Jamest Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως και να έχει δεν ακούγονται και τα καλύτερα για το pes 2015, ελπίζω να βγει καλή κυκλοφορία γιατι ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε εμάς.
mikele13- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 https://uk.games.konami-europe.com/posts/New-Dates-Announced-for-PES-2015-Demo
papeipa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κυκλοφορησε το ντεμο για Χ1 στο ΗΚ μαρκετ....2.44gb Μετά απο 2 ματσάκια το συμπέρασμα ειναι οτι ειναι σαφώς βελτιωμένο απο τους προκατόχους του αλλά παραμένει μέτριο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από papeipa
lak10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα δε με αγγιξε χαλαρα φιφα και φετος για μενα
Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Eιναι και θεμα συνηθειας ρε σεις. Αν παιζατε fifa και περυσι, φυσικα και το pes σας φαινεται ξενο/μετριο/κακο συγκριτικα με το fifa. Μου πηρε γυρω στα 5 ματσ να συνηθισω τον χειρισμο που μοιαζει πολυ με το pes 2014 και το βρισκω πολυ βελτιωμενο. Οσο καλυτερο και να ειναι το fifa σε ατμοσφαιρα/ τεχνικα χαρακτηριστικα κτλ, αυτο που μου δινει το pes στα τοσα χρονια που παιζω, δεν εχει καταφερει να μου τα δωσει κανενα fifa. Αυτο ισχυει και για εσας που παιζετε fifa τοσα χρονια, το pes δεν σας δινει αυτα που σας δινει το fifa. Το φετινο pro διορθωσε τα κακως κειμενα, δεν ρισκαρε να ξεκινησει το game απο το μηδεν και αν διορθωθουν καποια ακομα πραγματακια που μπορουν να βγουν και σε ενα update ή και στο κανονικο release του τον Νοεμβριο, θελω να πιστευω οτι θα δουμε ενα καλο pes απο τα παλια. Δεν θα πω πολυ παλια οπου και ηταν ο απολυτος αυτοκρατορας και ειχε αφησει το fifa δεκα επιπεδα πισω. Θελω να επισημανω οτι γενικα στην Ελλαδα, ασχετως το τι γραφετε/γραφουν ολοι για το fifa και το πως θα παρετε/παρουν oλοι του fifa αντι του pes, τουλαχιστον στο συνοικιακο καταστημα της περιοχης μου, οταν βγαινει καθε χρονο το pes, δεν βρισκεις ενα copy απο την πολυ ζητηση. Εχει απο πολυ παλια καλες βασεις το pes στην Ελλαδα, ανεξαρτητα το πως θα παει συγκριτικα με το fifa το οποιο εχει ανεβει τα τελευταια 3 χρονια, οπου εχει κανει κοιλια το pes.
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που μου εδινε το προ μεχρι το προ6 δεν μου το εδινε κανενα ποδοσφαιρακι μεχρι τοτε. Μετα το προ6 σταματησε να μου δινει αυτο που μου εδινε, και τοτε ξεκινησε να μoυ το δινει το φιφα. Ε μεχρι και σημερα το φιφα συνεχιζει να μου δινει αυτο το κατι που το προ εχει χασει πολλα χρονια. Καπου τα εχεις μπερδεψει... Ειπαμε ομως, μπρο και μπλειστεισιο και λοκομοντο ο ελληνας...
Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που μου εδινε το προ μεχρι το προ6 δεν μου το εδινε κανενα ποδοσφαιρακι μεχρι τοτε. Μετα το προ6 σταματησε να μου δινει αυτο που μου εδινε, και τοτε ξεκινησε να μoυ το δινει το φιφα. Ε μεχρι και σημερα το φιφα συνεχιζει να μου δινει αυτο το κατι που το προ εχει χασει πολλα χρονια. Καπου τα εχεις μπερδεψει... Ειπαμε ομως, μπρο και μπλειστεισιο και λοκομοντο ο ελληνας... Πιστεψε με, δεν εχω μπερδεψει τιποτα, παιζω iss pro ή winning eleven οπως θελεις το λες, απο το 98 οπου και με εκανε να παρατησω fifa 98 οπου το ξαναεπιασα το 2000 και παρατησα το 2003. Απο εκει και περα ειναι και το τι παιζει η παρεα σου, οχι μονο εσυ. Κανενας απο τοσους φιλους μου και γνωστους (τι να πω, ισως και να ειναι η περιπτωση) δεν ειχαν πιασει fifa απο το 2002 μεχρι και το fifa 13 oπου και μου ψυθιριζαν να το αρχισουμε. Aπλα δεν εγινε ποτε και συνεχισαμε να παιζουμε pes. Και δεν ειναι θεμα Ελληνα/ μπλειστεισιο ή πιο ειναι το καλυτερο, ο καθε ενας θα παρει αυτο που του αρεσει και αυτο που θα παιξει με την παρεα του. Τωρα να παρω fifa να παιζω online ή με την cpu μονος μου σαν την αδικη καταρα, χωρις να κοροιδευω τον φιλο μου διπλα καθως με σκουνταει για να χασω το σουτ, ε πως να το κανουμε δεν εινα το ιδιο..
mikele13- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω να πιστευω οτι θα ειναι αρκετα καλυτερο απο το demo, χωρις να το εχω δοκιμασει ακομα,διαβαζοντας ο'τι εχει γραψει ο καθενας.... Ισως και αυτη η μικρη καθυστερηση επισημης κυκλοφοριας να παιζει ρολο....Λεω ισως... Ευχομαι να μην βγω ψευτης... Ιδωμεν...
ultralisk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 και σπόντες να βάλουν γύρω γύρω από το γήπεδο, ο Έλληνας πάντα PRO θα παίζει 1
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το PRO είναι κοινωνικοπολιτικό πείραμα στην Ελλάδα
teofross Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εντάξει ρε παιδια,χαλαρωστε λιγο,δεν είναι & έτσι που τα γράφεται, δεν είναι τόσο μάπα το ποδοσφαιρακι το προ.Μπορει να σας αρέσει το φιφα πιο πολύ ή σε κάποια πράγματα απλά το φιφα είναι πιο καλο,αλλα και το προ μια χαρά παίζει & έχει και αυτό σε κάποιους τομείς πιο καλά πράγματα από το φιφα.Τωρα καλύτερο είναι για τον καθένα αυτό που τον ευχαριστεί να παίζει περισσοτερο.Εμενα προσωπικά τα τελευταία 10 χρόνια μου αρέσουν και τα 2 ,το κάθε ένα για διαφορετικά στοιχεία που έχει τα όποια λίγο πολύ ,λείπουν από το αλλο.Ασχετα με το ποιο θα πάρω πρώτο κάθε χρονιά ,τελικά μετά από καιρό παίρνω και το άλλο (αφού δώσω το πρώτο) ,τα ευχαριστιέμαι και τα δυο & πάντα μου λείπουν στοιχειά το ενός όταν παίζω με το άλλο. Μην τρελαίνεστε ,παιχνιδάκια είναι ,τέλειο δεν υπάρχει και πιστεύω ότι κερδισμένοι είμαστε που έχει γίνει έτσι γιατί με αυτόν τον τρόπο πιέζονται οι εταιρείες να βγάζουν συνεχεία κάτι καλύτερο λόγο ανταγωνισμού ,γιατί αρκετά παλαιοτέρα επαναπαύονταν και περνούσαν 2 releases μέχρι στην ουσία να αλλάξουν το περσινό τους παιχνιδι.Τωρα που ανταγωνίζονται περισσότερο βγαίνουν κερδισμένοι οι gamers 3
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ισως και αυτη η μικρη καθυστερηση επισημης κυκλοφοριας να παιζει ρολο....Λεω ισως... Ρε Μικελε περυσι δεν βγαλανε next gen, ενω η ΕΑ εβγαλε και γαμω τα ποδοσφαιρακια. Ειχαν ενα χρονο μπροστα τους (για να μη πω τιποτα για dev kits κλπ περυσι) Τι διαολο. Gaming company ειναι η Konami και μαλιστα απο τις 3-4 αρχαιοτερες του χωρου. Ηθελα να ξερα τι σκατα κανουνε εκει στα στουντιο τους, Τον παιζουνε ολη μερα; Και τωρα παλι μια απο τα ιδια με το ντεμο. Εμενα δε με νοιαζει ποιο ειναι καλυτερο μιας και φετος σκοπευω να τα παρω και τα 2, αλλα εχω να κανω με τις καθυστερησεις και το οτι μας τα ΣΠΑΣΑΝΕ. (1 χρονο περιμενουμε να δουμε το PES σε PS4/X1) και αυτοι εκει μας τα καναν τσουρεκια 1
mikele13- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον μιας και στο PS4 δεν εχει ερθει το demo, ειπα να το δοκιμασω στο PS3... το μονο θετικο που ειδα ειναι καλυτερο gameplay σε συγκριση με το αθλιο περσινο. Αρνητικα πολλα... νοημοσυνη παιχτων ειδικα στην αμυνα ειναι για κλαμματα... βαζεις πανευκολα γκολ ακομα και στο superstar mode(5-0 την μπαρτσα στο 20λεπτο...) στο ημιχρονο το εκλεισα διοτι δεν υπηρχε ανταγωνισμος βεβαια... η ειμαι τοσο καλος στο pro(χαχαχχα) η ισχυει οντως η ευκολια στο σκοραρισμα. φατσες παιχτων τραγικες(ειδικα του ronaldo ας πουμε) καλα δεν θα πω για φιλαθλους/κερκιδες το ποσο χαλια φαινεται,ειναι αυτονοητο... Multiplay mode που μας ενδιαφερει ειναι το θεμα στο κατα ποσο θα μπορεσει να μας κρατησει.... ελπιζω να διορθωθει μεχρι την κυκλοφορια του,που δεν νομιζω.... Αυτα...
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια αποψεις ειναι.. Προσωπικα βλεποντας λιγο την κατασταση απο την απαρχη των 3d football simulators (pss τι ειπα παλι..), εχω παρατηρησει οτι οι football gamers χωριζονται σε 2 μεγαλες κατηγοριες. Σε αυτους που γουσταρουν ταχυτητα και arcade φαση γιατι πιστευω φανταζει πιο ανταγωνιστικο και συναρπαστικο στα ματια τους, και σε αυτους που θελουν πιο αργο ρυθμο και δινουν σημασια σε περισσοτερες λεπτομερειες παιζοντας, οπως κινηση,ρεαλισμο,φυσικη μπαλας κλπ... Καλως ή κακως η επανασταση στα 3D ποδοσφαιρακια (δεν βαζω Neo Geo games) ξεκινησε με το fifa πρωτου καν υπαρξει pro το 1995-6, οταν καθομασταν αυτοι που ζησαμε αυτη την εποχη και κοιταγαμε αποχαυνωμενοι τα γραφικα του στο PC με αποκορυφωμα το fifa 96-97. Ενας φιλος περνει 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του, το πρωτο psx (και ενω ακομη παιζαμε με Amiga και PC). Το πρωτο WE που κυκλοφορησε κοντα στο 96-97 αν θυμαμαι καλα, και πραγματικα για πρωτη φορα μενουμε μακακες με το απιστευτο gameplay του που αμεσως γινεται εθιστικοτατο και με αναγκαζει να παω να τα σταξω για το πρωτο playstation οταν ολοι ακομη κοροιδευαν γιατι περνουμε κονσολα Sony.. Με τον καιρο το pro γινεται ολοενα και πιο εθιστικο και η "νορμα" στα ποδοσφαιρακια και το fifa ειναι απλα ενας διακοσμητικος τιτλος χωρις κανενα απολυτως ενδιαφερον. Tα τελευταια 3-4 χρονια εχει υπαρξει παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη μια μεγαλη πτωση του Pro και ταυτοχρονη ανοδος του Fifa. Το οποιο fifa απο το fifa11 αρχιζει να με υποψιαζει προσωπικα οτι παει να γινει ενας μεγαλος τιτλος και αρχιζω να το παιζω σε SP κυριως εναντιον CPU και σε πρωταθληματακια, ενω ακομη συνεχιζω με φιλους να παιζω pro για διπλα. Ε απο τον επομενο χρονο για εμενα το fifa γινεται no1 τιτλος και το pro το εχω μονο για να παιζω με 1-2 φιλους που εμμενουν ακομη στο pro. Aπο το fifa13 ολη μου η παρεα κυριολεκτικα το εχει γυρισει σε fifa, το pro εχει ξεχαστει με αποκορυφωμα περισυ που περασε και δεν ακουμπησε στα pc και στις κονσολες κανενος απο την παρεα και φετος βλεπω μια ελαφρια ανακαμψη του pro, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση οπως ειδα τα 2 demo να πλησιασει το fifa. Και προσωπικα θεωρω οτι πλεον εαν δεν κανει καμια χοντρη μακακια το fifa ή δεν κατεβασει καμια τελειως πρωτοτυπη ιδεα η κουτρα της Κοναμι και του Ιαπωνα δεν βλεπω να αλλαζει η εικονα. Φετος το pes μου δινει την εντυπωση οτι προσπαθησαν πραγματικα να αλλαξουν αρδην την κατασταση, φαινεται στο gameplay σε αρκετα πραγματα, αλλα υπαρχει περιορισμενος χωρος για αλλαγες λογω της engine. Δεν νομιζω οτι θελουν να αλλαξουν την φιλοσοφια που κρυβεται πισω απο το pro απλα να την μασκαρεψουν βαζοντας fifa gameplay στοιχεια σε αυτο, κατι που ομως δεν ειναι δυνατον να πετυχει. Οποτε προσωπικα θεωρω οτι εαν μεχρι τωρα υπαρχει κοσμος που προτιμα το pro θα συνεχισει να το κανει, και αυτοι που παιζουν fifa στην συντριπτικη τους πλειοψηφια θα ακολουθουν οποιο ποδοσφαιρακι δειχνει οπως ειπα πιο ρεαλιστικο και ολοκληρωμενο καθε χρονο. Δεν νομιζω οτι το fifa οπως ειπα απειλειται στο ελαχιστο για τα προσεχη χρονια, αλλα αν επαναπαυθει στις δαφνες του και κουρασει τοτε αυτο μπορει να γυρισει μπουμερανγκ. Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να μην κουρασα .. 2
broxopios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το PES 2015 είναι το καλύτερο προ από το pes 6 και μετά. Ωστόσο ούτε αυτό το παίζω τόσο ευχάριστα όσο και το 6 και το we9le. Ειδικά το σύστημα πάσας για μένα είναι σχεδόν gamebreaker. Είναι πολύ random και γενικά δεν υπάρχει καθόλου ελευθερία στις πάσες. Τα σουτ είναι καλά και πωρωτικά αλλά δεν έχουν καθόλου ποικιλομορφία και διαφορετικές τροχιές. Πολύ basic. Καμία σχέση όμως με το 14. Ευτυχώς. Αν δεν αλλάξουν το σύστημα πάσας, δεν ξέρω αν θα με κρατήσει το παιχνίδι. Θα είναι όμως μια καλή εναλλακτική του fifa, το οποίο περιέργως είναι πολύ καλό φέτος. Πολύ καλύτερο από το 14. Αν ήταν σαν το 14 (ignite), νομίζω ότι θα πήγαινα προς PES 2015.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα