d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 To κατεβασα και εγω και επαιξα καμια ωρα. Ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση σε gameplay εχει κανει, αλλα απεχει παρασαγγας απο το fifa.. Θελει ΠΑΡΑ πολυ δουλεια ακομη για να θεωρηθει συγκρισιμο. Σε animation ειναι αιωνες πισω απο το fifa, και οι τηλεκατευθυνομενες σουρεαλ σεντρες και γεμισματα δινουν και περνουν, σημα κατατεθεν παντως του pes.. Εχω την εντυπωση οτι τα σουτ και οι κεφαλιες ειναι βελτιωμενα απο το λιγο που επαιξα, οπως και ο ελεγχος του παικτη αλλα πρεπει να παιξω παραπανω για να σιγουρευτω. Καλα απο γραφικα γελαει ο κοσμος, απλα δεν θα μπω καν στον κοπο να τα συγκρινω με τον ανταγωνισμο. Δεν το συζηταω οτι παλι fifa φετος δεν υπαρχει θεμα και οχι οτι περιμενα κατι αλλο, απλα οταν το φερει ο θειος στο PC ισως του δωσω λιγες ωρες ακομη για να μην λεω οτι ειμαι προκατειλημενος και το απορριπτω χωρις λογο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 δεν αντεξα και εφτιαξα hong kong account και το κατεβάζω. σε 35 λεπτα θα χει κατεβει λεει
Donacgreece Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με το fifa.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Και κυριως γραφτε σε ποια κονσολα το δοκιμαζετε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ps4 εγω ,έπαιξα 3 ματς. οκ υπαρχει κάποια βελτίωση αλλά απέχει πάρα πολύ απο το fifa 15. Τα γραφικά του χλοοτάπητα είναι σαν ψέυτικα σε σχέση με του fifa 15,οι κινήσεις των παιχτων υπάρχει μια βελτίωση αλλά είναι ακόμα σαν ρομποτικές. Δεν ξερω για τους αλλους αλλά εμένα το pes 2011 μου φαίνεται καλύτερο απο το pes 2015. Δε ξέρω τι προσπαθουνε να κανουν αλλά για μένα μετά το 2011 τα κάνουν όλο και χειρότερα 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Και κυριως γραφτε σε ποια κονσολα το δοκιμαζετε. Μονο σε ps4 σημερα και σε asian region (hk), απο αυριο σε Xbone και για PC εχει ο Θεος..
mikele13- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 εμεις που εχουμε ελληνικο account στο PS4 ποτε θα δουμε φως,ξερει κανεις???
teofross Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση που λενε τα παιδια που το επαιξαν σε ps4 οτι ειναι μετριο ,ενω το εχουν ψηφισει καλυτερο sports game του 2015...Θα μου την δωσει μου φενεται να κανω asia account για να μην περιμενω να το δω απο EU store...
mikele13- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 σημερα λενε οτι θα σκασει μυτη... αντε να δουμε...
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το δοκίμασα κι εγω σε asia account γιατι βαριομουν να περιμενω. Αρκετα βελτιωμενο πραγματι σε σχεση με τις τραγικες κυκλοφοριες των προηγουμενων χρονων, αλλά δυστυχως και φετος υπολειπεται του φιφα σε ολους τους τομεις. Φιφα και για μενα και φετος λοιπόν και βλεπουμε του χρονου. Παντως φαινεται να μπαινει σε ενα σωστο μονοπατι επιτελους η Κοναμι...
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση που λενε τα παιδια που το επαιξαν σε ps4 οτι ειναι μετριο ,ενω το εχουν ψηφισει καλυτερο sports game του 2015...Θα μου την δωσει μου φενεται να κανω asia account για να μην περιμενω να το δω απο EU store... Το καλύτερο sports game του 15?! Ούτε καν το καλύτερο ποδοσφαιράκι μόνο? (που και πάλι υπερβολή θα ήταν...) Λίγο άκυρος τίτλος μου φαίνεται!
Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Oπως ειπε και ενας φιλος παραπανω, να λετε που το παιζετε, στο ps3 ή στο ps4, εχει σημασια γιατι το βαρος εχει πεσει στην εκδοση του ps4. ps4 το κατεβασα και παιζω απο χτες, εχω πει και την γνωμη μου πιο πισω για το game. Δεν του εχω βρει καποιο αρνητικο γιατι γενικα μου αρεσει το pes και το φετινο φαινεται να εχει διορθωσει αυτα που με χαλουσαν στο περσυνο. Αφου θα βγει τον Νοεμβρη ελπιζω να το εκμεταλευτουν και να μην μας δωσουν αυτο το καραγκιοζιλικι το pes 2014 που εμοιαζε χειροτερο και απο beta και μετα απο 15 (δεν ξερω και εγω) update patches εγινε υποφερτο. Να δουμε ολες τις ομαδες σωστες με τα σωστα ροστερ/ αριθμους κτλ.. Για αλλη μια χρονια περιμενω να ξαναβαλουν το mode που εχει βγει απο το 2012 οπου παιζαμε με του φιλους μεταξυ μας λιγκες ( παιζαμε 3 ατομα συνηθως συνολο) οffline με βαθμολογιες και μεσα-εξω ματσακια. Κατι σαν το konami cup αλλα οχι νοκ αουτ φαση.
kostiger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το δοκίμασα κι εγω σε asia account γιατι βαριομουν να περιμενω. Αρκετα βελτιωμενο πραγματι σε σχεση με τις τραγικες κυκλοφοριες των προηγουμενων χρονων, αλλά δυστυχως και φετος υπολειπεται του φιφα σε ολους τους τομεις. Φιφα και για μενα και φετος λοιπόν και βλεπουμε του χρονου. Παντως φαινεται να μπαινει σε ενα σωστο μονοπατι επιτελους η Κοναμι... Μακαρι για να ζοριζονται και οι Φιφαιοι λιγο, γιατι τρια χρονια τωρα ξεκινουν με γκολ απο τα αποδυτηρια για να το γραψω και λιγο ποδοσφαιρικα. Φετος παντως, με ή χωρις ανταγωνισμο, φαινεται να μας δινουν το καλυτερο Φιφα των τελευταιων ετων..
teofross Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλύτερο sports game του 15?! Ούτε καν το καλύτερο ποδοσφαιράκι μόνο? (που και πάλι υπερβολή θα ήταν...) Λίγο άκυρος τίτλος μου φαίνεται! Ναι , ετσι το ψηφισαν στην gamescom http://www.technologytell.com/gaming/133726/gamescom-2014-pro-evolution-soccer-2015-wins-best-sports-game/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα