαινομενα ακουγεται μονο για βροχη.Το θεμα ειναι ομως να ειναι σαν στο φιφα,να επηρεαζει το παιχνιδι και τον αγωνιστικο χωρο. Η βροχή θα επηρεάζει το παιχνίδι όπως είπανε. Δε θα είναι διακοσμητικό στοιχείο. Ελπίζω μόνο να μην γίνεται κουραστικό. BTW, στο demo του FIFA 15 η βροχή δεν επηρεάζει όπως στο 14. Και νομίζω ότι δεν επηρεάζει καθόλου το gameplay και ότι έχει διακοσμητικό στοιχείο. χαχα αν έχει β κατηγορίες πόσο ποια να πέσουν τα στατιστικά στο 50? θα παίρνω την barcelona b με μερικούς φίλους αυτά είναι ,προσωπικά καλύτερα να βάζανε και άλλα πρωταθλήματα παρά β κατηγορίες... Με τις β' κατηγορίες δίνεις βάθος στο ML. Συμφωνώ κι εγώ ότι χρειάζονται κι άλλα πρωταθλήματα, αλλά οι β' κατηγορίες ήταν αναγκαίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Απλα μπειτε στα σαιτ καταστηματων που διαφημιζουν το παιχνιδι και δειτε την περιγραφη που δινουν για το πως θα ειναι το νεο προ. Μαλλον θα εχουμε ενα τελειως διαφορετικο προ φετος για ps4.Επειδη παιζω κυριως μαστερ,οπως και καριερα στο φιφα,στεκομαι κυριως εκει. Εκτος του οτι θα υπαρχουν Β κατηγοριες,λενε οτι θα υπαρχει και η επιλογη να παιζεις με εθνικη ομαδα οπως και στην καριερα του φιφα. Νομιζω επιτελους φετος θα εχουμε δυο ισαξια ποδοσφαιρακια.Το λεω γι αυτους που θελουν να παιζουν και τα δυο.
Alex21121988 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ηταν καλο να βαλουν και custom διοργανωσεις ή τουλαχιστον να επαναφερουν το konami cup με πιο πολλες επιλογες. Υπαρχουν πολλοι μαζι και εγω, που δεν τους νοιαζει τoσο το online κομματι του game. Εχουν αφησει λιγο το offline part στην μοιρα του τα τελευταια 3 pes. 2
UncleKim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Βγήκε το demo σήμερα για Ευρώπη. Το κατέβασα προ ολίγου. Αργότερα οι εντυπώσεις (σε xbox360)
papeipa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μαυρο χαλί ειδικα στον οπτικό τομέα.....μιλάω για χ1 Το βάζω παίζω μισο ημίχρονο και κλείσιμο.... 1
teofross Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μαυρο χαλί ειδικα στον οπτικό τομέα.....μιλάω για χ1 Το βάζω παίζω μισο ημίχρονο και κλείσιμο.... ακυρο, διαβασα το ποστ καλυτερα
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Α ρε κοναμι 10 χρονια τα ιδια και τα ιδια χαλια. Ξεφτιλα πλεον... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα